TV + Series

«Η Μάγισσα»: Ο μύθος γράφει τον συγκλονιστικό του επίλογο

Πώς ξετυλίγεται ο μύθος στο συνταρακτικό φινάλε της Δευτέρας

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H Μάγισσα: Ο μύθος γράφει τον συγκλονιστικό του επίλογο - Πώς ξετυλίγεται ο μύθος στο τελευταίο επεισόδιο της Δευτέρας 

Μετά από 72 εντυπωσιακά επεισόδια, η σειρά του ΑΝΤ1, «Η Mάγισσα», ρίχνει αυλαία τη Δευτέρα με ένα φινάλε που αναμένεται να είναι συγκλονιστικό.

Η Μάγισσα © ANT1

Ο μύθος γράφει τον συγκλονιστικό του επίλογο…

Η ώρα της μεγάλης μάχης έφτασε. Λασκαραίοι και Γερακάρηδες γίνονται σύμμαχοι κι εχθροί. Ο Τζανής θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τα κεκτημένα του, ενώ ο κόσμος γύρω και μέσα του γκρεμίζεται συθέμελα.

Ο Μιχαήλ και ο Σπήλιος καλούνται να πληρώσουν βαρύ τίμημα για τα λάθη τους. Το καλό και το κακό θα συγκρουστούν για την τελική επικράτηση.

Η επόμενη μέρα θα είναι μια νέα αρχή για τις δύο οικογένειες, που θα πρέπει να θάψουν τους νεκρούς τους και να κλείσουν τις πληγές τους…

Πρωταγωνιστούν οι: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Γιάννης Τσουμαράκης, Χριστίνα Χριστοδούλου, Καλλιόπη Χάσκα, Παρθενόπη Μπουζούρη, Γιώτα Αργυροπούλου, Νέστορας Κοψιδάς, Γιλμάζ Χουσμέν, Νίκος Ντάλας, Θεοδόσης Φυλακτός, Παναγιώτης Κατσώλης, Δήμητρα Κολλά, Γεωργία Κυριαζή, Μιχάλης Αφολαγιάν κ.ά. Στον ρόλο της Κυπριανής, η Θέμις Μπαζάκα