TV + Series

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 2ης σεζόν του «Squid Game» - Πρώτη γεύση του νέου κύκλου επεισοδίων

Τι θα δούμε στην πολυαναμενόμενη σεζόν της επιτυχημένης σειράς

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Squid Game»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 2ης σεζόν - Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα και φωτογραφίες του νέου κύκλου.
Στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα της δεύτερης σεζόν του «Squid Game» © Netflix

«Squid Game»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 2ης σεζόν - Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα και φωτογραφίες του νέου κύκλου.

Καλά νέα για τους εκατομμύρια θαυμαστές του «Squid Game», καθώς το Netflix μοιράστηκε επιτέλους μια πρώτη ματιά στην πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν του επιτυχημένου τηλεοπτικού σόου.

«Squid Game»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 2ης σεζόν - Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα και φωτογραφίες του νέου κύκλου.
Η δεύτερη σεζόν του «Squid Game» αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της το 2024 © Netflix

Η σειρά που δημιουργήθηκε από τον Hwang Dong-hyuk και έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2021 έχει κερδίσει πιστούς θεατές, αλλά αφιέρωσε αρκετό χρόνο προτού δώσει μια γεύση από τη δεύτερη σειρά επεισοδίων της.

«Squid Game»: Κυκλοφόρησε το teaser της 2ης σεζόν

Το ολοκαίνουργιο κλιπ προϊδεάζει περί του τι θα ακολουθήσει για τον πρωταγωνιστή Seong Gi-hun, ο οποίος εμφανίζεται με κατακόκκινα μαλλιά καθώς ετοιμάζεται να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από τα σαδιστικά παιχνίδια της πρώτης σεζόν.

«Θα μετανιώσεις για την απόφασή σου», λέει μια φωνή στον Gi-hun αφού αρνείται να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο για να πάει να συναντήσει την κόρη του στις Ηνωμένες Πολιτείες, αποφασισμένος να αναζητήσει δικαιοσύνη για τους συμπαίκτες του.

«Θα σε βρω, ό,τι κι αν χρειαστεί», απαντά ο Gi-hun πριν τερματίσει την κλήση και φύγει από το αεροδρόμιο.

Η δεύτερη σεζόν του «Squid Game» αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στην streaming πλατφόρμα αργότερα αυτό το έτος, έχοντας ανακοινώσει προηγουμένως τα νέα μέλη του καστ.

Ανάμεσα στις προσθήκες ηθοποιών, ξεχωρίζει ο χαρακτήρας τον οποίο θα υποδυθεί η δημοφιλής ηθοποιός Park Gyu-young, γνωστή από τον ρόλο της στο «It’s Okay to Not Be Okay».

Στα σκαριά και τρίτη σεζόν για το «Squid Game»

Ο δημιουργός Dong-hyuk, σε διαδικτυακή συνέντευξη που έδωσε στην κορεατική εκπομπή KBS πριν από μερικούς μήνες, είπε ότι έχει έρθει σε επαφή με το Netflix και για μια τρίτη σεζόν, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαι σε συζητήσεις με το Netflix και για τρίτη σεζόν και σύντομα θα καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα».

Squid Game Season 2 – Full Teaser Trailer (2024) – Netflix Original Series

Σημειώνεται ότι το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον Σεπτέμβριο του 2021, κερδίζοντας επαίνους τόσο από τους τηλεθεατές όσο και από τους κριτικούς, ενώ απέσπασε έξι βραβεία Primetime Emmy.

Το «Squid Game» και το spin-off «Squid Game: The Challenge» μεταδίδονται τώρα στο Netflix.

(Με πληροφορίες του Digital Spy)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ