TV + Series

Πέντε κωμικές ταινίες που αξίζει να δεις, εντελώς δωρεάν σπίτι σου

Αυτές τις γιορτές θα γελάσεις με την ψυχή σου στα κανάλια της EON

mjsigalou
Μαρία-Ιωάννα Σιγαλού
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παρέα που βλέπει κωμωδία
© freepik/ rawpixel.com

Nova: Δωρεάν όλο το περιεχόμενο της ΕΟΝ έως τις 10 Ιανουαρίου.

Γνωρίζω πως μια και έρχονται Χριστούγεννα, πάντα θα υπάρχει αυτός ο τύπος στην παρέα που θα θέλει να δει το Holidays ή το Home Alone και ας το έχετε δει εκατό φορές. Δε λέω, ωραίες οι χριστουγεννιάτικες ταινίες, αλλά με μέτρο. Για να μην καταλήξεις λοιπόν να τις βλέπεις για 50η φορά, χρειάζεται να έχεις μια αντιπρόταση. Τι θα έλεγες για new released κωμωδίες που θα σου φτιάξουν τη διάθεση, θα σε κάνουν να χαμογελάσεις και γελάσεις και θα χτίσουν ένα παρείστικο κλίμα; Η αλήθεια είναι ότι μία αστεία κωμική ταινία είναι η σωστή «γιατρειά» για να αποχαιρετήσεις ότι άσχημο μπορεί να σου συνέβη αυτή τη χρονιά και να μπεις με αισιοδοξία στο νέο έτος. Γιατί όπως έλεγε και ο Pete Davidson: «Μέσω της κωμωδίας μπορείς να πας μπροστά μετά από μια τραγωδία». Παρακάτω, θα βρεις πέντε ταινίες που αξίζει να δεις.

Πέντε κωμικές ταινίες που μπορείς να δεις εντελώς δωρεάν σπίτι σου

Moving On

Μόνο και μόνο από τις πρωταγωνίστριες, υποψιάζεσαι ότι θα ρίξεις γέλιο. Ο λόγος για τις Τζέιν Φίντα και Λίλυ Τόμλιν, οι οποίες υποδύονται την Έβελιν και την Κλερ, δύο φίλες από το κολέγιο, οι δρόμοι των οποίων διασταυρώνονται στην κηδεία ενός άλλου παλιού φίλου. Η Κλερ (Φόντα), αφοσιωμένη στο κατοικίδιο corgi της και λίγο πιο ψυχρή με την κόρη και τον εγγονό της, ταξιδεύει από το Οχάιο στη Νότια Καλιφόρνια με ένα σκοτεινό σχέδιο. Πρόκειται να δολοφονήσει τον πενθούντα σύζυγο, Χάουαρντ (Μάλκολμ ΜακΝτάουελ). Η Κλερ το ανακοινώνει ανοιχτά, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Χάουαρντ και της Έβελιν (Τόμλιν), η οποία δεν αργεί να υπογράψει ως συνεργός. Θα πετύχουν το στόχο τους; Αν και η περιγραφή θυμίζει ταινία τρόμου, είναι μία από τις καλύτερες κωμωδίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι συντελεστές πέτυχαν να μας κάνουν να γελάσουμε.

Moving On | Official Trailer | In Theaters March 17

Να σου γνωρίσω τους γονείς μου

Μία φράση που προκαλεί ένα άγχος όσο να΄ναι, εκτός αν πρόκειται για τη φετινή αμερικάνικη κωμωδία. Η σχέση της Μισέλ και του Άλεν έχει φτάσει στο σημείο που θα πρέπει να περάσει στο επόμενο στάδιο, δηλαδή τον γάμο. Αποφασίζουν λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να φέρουν σε επαφή τους γονείς τους και οργανώνουν ένα οικογενειακό δείπνο. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, η συνάντηση δεν είναι μια πρώτη γνωριμία αφού όλοι γνωρίζονται με όλους… αρκετά καλά. Το ήσυχο οικογενειακό βράδυ λοιπόν θα εξελιχθεί σε ένα κρυφτό προκειμένου τα παιδιά να μην καταλάβουν τίποτα. Εσείς, πάντως θα γελάσετε με την ψυχή σας.

ΝΑ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ (MAYBE I DO) Trailer Greek Subs

Sam & Kate

Ναι καλά καταλάβες, ρομάντζο! Παρέα όμως με άφθονο γέλιο. Το "Sam & Kate" είναι το είδος της ταινίας στην οποία μια βλάβη στο αυτοκίνητο πυροδοτεί ένα φλερτ, τα πυροτεχνήματα αποτελούν το σκηνικό για ένα πρώτο φιλί και ένα κουτί που (σχεδόν) χάθηκε καθορίζει μια σχέση. Πολλά τα ερωτηματικά; Όλα ξεκινούν όταν ο Sam μετακομίζει στην κωμόπολη που μένει ο πατέρας του για να τον φροντίσει. Δες την ταινία και θα καταλάβεις. Μετά από αυτή την ταινία, θα αρχίζεις να πιστεύεις στην τύχη και στα σημάδια της- αν δεν το κάνεις ήδη.

SAM & KATE Trailer (2022) Dustin Hoffman, Sissy Spacek

Paint

Σου θυμίζει κάτι το όνομα Μπομπ Ρος; Θα τον δεις να ξαναζωντανεύει στην οθόνη σου. Στο PAINT, ο Όουεν Γουίλσον υποδύεται τον Καρλ Νάργκλ, τον νούμερο ένα ζωγράφο της δημόσιας τηλεόρασης του Βερμόντ, ο οποίος είναι πεπεισμένος ότι τα έχει όλα: μια χαρακτηριστική περμανάντ, ένα προσαρμοσμένο φορτηγάκι και θαυμαστές που κρέμονται από κάθε του κίνηση... μέχρι που ένας νεότερος, καλύτερος καλλιτέχνης κλέβει όλα όσα (και όλους) αγαπάει ο Καρλ.

Paint Trailer #1 (2023)

Αγαπητή Λεά

Ομολογουμένως το γαλλικό χιούμορ έχει «εισχωρήσει» στα σαλόνια όλων μας ειδικά τα τελευταία χρόνια. Και δε θα σταματήσει εδώ. Άλλη μια γαλλική ερωτική κωμωδία που θα μας κάνει να γελάσουμε, αλλά και να χαμογελάσουμε είναι το «Αγαπητή Λεά». Μετά από μια μεθυσμένη νύχτα, ο Ζονάς (Γκρέγκορι Μοντέλ) αποφασίζει αναπάντεχα να επισκεφτεί την πρώην κοπέλα του, τη Λεά, με την οποία είναι ακόμα ερωτευμένος. Παρά το πάθος της σχέση τους, εκείνη τον απορρίπτει. Απογοητευμένος,  πηγαίνει στο καφέ απέναντι από το σπίτι της, με σκοπό να της γράψει ένα γράμμα, προκαλώντας την μεγάλη περιέργεια του ιδιοκτήτη. Κι η ημέρα έχει μόλις ξεκινήσει...Τι θα έγραφες στον/ην αγαπημένο/η σας ώστε να αποτρέψεις το τέλος της σχέσης σας; Για πάρε μια ιδέα…

The Love Letter / Chère Léa (2021) - Trailer (English subs)

Όλες αυτές τις διασκεδαστικές κωμωδίες, αλλά και αμέτρητες άλλες επιλογές (φυσικά και Χριστουγεννιάτικες γιατί μπορεί να είσαι αυτός ο τύπος της παρέας) μπορείς να τις απολαύσεις δωρεάν στην ΕΟΝ έως και 10 Ιανουαρίου. Από παιδικές ταινίες στο EON Kids μέχρι σπορ περιεχόμενο στα κανάλια Novasports, θα σε κάνουν να μην ξεκολλάς. Cozy κουβέρτα να πάρεις! Έμαθες και το άλλο νέο; Υπάρχει και η δυνατότητα On Demand θέασης, όπου μπορείς να παρακολουθήσεις 4000+ ταινίες και επεισόδια σειρών. Και το καλύτερο; Μπορείς να ανακαλύψεις το αγαπημένο σου πρόγραμμα με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Πώς θα αρχίσεις να βλέπεις EON δωρεάν, από σήμερα κιόλας;

Η διαδικασία για να αποκτήσεις ΕΟΝ είναι απλή και μπορούμε να στην εξηγήσουμε σε 4 ακόμη πιο απλά βήματα (αναλυτικές οδηγίες ανά τύπο συσκευής θα βρεις κατά την εγγραφή):

  1. Μπαίνεις στο eon.nova.gr
  2. Συμπληρώνεις τη φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία σου
  3. Λαμβάνεις άμεσα στο κινητό και το email που δήλωσες στη φόρμα τα στοιχεία σύνδεσης.
  4. Ξεκινάς να απολαμβάνεις τον μοναδικό κόσμο της EON μέσα από τη Smart TV σου ή συσκευές PC / Mac και tablet / smartphone.
    Nova Christmas

Μπες τώρα στο eon.nova.gr, πάρε τους κωδικούς σου και απόλαυσε συναρπαστικό περιεχόμενο!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ