TV + Series

O δημιουργός των «Sopranos» δεν είναι αισιόδοξος για το μέλλον τoυ streaming

O Nτέβιντ Τσέις μίλησε με αφορμή την συμπλήρωση 25 ετών από την έναρξη της εμβληματικής σειράς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nτέιβιντ Τσέις: Γιατί ο δημιουργός των «Sopranos» δεν είναι αισιόδοξος για το μέλλον τoυ streaming
© EPA/DANIEL JOUBERT

Nτέιβιντ Τσέις: O δημιουργός των «Sopranos» για το μέλλον τoυ streaming

Ο δημιουργός της θρυλικής σειράς «Sopranos», Ντέιβιντ Τσέις επέκρινε τα στελέχη της βιομηχανίας του streaming σε μια νέα συνέντευξή του, υπονοώντας ότι ο κλάδος «πεθαίνει».

Μιλώντας στην εφημερίδα The Times UK, ο βραβευμένος με Emmy σεναριογράφος-παραγωγός υποστηρίζει ότι η τηλεόραση δεν εξελίσσεται ποιοτικά. 

Ο Τσέις δήλωσε ότι η 25η επέτειος της εμβληματικής επιτυχίας του θα πρέπει να είναι «κηδεία» για τη βιομηχανία αντί για γιορτή. «Επιστρέφουμε στην εποχή μου», λέει. «Θα έχουν διαφημίσεις [σε streamers όπως το Prime Video]». 

«Μας αρέσει περισσότερο το multitasking», προσθέτει. «Φαίνεται ότι είμαστε μπερδεμένοι και το κοινό δεν μπορεί να κρατήσει το μυαλό του στα πράγματα, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι που να έχει πολύ νόημα. Και όσον αφορά τα στελέχη του streaming; Τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα. Επιστρέφουμε εκεί που ήμασταν".

Ο Τσέις αναφέρθηκε χρυσή εποχή μετά τους «Sopranos» ως «αναλαμπή» και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ήταν «μια αναλαμπή 25 ετών. Και για να είμαι σαφήστη ς, δεν μιλάω μόνο για τους Sopranos, αλλά για πολλούς άλλους εξαιρετικά ταλαντούχους ανθρώπους εκεί έξω, για τους οποίους νιώθω όλο και πιο άσχημα».

Όταν ρωτήθηκε για την σειρά «Succession» του HBO ως παράδειγμα έξυπνης και εξελιγμένης τηλεόρασης, ο Τσέις αντέτεινε ότι είχε πάρει το πράσινο φως πριν από πολλά χρόνια.

Από το 2007 που τελείωσαν οι «Sopranos», ο 78χρονος σήμερα σεναριογράφος και παραγωγός συνέχισε στον κινηματογράφο. Το 2012 κυκλοφόρησε την ταινία «Not Fade Away«», για μια παρέα που ξεκινά ένα ροκ συγκρότημα τη δεκαετία του 1960, με πρωταγωνιστή επίσης τον Τζέιμς Γκαντολφίνι, ο οποίος πέθανε το 2013.

Στη συνέχεια, ο Τσέις έγραψε ένα prequel των Sopranos, με τίτλο «The Many Saints Of Newark», στο οποίο ο γιος του Γκαντολφίνι παίζει τον νεαρό Τόνι την δεκαετία του 1960.

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ