TV + Series

Παπακαλιάτης για τη νέα σεζόν του Maestro: Αποκάλυψε πότε θα βγει ο 2ος κύκλος στο Netflix και αν θα υπάρξει 3ος

Τι είπε για τα γυρίσματα της σειράς: «Η ιστορία θα πρέπει να κλείσει»

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παπακαλιάτης για τη νέα σεζόν του Maestro: Αποκάλυψε πότε θα βγει ο 2ος κύκλος στο Netflix και αν θα υπάρξει 3ος
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για τα γυρίσματα του «Μaestro» και αποκάλυψε πότε θα βγει ο 2ος κύκλος © Instagram / christopherpapakaliatis

Παπακαλιάτης για τη νέα σεζόν του Maestro: Αποκάλυψε πότε θα βγει ο 2ος κύκλος στο Netflix και αν θα υπάρξει 3ος - Τι είπε για τα γυρίσματα της σειράς

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη για την επόμενη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Μaestro».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx71j4sbihu1)

Ο έλληνας σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε για τα γυρίσματα του «Μaestro» που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο νέος κύκλος θα προβληθεί στο δεύτερο μέρος της σεζόν, δηλαδή από την άνοιξη και αποκάλυψε πόσο χαρούμενος είναι για την προβολή της σειράς από το Netflix.

Η Kλέλια Ανδριολάτου είπε ότι ήταν πολύ χαρούμενη που ο Παπακαλιάτης ήταν παρών στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο Εραστής» που πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί στο θέατρο Νέου Κόσμου και δηλώνει ανυπόμονη για τον δεύτερο κύκλο του «Μaestro».

Η ιστορία του «Μaestro» θα κλείσει με τον δεύτερο κύκλο

«Η Κλέλια πέρα από ανακουφιστικά όμορφη είναι και πάρα πολύ ταλαντούχα. Η σκηνοθετική απόπειρα που έκαναν, πέτυχε. Πρέπει να δουν όλοι αυτό το έργο γιατί είναι εξαιρετική και είμαι πολύ υπερήφανος για εκείνη», είπε.

Για το μέλλον της σειράς «Μaestro» και για πιθανό τρίτο κύκλο  δήλωσε: «Τελειώσαμε τα γυρίσματα του πρώτου μέρους του δευτέρου κύκλου.  Τα πρώτα είναι έτοιμα, τώρα φτιάχνω τα επεισόδια 4, 5 και 6. Ο δεύτερος κύκλος θα βγει ανάλογα με το MEGA και το Netflix, εκεί γύρω στον Μάρτιο με Απρίλιο ή Μάιο, θα δείξει. Το ταξίδι του “Μaestro” το έχω ζήσει έντονα και το ζω και αισθάνομαι πολύ τυχερός για όλο αυτό που γίνεται».

Αναφορικά με έναν ενδεχόμενο τρίτου κύκλου, είπε: «Δεν μπορώ να κάνω περισσότερα επεισόδια όσο και αν συναισθηματικά θα ήθελα. Όσο κι αν έχω αγαπήσει αυτούς τους ήρωες. Πιστεύω ότι με τον δεύτερο κύκλο του “Μaestro” η ιστορία θα κλείσει».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ