TV + Series

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Stranger Things - Πότε αναμένεται η 5η σεζόν

Η μεγαλύτερη που κάναμε από άποψη κλίμακας, δηλώνουν οι σκηνοθέτες

62224-137655.jpg
Newsroom
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Stranger Things - Πότε αναμένεται η 5η σεζόν
© Instagram / istrangerthingstv

Stranger Things: Ξεκίνησε επίσημα η παραγωγή της 5ης και τελευταίας σεζόν μετά την καθυστέρηση λόγω της απεργίας των σεναριογράφων

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 5ης σεζόν του Stranger Things. Η κρίση του Χόλιγουντ με τις απεργίες των σεναριογράφων και των ηθοποιών είχαν καθυστερήσει για μήνες την παραγωγή, αλλά σύμφωνα με το Netflix, η 5η σεζόν είναι στα σκαριά και θα είναι και η τελευταία.

STRANGER THINGS Season 5 – Vol.1 Teaser Trailer (2024) Netflix (HD)

Η ανακοίνωση του Netflix συνοδεύεται  από μια αναμνηστική φωτογραφία με ολόκληρη την παρέα του Hawkins, τους δημιουργούς Matt και Ross Duffer και τους υπόλοιπους από το cast της 5ης σεζόν, να ποζάρουν στον φακό. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πινακίδα που είναι κρεμασμένη στο τοίχο και συμβολίζει την 5η και τελευταία σεζόν του Stranger Things.

«Το Stranger Things αναμένεται να κάνει επιστροφή στις ρίζες»

Ο Matt και ο Ross Duffer είπαν πως η πλοκή θα παραλληλίζεται με αυτήν της πρώτης σεζόν, κάνοντας έτσι μια επιστροφή στις ρίζες. «Για αυτήν την σεζόν θα πούμε ότι είναι σαν την 1η αλλά σαν να πήρε αναβολικά. Είναι η μεγαλύτερη που κάναμε ποτέ από άποψη κλίμακας, αλλά είχε πλάκα μέχρι τώρα, επειδή όλοι σμίγουν ξανά στο Hawkins, τα αγόρια και η Eleven θα αλληλεπιδρούν περισσότερο σαν την 1η σεζόν», είπε χαρακτηριστικά ο Matt Duffer.

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Stranger Things - Πότε αναμένεται η 5η σεζόν
© Instagram / strangerthingtvnetflix

Ο Shawn Levy, ένας από τους σκηνοθέτες των τελευταίων επεισοδίων είπε σε συνέντευξή του τον περασμένο Σεπτέμβριο πως η 5η σεζόν θα είναι μια «τεράστιας, κινηματογραφικής κλίμακας ιστορία» και πως θα είναι «τόσο μεγάλη όσο και οι ταινίες που βλέπουμε στο σινεμά».

Stranger Things 5 Casting Announcement | Netflix

Γνωστό έχει γίνει επίσης ότι η Linda Hamilton, πρωταγωνίστρια των ταινιών «Terminator» θα παίξει στη νέα σεζόν, χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζουμε τον ρόλο της. Επίσης, ο Dan Trachtenberg, γνωστός από τις ταινίες «10 Cloverfield Lane» και «Prey», θα σκηνοθετήσει ένα από τα νέα επεισόδια.

                                                         

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ