TV + Series

Netflix: 5 από τις πιο cringe σειρές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην πλατφόρμα

Θα σε κάνουν να ανατριχιάσεις από αμηχανία. Τώρα, εάν θα τις αποφύγεις ή … θα κολλήσεις, είναι δικό σου θέμα.

Netflix: 5 από τις πιο cringe σειρές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην πλατφόρμα
Manifest © Netflix

Netflix: Πέντε τηλεοπτικές σειρές και ριάλιτι που προκαλούν αμηχανία - Από το Paradise City έως το Manifest.

«Τι θα δούμε στο Netflix;». Με αυτήν την ερώτηση ξεκινάει η περιήγηση σε έναν λαβύρινθο γεμάτο ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και ριάλιτι που μπορεί να σου πάρει ώρες ολόκληρες και  χωρίς να το καταλάβεις, κινδυνεύεις να οδηγηθείς σε… επικίνδυνα μονοπάτια. Έχεις αισθανθεί ποτέ «άβολα» ενώ παρακολουθείς μια σειρά; Σου έχει τύχει να παρακολουθούσες μια εκπομπή που μπορεί να σε κάνει κατακόκκινο από ντροπή μόνο και μόνο για το γεγονός ότι αφιερώνεις χρόνο, αλλά είναι τόσο cringe που τελικά σε εθίζει; Ακολουθούν 5 σειρές και ριάλιτι που θα σε κάνουν να ανατριχιάσεις από αμηχανία κι εμείς σου τις παραθέτουμε. Τώρα, εάν θα τις αποφύγεις ή … θα κολλήσεις, είναι δικό σου θέμα.

Netflix: Πέντε cringe τηλεοπτικές σειρές και ριάλιτι στην πλατφόρμα

Paradise City
Είναι από τις σειρές που ανήκουν στην κατηγορία cringe αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορείς να σταματήσεις να τις βλέπεις. Η υπόθεση έχει ως εξής: Το Paradise City είναι μία πόλη που …γεννάει κακοποιούς, κατά βάση ακίνδυνους και μαλθακούς. Συμπτωματικά, όλοι ειδικεύονται στην παραγωγή μεθαμφεταμίνης και στην ακραία περίπτωση που κάποιος σπάσει το καλούπι, η εγκληματική ροή και οι παράνομοι ρυθμοί της πόλης τον επαναφέρουν στον ίσιο δρόμο.

PARADISE CITY - Season One Teaser (Prime Video: March 25)

Indian Matchmaking
Ειδικά για εμάς τους δυτικούς, το concept της προξενήτρας είναι όχι μόνο ξένο αλλά και οπισθοδρομικό. Στην Ινδία, από την άλλη, είναι κουλ. Έτσι δημιουργήθηκε και η σειρά Indian Matchmaking που έκανε πρεμιέρα στον «αέρα» του Netflix. Είναι ακριβώς αυτό που κατάλαβες: από το Λονδίνο μέχρι το Νέο Δελχί, η προξενήτρα Σίμα Ταπάρια βοηθά περισσότερους εργένηδες να βρουν τον έρωτα, ενώ παράλληλα τους επαναφέρει συχνά στην πραγματικότητα.

Indian Matchmaking | Official Trailer | Netflix

First Kill
Teen Drama, κάπως κακογυρισμένο, με υπόθεση που τα έχει όλα: βρικόλακες, τέρατα κυνηγούς, εφηβικά αδιέξοδα και προφανώς απαγορευμένους έρωτες. Η έφηβη βρικόλακας Τζουλιέτ βάζει στο στόχαστρο ένα κορίτσι που μόλις ήρθε στην πόλη, την Καλάιοπι, για τον πρώτο της φόνο ο οποίος θα την κάνει με τη βούλα βρικόλακα. Αλλά προς μεγάλη έκπληξη της Τζουλιέτ, η Καλάιοπι είναι κυνηγός βρικολάκων. Και οι δύο συνειδητοποιούν ότι δύσκολα θα μπορέσουν να σκοτώσουν η μία την άλλη, ενώ πολύ εύκολα μπορεί να ερωτευτούν η μια την άλλη…

First Kill | Official Trailer | Netflix

Manifest
Ναι, το Manifest είναι cringe. Ο πρώτος κύκλος ήταν τίμιος, όμως οι υπόλοιποι, αχρείαστοι και παράλογοι, ενώ πολλές φορές οι σκηνές θύμιζαν πρόχειρα γυρισμένα σκετς. Ο λόγος που κολλάει κανείς, είναι για να μάθει επιτέλους τη λύση του μυστηρίου. Η υπόθεση επικεντρώνεται στην πτήση Montego Air Flight 828. Αφού το συγκεκριμένο αεροσκάφος προσγειώνεται με ασφάλεια μετά από έντονες αναταράξεις, πλήρωμα και επιβάτες μπορούν πλέον να αισθανθούν ανακούφιση που πατούν και πάλι σώοι και αβλαβείς στο έδαφος. Ωστόσο, αν και στους επιβάτες φάνηκε ότι ταξίδευαν λίγες ώρες, για τον υπόλοιπο κόσμο έχουν περάσει 5 χρόνια. Φίλοι, συγγενείς και γνωστοί έχουν προχωρήσει τις ζωές τους και παθαίνουν σοκ όταν πληροφορούνται ότι οι αγαπημένοι τους βρέθηκαν ζωντανοί! Σε όσους είχαν ανέβει σε εκείνο το αεροπλάνο, προσφέρεται μία δεύτερη ευκαιρία ζωής. Όμως, καθώς ξεδιπλώνονται μπροστά τους οι εναλλακτικές εκδοχές της πραγματικότητας, βυθίζονται σ’ ένα ανεξήγητο μυστήριο που αρχίζει να αποκτάει νόημα μόνο για κάποιους από αυτούς.

Manifest: Season 4 | Official Trailer | Netflix

Too Hot To Handle
Είναι η ένοχη απόλαυση πολλών – κατανοητό. Όμως ας παραδεχτούμε ότι τα σκηνικά που λαμβάνουν χώρα στο νησί του έρωτα, είναι κάτι παραπάνω από cringe. Τα κορίτσια και τα αγόρια της παρέας έχουν επενδύσει στο σώμα τους, στη φυσική τους ομορφιά, στα γυμναστήρια και στα social media. Είναι αυτό που θα λέγαμε influ
encers, όχι με κάποια συγκεκριμένη ιδιότητα αλλά κυρίως με το πόσο ευχάριστοι, κουτοί και sexy δείχνουν στο μάτι του θεατή. Βγαίνουν μεταξύ τους ραντεβού, αλλάζουν «συντρόφους» και ο σκοπός είναι να μην κάνουν τίποτα σεξουαλικό μεταξύ τους - αλλιώς χάνουν λεφτά από το τελικό έπαθλο. Τρομερό.

Too Hot To Handle | Season 1 | Official Trailer | Netflix

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ