TV + Series

Naked Attraction: Χαμός με το ριάλιτι με τους γυμνούς διαγωνιζόμενους

Πώς ακριβώς λειτουργεί το «πιπεράτο» ριάλιτι γνωριμιών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H παρουσιάστρια του ριάλιτι Naked Attraction
H παρουσιάστρια του ριάλιτι Naked Attraction © Instagram/c4nakedattraction

Naked Attraction: Στην πλατφόρμα του Max (πρώην ΗΒΟ) το ριάλιτι γνωριμιών με τους γυμνούς διαγωνιζόμενους

Παγκόσμια αίσθηση -αν μη τι άλλο- έχει προκαλέσει το ριάλιτι γνωριμιών «Naked Attraction», όπου οι συμμετέχοντες είναι εντελώς γυμνοί.

Το reality show δεν είναι καινούργιο, καθώς έκανε πρεμιέρα το 2016 στο Channel 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει προσαρμοστεί για άλλες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας, της Σουηδίας και της Σιγκαπούρης.

Ωστόσο, πριν μια εβδομάδα προστέθηκε αθόρυβα στην πλατφόρμα Max (πρώην HBO), με αποτέλεσμα να το γνωρίσει για πρώτη φορά το κοινό των ΗΠΑ και του υπόλοιπου πλανήτη.

Πώς λειτουργεί το ριάλιτι

Το «Naked Attraction» παρουσιάζει έξι γυμνούς διαγωνιζόμενους σε γυάλινες καμπίνες, των οποίων τα μέρη του σώματος αποκαλύπτονται σταδιακά, μέχρι να επιλεγεί ένας μόνο διαγωνιζόμενος για ραντεβού.

Η εκπομπή διαφημίζει ότι ξεκινάει «από εκεί που ένα καλό ραντεβού συχνά τελειώνει»

Πριν από κάθε επεισόδιο, υπάρχει προειδοποιητικό μήνυμα ότι στο ριάλιτι παρουσιάζονται γυμνά σώματα, καθώς και «πιπεράτο» λεξιλόγιο.

Από την Τετάρτη, η σειρά ήταν η πιο δημοφιλής σειρά στην υπηρεσία του Max, μια εβδομάδα μετά την προσθήκη της στην πλατφόρμα.

Naked Attraction | Trailer | HBO GO

Αντιδράσεις στις ΗΠΑ

Σε κάθε περίπτωση, το ριάλιτι έχει προκαλέσει αντιδράσεις στις ΗΠΑ, όπου το εντελώς γυμνό απαγορεύεται στην τηλεόραση. Ωστόσο, οι υπηρεσίες streaming και οι καλωδιακές υπηρεσίες, όπως το Max, επιτρέπεται να προβάλουν «ακατάλληλο» περιεχόμενο.

Ο απροκάλυπτος εναγκαλισμός της σειράς με την ανθρώπινη μορφή έχει προκαλέσει διαμάχη στις ΗΠΑ, όπου το πλήρες γυμνό απαγορεύεται στην τηλεόραση. Οι υπηρεσίες streaming και οι καλωδιακές υπηρεσίες όπως το Max έχουν το περιθώριο να προβάλλουν ρητό περιεχόμενο.

«Θα σας υπενθυμίσω ότι το HBO φιλοξενεί επίσης τα "Real Sex" και "Cathouse". Χρειαζόμαστε διαφορετικά είδη εκπομπών», δήλωσε ο Casey Bloys, πρόεδρος της HBO και του περιεχομένου του Max.

Με πληροφορίες από Reuters

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ