TV + Series

Πού θα δεις εντελώς δωρεάν 45 κλασικές και νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες

H ΕΟΝ σου φέρνει το κανάλι Nova Christmas και δωρεάν πρόσβαση για όλους, έως τις 10 Ιανουαρίου

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χριστουγεννιάτικες ταινίες
© Unsplash/ Joshua Herrera

Nova: Δωρεάν όλο το περιεχόμενο της ΕΟΝ για τις γιορτές, έως τις 10 Ιανουαρίου. Δες όλες τις χριστουγεννιάτικες ταινίες στο κανάλι Nova Christmas.

Υπάρχουν κάποιες ταινίες που θεωρούνται πλέον κλασικές για τα Χριστούγεννα. Οι ημέρες των γιορτών θα μας βρουν πάντα κάποιες μέρες να χουχουλιάζουμε στο σπίτι μόνοι, με τα παιδιά ή με τους φίλους μας και να βλέπουμε για 356η φορά τον Macaulay Culkin να τα βάζει με ξεκαρδιστικό τρόπο με ληστές στο «Μόνος στο Σπίτι», την Cameron Diaz να χορεύει τρελά μόνη της σε ένα αγροτόσπιτο της Αγγλίας στο «Holiday», τον Andrew Lincoln να κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Keira Knightley με καρτέλες ενώ ακούγονται τα κάλαντα στο «Love Actually», τον Jim Carrey να κλέβει τα Χριστούγεννα στο «Grinch». Για τον καθένα, η ταινία που του θυμίζει Χριστούγεννα είναι διαφορετική. Αλλά έτσι είναι τα Χριστούγεννα, η εποχή των παραδόσεων, όπως το τσουρέκι, τα μελομακάρονα, το στόλισμα του δέντρου και η ανταλλαγή δώρων, έτσι και το να παρακολουθήσεις κάποιες χριστουγεννιάτικες ταινίες αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των ημερών.

Εσύ θα αρκεστείς σε ό,τι δείξει η τηλεόραση ή θα επιλέξεις EON όπου μπορείς να δεις 45 ταινίες για όλη την οικογένεια στο pop-up κανάλι Nova Christmas; Εγώ θα πρότεινα ανεπιφύλακτα το δεύτερο, αφού η Nova βγάζει τον Άγιο Βασίλη που κρύβει μέσα της και κάνει δώρο σε όλους εντελώς δωρεάν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό της, έως τις 10 Ιανουαρίου. Είτε έχεις EON αλλά όχι όλο το περιεχόμενο, είτε δεν έχεις καθόλου ΕΟΝ, τώρα μπορείς να αποκτήσεις άμεση πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο, χωρίς καμία δέσμευση.

Χριστουγεννιάτικες ταινίες
© Unsplash/ Liubomyr Vovchak

Τι σημαίνει Nova Christmas μέχρι τις 4 Ιανουαρίου;

18:35: Ώρα για ταινίες κινουμένων σχεδίων

Κάθε απόγευμα στις 18:35, τα παιδιά (και οι μεγάλοι προφανώς) μπορούν να παρακολουθήσουν αγαπημένους παιδικούς ήρωες και μεταγλωττισμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων, όπως: Το Αστέρι των Χριστουγέννων, Το τερατόσπιτο, The Swan Princess: A Fairytale Is Born, Εγώ ο Απαισιότατος, Απόδραση από τον Πλανήτη Γη, Σρεκ 2, Σρεκ ο Τρίτος, Laura’s Star, Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου, Ξενοδοχείο για Τέρατα 2, Marcel the Shell with Shoes On, Οι Ήρωες του Δάσους.

20:15: Η στιγμή για οικογενειακές ταινίες

Στις 20:15, τρυφερές ιστορίες, ξεκαρδιστικές κωμωδίες και απίθανες περιπέτειες για όλη την οικογένεια. Μερικές από τις ταινίες που μπορείς να παρακολουθήσεις: Ο Μύθος της Λίμνης, Λάιλ-ο Φίλος Μου ο Κροκόδειλος, Jumanji - Καλώς Ήρθατε στη Ζούγκλα, Χαμός στη ζούγκλα, Ματίλντα, Στα Πρόθυρα της Τρέλας, Κατασκήνωση με την Οικογένεια, Dakota, Zathura: Μια Περιπέτεια στο Διάστημα, Ο Mr. Bean Πάει Διακοπές, Κάπτεν Χουκ, Το Κορίτσι Μου, Οι Φλίνστοουνς, Johnny English, Τα Φτερουγίσματα, Annie (1982).

Annie poster

22:10: Η ώρα για Χριστουγεννιάτικες αγαπημένες ταινίες

Τέλος, στις 22:10 νιώστε τη ζεστασιά και τη μαγεία των ημερών με φανταστικές χριστουγεννιάτικες ταινίες: Haul Out the Holly, Three Wise Men and a Baby, A Christmas Cookie Catastrophe, A Magical Christmas Village, Christmas Jars, Christmas Movie Magic, A Royal Corgi Christmas, A Fabled Holiday, Ghosts of Christmas Always, Prancer: A Christmas Tale, Noel, Long Lost Christmas.

A Christmas Cookie Catastrophe poster
A Magical Christmas Village poster

Ωστόσο, εκτός από τις 45 χριστουγεννιάτικες ταινίες που θα προβληθούν στην ΕΟΝ με τη δυνατότητα ενεργοποίησης 7 ημερών Catch Up, υπάρχει και η δυνατότητα On Demand θέασης, όπου μπορείς να παρακολουθήσεις 4000+ ταινίες και επεισόδια σειρών. Επίσης, ΕΟΝ Kids για απεριόριστη διασκέδαση για τα παιδιά, πάντα με ασφάλεια. Αθλητικά με Stoiximan Super League, Euroleague, Premier League και La Liga, ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ, και τρομερές πρεμιέρες. Εντάξει, το John Wick 4 που κάνει πρεμιέρα στη Nova την Παραμονή Χριστουγέννων μπορεί να μην είναι εορταστική ταινία, αλλά ποιος δε θέλει να κάνει Χριστούγεννα με τον Κιάνου Ριβς σε πρώτο πλάνο στο σαλόνι του; Παραμονή Πρωτοχρονιάς καθόμαστε παρέα με τα παιδιά στον καναπέ και μέχρι να έρθει ο νέος χρόνος, βλέπουμε την πρεμιέρα Puss In Boots: The Last Wish.

Puss In Boots: The Last Wish

Πώς θα αρχίσεις να βλέπεις EON δωρεάν, από σήμερα κιόλας;

  • Mπαίνεις στο eon.nova.gr
  • Συμπληρώνεις τη φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία σου
  • Λαμβάνεις άμεσα στο κινητό και το email που δήλωσες στη φόρμα τα στοιχεία σύνδεσης
  • Ξεκινάς να απολαμβάνεις τον μοναδικό κόσμο της EON, μέσα από τη Smart TV σου ή συσκευές PC / Mac και tablet / smartphone (αναλυτικές οδηγίες ανά τύπο συσκευής θα βρεις κατά την εγγραφή)

Αυτό ήταν, τώρα μπορείς να κάνεις το σπίτι σου σινεμά και να απολαύσεις κάθε στιγμή των εορτών παρέα με τους αγαπημένους σου εντός και εκτός οθόνης. Μπες τώρα στο eon.nova.gr, πάρε τους κωδικούς σου και απόλαυσε συναρπαστικό περιεχόμενο!

Nova Christmas

Αναλυτικά το περιεχόμενο μπορείτε να το βρείτε εδώ https://nova.gr/eon-tv/anakalipse-to-eon-periexomeno

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ