TV + Series

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται τον Μάρτιο

Η σειρά του Γκάι Ρίτσι «The Gentlemen» κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στο Netflix

Γιώργος Δήμος
Γιώργος Δήμος
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται τον Μάρτιο
© Netflix

Netflix: Όλες οι πρωτότυπες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ που έρχονται στην πλατφόρμα τον Μάρτιο

Ο Μάρτιος στο Netflix έρχεται με τις πολυαναμενόμενες νέες σεζόν αγαπημένων σειρών («Ταΐστε τον Φιλ» και «Girls5eva»), αλλά και νέες («Supersex» και «The Gentlemen») που θα συζητηθούν! Πρεμιέρα θα κάνουν επίσης μεγάλες παραγωγές, όπως οι ταινίες «Spaceman» με τον Άνταμ Σάντλερ και «Δεσποσύνη (Damsel)» με την γνωστή από το ρόλο της ως Ιλέβεν στο «Stranger Things», Μίλι Μπόμπι Μπράουν. Δεν θα λείψουν επίσης ξεκαρδιστικά «stand-up» και καθηλωτικά ντοκιμαντέρ, αλλά και εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Σειρές του Netflix

01/03/2024

Αίμα και Νερό: Σεζόν 4 (Blood & Water: Season 4)

Στην τέταρτη σεζόν της επιτυχημένης Νοτιο-Αφρικανικής παραγωγής του Netflix, η Πουλένγκ και η Φικς διανύουν την τελευταία σχολική τους χρονιά, όμως το παρελθόν στρέφει τη μία εναντίον της άλλης, όταν ανακαλύπτουν ότι αποτελούν ακόμα στόχο.

Blood & Water: Season 4 | Official Trailer | Netflix

01/03/2024

Ταΐστε τον Φιλ: Σεζόν 7 (Somebody Feed Phil: Season 7)

Ο κοσμογυρισμένος φαγάς Φιλ Ρόζενταλ επιδίδεται σε νέες γευστικές απολαύσεις από το Ντουμπάι, το Εδιμβούργο, το Κιότο κι αλλού στην έβδομη σεζόν της βραβευμένης γλυκιάς και χιουμοριστικής σειράς του.

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται τον Μάρτιο

06/03/2024

Supersex

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η νέα σειρά του Netflix αφηγείται την ιστορία του Ρόκο Σιφρέντι, ενός απλού ανθρώπου από την Ορτόνα της Ιταλίας που ξέφυγε από τη φτώχεια κι έγινε ο μεγαλύτερος πορνοστάρ του κόσμου.

Supersex | Official Trailer | Netflix

07/03/2024

The Gentlemen

Σε αυτή τη μίνι-σειρά, που βασίζεται στην ομώνυμη ταινία του Γκάι Ρίτσι από το 2019, όταν ο αριστοκράτης Έντι κληρονομεί την οικογενειακή του έπαυλη, ανακαλύπτει πως στεγάζει μία τεράστια αυτοκρατορία εμπόρων μαριχουάνας, οι οποίοι δεν σκοπεύουν να φύγουν.

The Gentlemen | A Guy Ritchie Series Official Trailer | Netflix

07/03/2024

Το Σήμα (The Signal)

Σε αυτή τη μίνι-σειρά του Netflix, μια γυναίκα αστροναύτης εξαφανίζεται και η οικογένειά της ψάχνει απεγνωσμένα απαντήσεις. Όσο περισσότερα όμως βρίσκουν, τόσο περισσότερο απειλούνται οι ίδιοι και ο κόσμος.

The Signal | Official Trailer | Netflix

14/03/2024

Girls5eva: Σεζόν 3 (Girls5eva: Season 3)

Το «girl group» της δεκαετίας του 1990, Girls5eva ξεκινά την περιοδεία του και κάνει νέους φίλους, φαν κι εχθρούς στην πορεία, καθώς επιστρέφουν με νέες επιτυχίες.

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται τον Μάρτιο

19/03/2024

Σώμα με Σώμα: Η Μάχη των 100: Σεζόν 2 (Physical: 100: Season 2)

Επιστρέφοντας με 100 νέους παίκτες στο νέο κύκλο επεισοδίων του ριάλιτι σόου «Σώμα με Σώμα», που διαγωνίζονται για τον τίτλο του απόλυτου σώματος, ο σκληρός παγκόσμιος διαγωνισμός ανεβάζει τις προκλήσεις σε νέα επίπεδα.

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται τον Μάρτιο

21/03/2024

Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων (3 Body Problem)

Ένας ιδιοφυής εκπαιδευτικός δίνει μία λεπτομερή διάλεξη επάνω στο «πρόβλημα των 3 σωμάτων», καθιστώντας το απλό και κατανοητό.

3 Body Problem | Official Trailer | Netflix

29/03/2024

Is It Cake?: Σεζόν 3 (Is It Cake?: Season 3)

Στη νέα σεζόν του «Is It Cake?» με παρουσιαστή τον Mikey Day, εντυπωσιακές τούρτες και συγκλονιστικές αντιγραφές κάνουν τον ανταγωνισμό μεγαλύτερο από ποτέ, καθώς οι ζαχαροπλάστες ξεγελούν τους κριτές με τις νόστιμες απατεωνιές τους.

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται τον Μάρτιο

Ταινίες του Netflix

01/03/2024

Spaceman

Μια διαγαλαξιακή οδύσσεια έρωτα, φιλοδοξίας και αυτογνωσίας. Έχοντας ορφανέψει από μικρός και μεγαλωμένος από τους παππούδες του στην τσέχικη επαρχία, ο Jakub Procházka (Άνταμ Σάντλερ) εργάζεται ως επιστήμονας, πριν επιχειρήσει να γίνει ο πρώτος αστροναύτης της Τσεχίας.

Spaceman | Official Trailer | Netflix

08/03/2024

Δεσποσύνη (Damsel)

Μια νεαρή γυναίκα (Μίλι Μπόμπι Μπράουν) δίνει τη συναίνεσή της να παντρευτεί έναν γοητευτικό πρίγκιπα (Νικ Ρόμπινσον), μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσει σύντομα πως η βασιλική οικογένεια σκοπεύει να την προσφέρει ως θυσία σε έναν δράκο προκειμένου να ξεπληρώσει ένα αρχαίο χρέος. Μία από τις πιο φιλόδοξες παραγωγές του Neflix με ένα αξιοσημείωτο καστ και ένα σενάριο που κόβει την ανάσα.

Damsel | Official Trailer | Netflix

14/03/2024

Η Τέχνη του να Αγαπάς (Art of Love)

Αφότου μαθαίνει πως ο κλέφτης έργων τέχνης που κυνηγάει είναι ο πρώην εραστής της, μία αστυνομικός της Ιντερπόλ καταστρώνει ένα σχέδιο για να τον πιάσει «στα πράσα». Μία ταινία τουρκικής παραγωγής με έρωτα και πολύ σασπένς.

Art of Love | Official Trailer | Netflix

14/03/2024

24 Ώρες με τον Γκασπάρ (24 Hours with Gaspar)

Σκηνοθετημένη από τον Γιοσέπ Ανγκι Νόεν, η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Sabda Armandio. Εδώ, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ, ο Γκασπάρ (Ρέζα Ραχαντιάν), έχοντας μόλις 24 ώρες ζωής, ακολουθεί μια σειρά από ανατρεπτικά στοιχεία για να εξιχνιάσει την εξαφάνιση του παιδικού του φίλου.

24 Jam Bersama Gaspar | Trailer Resmi | Netflix

15/03/2024

Ιρλανδική Ευχή (Irish Wish)

Όταν ο άντρας των ονείρων της αρραβωνιάζεται την καλύτερή της φίλη, η Μάντι (Λίντσεϊ Λόχαν) αναγκάζεται να βάλει τα συναισθήματά της στην άκρη για να γίνει παράνυμφος στο γάμο τους. Όμως, μερικές μέρες πριν το γάμο, κάνει μια ευχή σε μια αρχαία πέτρα στην Ιρλανδία και τελικά ξυπνά εκείνη ως η μέλλουσα νύφη.

Irish Wish | Official Trailer | Netflix

22/03/2024

Σίρλεϊ (Shirley)

Σε αυτό το βιογραφικό δράμα που διαδραματίζεται στις Ηνωμένες πολιτείες το 1972, η Σίρλεϊ Τσίσολμ (Ρετζίνα Κινγκ) διεκδικεί, στο πλευρό των Δημοκρατικών, την προεδρία της Αμερικής και καταλήγει να γίνει η πρώτη Αφρο-Αμερικανή γυναίκα που εκλέγεται στο Κογκρέσο.

SHIRLEY | Official Trailer | Netflix

29/03/2024

Η Καρδιά του Κυνηγού (Heart of the Hunter)

Βασισμένη στο ομώνυμο κατασκοπικό μυθιστόρημα του Ντέον Μέγιερ, η ταινία ακολουθεί έναν πρώην εκτελεστή, που αναλαμβάνει δράση όταν ο φίλος του ανακαλύπτει μια επικίνδυνη συνωμοσία στην καρδιά της κυβέρνησης της Νότιας Αφρικής.

Heart of the Hunter - Official Teaser Trailer | Netflix

29/03/2024

Το Όμορφο Παιχνίδι (The Beautiful Game)

Μια αγγλική ομάδα ποδοσφαίρου πηγαίνει στη Ρώμη με την ελπίδα να κερδίσει το ετήσιο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων σε αυτό το ευχάριστο δράμα, με πρωταγωνιστές τους Μπιλ Νάι και Μάικλ Γουόρντ.

The Beautiful Game | Official Trailer | Netflix

29/03/2024

Το Μεροκάματο του Τρόμου (The Wages of Fear)

Σε αυτό το θρίλερ αγωνίας, όταν μία έκρηξη σε ένα διυλιστήριο απειλεί τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων, μια ειδική ομάδα καλείται να διασχίσει μια επικίνδυνη έρημο με δύο φορτηγά γεμάτα νιτρογλυκερίνη, έχοντας 24 ώρες στη διάθεσή της.

The Wages of Fear | Official Teaser | Netflix

Live Events

03/03/2024

Το Slam του Netflix (The Netflix Slam)

Ο θρύλος Ραφαέλ Ναδάλ έρχεται αντιμέτωπος με το «παιδί-θαύμα» Κάρλος Αλκαράθ σε έναν επικό αγώνα τένις στο Λας Βέγκας. Το ματς θα μεταδοθεί «live» στην πλατφόρμα του Netflix, στις 3 Μαρτίου.

Nadal vs. Alcaraz | The Netflix Slam | A Netflix Live Sports Event | Official Trailer | Netflix

Netflix Comedy Specials

26/03/2024

Dave Attell: Hot Cross Buns

Ο Αμερικανός κωμικός Ντέιβ Ατέλ, γνωστός για το σόου του στο Comedy Central, «Insomniac with Dave Attell», παρουσιάζει το «stand-up» πρόγραμμά του και αφηγείται μια σειρά από ξεκαρδιστικές ιστορίες.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

06/03/2024

Οι Γκόλφερ: Σεζόν 2 (Full Swing: Season 2)

Στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς-ντοκιμαντέρ, ο κόσμος των επαγγελματιών γκόλφερ αναστατώνεται από μία συγχώνευση, καθώς οι παίκτες προετοιμάζονται για το Κύπελλο Ryder στη Ρώμη, αλλά και μια ακόμη δυνατή σεζόν στα γήπεδα.

Netflix K&F

04/03/2024

Hot Wheels: Ώρα για Αγώνα! (Hot Wheels: Let's Race)

Έξι πολλά υποσχόμενα παιδιά στην Κατασκήνωση του Απόλυτου Γκαράζ «Hot Wheels» μαθαίνουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και να γίνουν οι απίθανοι οδηγοί της νέας γενιάς.

25/03/2024

Το Κουκλόσπιτο της Γκάμπι: Σεζόν 9 (Gabby's Dollhouse: Season 9)

H Γκάμπι και η ομάδα των γατο-φίλων της παίζουν στο σούπερ κουλ κουκλόσπιτό τους, γεμάτο από μίνι-κόσμους και ατελείωτες εκπλήξεις,

Μην χάσετε επίσης

01/03/2024

The Mexican

07/03/2024

Μνημείων Άνδρες (The Monuments Men)

12/03/2024

Οι Φανταστικές Ιστορίες της Lady Bug και του Cat Noir (Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir: Season 4)

15/03/2024

Αναμνήσεις μιας Γκέισας (Memoirs of a Geisha)

Κόντρα σε Όλα (Ford v. Ferrari)

Θρύλοι του Πάθους (Legends of the Fall)

Μικρόκοσμος (Downsizing)

21/03/2024

Venom

22/03/2024

Η Διάσωση (The Martian)

23/03/2024

Νεκρό Τηλέφωνο (The Black Phone)

30/03/2024

Glass

31/03/2024

Οι Μάγισσες: Η Νέα Αδελφότητα (The Craft: Legacy)

Η Δύναμη του Πρωταθλητή (Bleed for This)

Just Getting Started

Bodies Bodies Bodies

Smashed

Cleveland Abduction

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ