TV + Series

Podcast Με Αυτά Μεγαλώσαμε με τον Παύλο Τουμπέκη | Big Brother 1

Η ημέρα που βγήκε στον «αέρα» το πρώτο ελληνικό ριάλιτι εγκλεισμού

Παύλος Τουμπέκης
Παύλος Τουμπέκης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Παύλος Τουμπέκης είναι δημοσιογράφος και από το 2015 ερευνά τον ατελείωτο κόσμο αυτού που στα media αποκαλείται "culture" - μέσα από κείμενα, συνεντεύξεις, podcast και ντοκιμαντέρ.

To podcast «Με Αυτά Μεγαλώσαμε», από την ιντερνετική συχνότητα της Athens Voice, ευελπιστεί να αναδείξει ξανά στιγμές που διαμόρφωσαν το ελληνικό pop culture, από τηλεοπτικές εκπομπές και συνεντεύξεις, μέχρι συναυλίες, πάρτι και γεγονότα παντός τύπου, που «σφράγισαν» τη νεότερη, ελληνική ιστορία μας. Είναι ένα χρονογράφημα του εκάστοτε γεγονότος, των αντιδράσεων, του impact που είχε στην κοινωνία και της προσωπικής αίσθησης του Παύλου.

Επεισόδιο 1: Big Brother 1

Ήταν 10 Σεπτεμβρίου του 2001, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, από το κανάλι του ΑΝΤ1, αναλάμβανε να συστήσει στο ελληνικό κοινό ένα νέο, άγνωστο μέχρι εκείνη την ημέρα κεφάλαιο στην τηλεοπτική πραγματικότητα.

Σε αυτό το πρώτο επεισόδιο του podcast «Με Αυτά Μεγαλώσαμε», ο Παύλος Τουμπέκης μάς προσκαλεί να ζήσουμε ξανά την ημέρα που βγήκε στον «αέρα» το πρώτο ελληνικό ριάλιτι εγκλεισμού, το "Big Brother 1". Αποσπάσματα από εκείνη την πρεμιέρα, μετέπειτα δηλώσεις παικτών και όσα όλα μας είχαν κάνει εντύπωση 20 -και βάλε- χρόνια πριν.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ