TV + Series

«Alexander: The Making of a God»: Από σήμερα στο Netflix

Η μίνι-σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή του μεγαλύτερου Έλληνα στρατηλάτη

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Alexander: The Making of a God»: Από σήμερα στο Netflix
Ο Buck Braithwaite στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Η μίνι σειρά ντοκιμαντέρ «Alexander: The Making of a God» (Μέγας Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού) από σήμερα στο Netflix

Από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε το «Alexander: The Making of a God» (Μέγας Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού) αποκλειστικά στο Netflix. Πρόκειται για μία σειρά-ντοκιμαντέρ, όπου συνδυάζει συνεντεύξεις με συναρπαστικές αναπαραστάσεις, ενώ εστιάζει φυσικά στη ζωή ενός εκ των δημοφιλέστερων Αρχαίων Ελλήνων, του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Alexander: The Making of a God | Official Trailer | Netflix

Επίκεντρο του ντοκιμαντέρ είναι η ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέσα από την κατάκτηση της Περσικής Αυτοκρατορίας, όπως αναφέρει η επίσημη περιγραφή. Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στο εξωτικό Μαρόκο τον Σεπτέμβριο του 2022.

Η τηλεοπτική σειρά του Netflix περιλαμβάνει 6 επεισόδια, τα οποία είναι όλα διαθέσιμα για binge-watch, τα οποία διαρκούν από 30 έως και 44 λεπτά. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Hugh Ballantyne των «Manson: The Lost Tapes», «The Investigator: A British Crime Story» και «Stolen: Catching the Art Thieves».

Ο Buck Braithwaite στον ρόλο του Μέγα Αλέξανδρου

Τον ρόλο του Μέγα Αλέξανδρου έχει αναλάβει ο Buck Braithwaite, τον οποίο μπορεί να θυμάστε από το πρόσφατο «Fair Play» του Netflix, ενώ εμφανίζεται και στο «Masters of the Air» του Apple TV+. Από την άλλη, το ρόλο του Βασιλιά Δαρείου έχει αναλάβει ο Mido Hamada. Στη σειρά εμφανίζονται και διάφοροι ειδικοί, όπως για παράδειγμα ιστορικοί και αρχαιολόγοι, μεταξύ των οποίων η καταξιωμένη Ελληνίδα αρχαιολόγος Καλλιόπη Λημναίος-Παπακώστα.

Το «Alexander: The Making of a God» έρχεται από την Tailfeather Productions και την Lion TV με εξωτερικούς παραγωγούς τους Lucy van Beek και Nick Catliff.

Το trailer του «Alexander: The Making of a God», μας δίνει μια ιδέα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από την ιστορική σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix. Οι παραγωγοί υπόσχονται να αποκαλύψουν τη σπουδαία ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Πιο συγκεκριμένα καλύπτονται τα χρόνια της ανόδου του στον θρόνο της Μακεδονίας και η ακατάπαυστη φιλοδοξία του να κατατροπώσει τον αυτοκράτορα της Περσίας, Δαρείο. Αυτό τον οδήγησε στο να κατακτήσει τον τότε γνωστό κόσμο μέσα σε λιγότερο από έξι χρόνια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ