TV + Series

Netflix: Όλες οι σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Αύγουστο

Η live action σειρά του θρυλικού anime «One Piece» έρχεται πριν φύγει το καλοκαίρι

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Netflix: Όλες οι σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Αύγουστο.
© Netflix

Netflix: Όλες οι πρωτότυπες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ που έρχονται στην πλατφόρμα τον Αύγουστο.

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι περισσότεροί να βρίσκονται ήδη σε διάθεση διακοπών, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η streaming πλατφόρμα του Netflix δεν φέρνει αυτόν τον μήνα νέες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ. Τον Αύγουστο ξεχωρίζουν η live - action σειρά του θρυλικού anime One Piece, το υπόλοιπο της δεύτερης σεζόν του «Lincoln Lawyer», ο τρίτος κύκλος του «Ragnarok» και τα νέα επεισόδια του γνωστού αθλητικού ντοκιμαντέρ «Untold». 

Σειρές του Netflix

03/08/2023

Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν: Σεζόν 2, μέρος 2 (The Lincoln Lawyer: Season 2 Part 2)

Η σειρά «The Lincoln Lawyer» είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις κορυφαίες του Netflix και έπειτα από αναμονή, αυτόν τον μήνα όλοι θα ευχαριστηθούν το δεύτερο μέρος από τη νέα σεζόν. Ο δικηγόρος, που του αρέσει να τρέχει όλες τις υποθέσεις του από το πίσω μέρος του αμαξιού του, σε αυτόν τον κύκλο έρχεται αντιμέτωπος με συνταρακτικές αποκαλύψεις. Ο Μαρκ Γκαρσία Ρούφλο, ο οποίος πρόσφατα προτάθηκε για βραβείο Emmy στον ρόλο του Micky Haller, είναι η ατραξιόν αυτής σειράς και υπόσχεται μια ανάλογη δυνατή συνέχεια της ιστορίας, που είναι εμπνευσμένη από τα βιβλία του Μάικλ Κόνελι.

Netflix: Όλες οι σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Αύγουστο
© Netflix

03/08/2023

Heartstopper: Σεζόν 2

Η πρώτη σεζόν της σειράς «Heartstopper» έκανε πραγματικά αίσθηση στον περισσότερο κόσμο εξαιτίας των υψηλών βαθμολογιών που σκόραρε κυρίως στο IMDb. Η φιλία των Nick και Charlie, η οποία είναι κάτι πιο δυνατό από μία φιλία, συντρόφευσε τους θεατές και σαν συμπλήρωμα αυτού του γεγονότος, ήρθαν και οι αποθεωτικές κριτικές. Η συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου φαίνεται πως έκανε καλή επιλογή με την απόφαση να μεταφέρει την ιστορία της στη μικρή οθόνη. Στα νέα επεισόδια η παρέα ανακαλύπτει τα νέα στάδια της ζωής γύρω από τις φιλίες και τον έρωτα.

Netflix: Όλες οι σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Αύγουστο.
© Netflix

10/08/2023

Painkiller

Μετά από αρκετό καιρό έχουμε την επιστροφή του Μάθιου Μπρόντερικ σε μία τηλεοπτική δουλειά. Το νέο θρίλερ της πλατφόρμας πραγματεύεται μία ξαφνική έξαρση οπιοειδών στην Αμερική και έτσι μία σειρά από ερευνητές προσπαθούν να ανακαλύψουν την αλήθεια. Εντάσσεται στην κατηγορία των mini series και την υπογράφουν οι παραγωγοί Μάικα Φίτζερμαν – Μπλου και Νόα Χάρπστερ οι οποίοι στο παρελθόν έχουν κερδίσει βραβεία Emmy. Το cast επίσης πλαισιώνει ο συμπαθής Τέιλορ Κιτς από το «Friday Night Lights».

Painkiller | Official Trailer | Netflix

22/08/2023

Lighthouse

Σε ένα πρωτοποριακό εγχείρημα η πλατφόρμα ενώνει τους κωμικούς Τζεν Χοσίνο και Μασαγιάσου Γουακαμπαγιάσι. Οι δυο τους θα κληθούν να κάτσουν πρόσωπο με πρόσωπο, να κοιτάξουν τους θεατές στα μάτια και να ανοιχτούν για διάφορα ζητήματα και προβληματισμούς τους, πάντα με αφοπλιστική ειλικρίνεια και μπόλικο χιούμορ. Σε μία εποχή με πολλές ανησυχίες πολλούς ανθρώπους, σίγουρα είναι καλό να νιώθει κάποιος πως δεν είναι μόνος του εκεί έξω.

Netflix: Όλες οι σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Αύγουστο.
© Netflix

24/08/2023

Ποια Είναι η Έριν Κάρτερ; (Who is Erin Carter?)

Μία βρετανική παραγωγή του Netflix έρχεται αυτό τον μήνα και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα κρυφά διαμάντια του Αυγούστου. Η δασκάλα Αγγλικών στην Ισπανία Erin Carter βρίσκεται μπλεγμένη σε μία ληστεία και η ζωή της αλλάζει ολοκληρωτικά, όταν ο ένας από τους ληστές θα την αναγνωρίσει. Πρωταγωνιστεί η Έβιν Άχμαντ στον πρώτο μεγάλο ρόλο της καριέρα της μετά τη συμμετοχή στο «The Rain». Ενδιαφέρον σειρά με τα πλάνα της Βαρκελώνης να δίνουν ώραια χρώμα στο παρασκήνιο.

Who is Erin Carter? | Official Trailer | Netflix

24/08/2023

Ragnarok: Σεζόν 3

Οι σειρές και ταινίες με προέλευση από τη Σκανδιναβία είναι μία καθημερινότητα πλέον για την πλατφόρμα και δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρξει κάποια κάθε μήνα. Το «Ragnkarok» είναι από τις πιο γνωστές, καθώς αποτελεί και μία από τις πιο επιτυχημένες. Για όσους δεν είναι μυημένοι η ιστορία κεντράρει σε μία μικρή πόλη της Νορβηγιάς, η οποία δέχεται ακραία καιρικά φαινόμενα και απειλείται με καταστροφή εκτός αν κάποιος τη σώσει ταξιδεύοντας στον χρόνο. Στον τρίτο κύκλο η δράση κορυφώνεται με τα μαγικά νορβηγικά τοπία σε πρώτο πλάνο.

Netflix: Όλες οι σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Αύγουστο.
© Netflix

30/08/2023

Miss Adrenaline: A Tale of Twins

Μία παραγωγή από την Κολομβία έρχεται στο Netflix τον Αύγουστο και έχει το ενδιαφέρον της, καθώς δεν έχουμε την ευκαιρία να δούμε πολλές σειρές ή ταινίες από τη Λατινική Αμερική. Μια οδηγός μηχανής υιοθετεί την ταυτότητα της δίδυμης αδερφής της, που είναι αγνοούμενη για πολύ καιρό. Σκοπός της είναι να φέρει αυτούς που είναι υπεύθυνοι γι΄αυτό το γεγονός ενώπιον της δικαιοσύνης.

Netflix: Όλες οι σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Αύγουστο.
© Netflix

31/08/2023

One Piece

Ο μήνας κλείνει με την ίσως πιο πολυαμανεμένομη παραγωγή του Netflix εδώ και πολύ καιρό. Το «One Piece» είναι ίσως η πιο αναγνωρίσιμη σειρά anime στον πλανήτη και μετά από τον κόσμο των κινουμένων σχεδίων έρχεται για να κατακτήσει και τον κόσμο της τηλέορασης σε μία live action παραγωγή. Τα σχόλια είναι διθυραμβικά για την προσπάθεια των στελεχών να μείνουν πιστοί στο fanbase και να μην αλλάξουν όλα όσα έκαναν το manga διάσημο τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως και σε ό,τι έχει να κάνει με τους ηθοποιούς, που επιλέχθηκαν και τα κοστούμια των ηρώων. Για να δούμε σε αυτή την έκδοση των Loofy και την υπόλοιπη ομάδα του. Το σενάριο και την παραγωγή υπογράφουν οι Στίβεν Μαέντα (The X Files, CSI Miami) και Ματ Όουενς (Marvel Agents of S.H.I.E.L.D, Luke Cage).

ONE PIECE | Official Trailer | Netflix

Ταινίες του Netflix

03/08/2023

Ένας προς Έναν (Head to Head)

Δεν είναι σύνηθες να βρίσκουμε στο Netflix μια ταινία, που προέρχεται από τη  Μέση Ανατολή. Ειδικότερα δε όταν πρόκειται για μία κωμωδία. Ένας ερωτοχτυπημένος σωφέρ και ένας παράτυπος μηχανικός παίρνουν μαζί τους έναν μεγαλοσυνταξιούχο εγκληματία σε μία περιπέτεια, που θα τους αλλάξει τη ζωή.

Head to Head | Official Trailer | Netflix

11/08/2023

Heart of Stone

Το Heart of Stone θα είναι μέσα στις ταινίες της πλατφόρμας, που αναμένεται να ξεχωρίσουν. Άλλωστε στο cast βλέπει κάποιος το όνομα της Γκαλ Γκαντότ, η οποία πρωταγωνιστεί. Η πράκτορας μίας παγκόσμιας οργάνωσης, η οποία φροντίζει για την ειρήνη στον πλανήτη, προσπαθεί να σταθεί εμπόδιο σε μία χάκερ να αποσπάσει το πιο πολύτιμο και επίκινδυνο όπλο της. Το σενάριο υπογράφουν οι Άλισον Σρέντερ (Pineapple Express, Hidden Figures) και Γκρεγκ Ρούκα (The Old Guard) όποτε η ταινία τους αναμένεται με μπόλικη δράση και ανανεωμένους διαλόγους.

Heart of Stone | Gal Gadot | Official Trailer | Netflix

25/08/2023

Η Λέσχη Βιβλίου των Φονιάδων (Killer Book Club)

Μια ισπανική ταινία τρόμου, κάτι που οι Ίβηρες τα τελευταίο διάστημα δεν μας συνηθίζουν. Οκτώ φίλοι που αγαπάνε πάρα πολύ τη θεματική horror βρίσκονται αιχμάλωτοι ενός μανιακού κλόουν, ο οποίος φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά που κρύβουν. Στα ενδιαφέροντα της παραγωγής είναι πως έχει γυριστεί στο Τολέδο της Ισπανίας. Η ιστορία ακούγεται περίεργη και αυτό το κάνει μια καλή επιλογή για τον Αύγουστο.

25/08/2023

Να Μην Έρθεις στο Μπατ Μιτσβά Μου (You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah)

Η συγκεκριμένη παραγωγή δείχνει ακόμα μία από εκείνες με την κλασική υπόθεση φίλοι, σχόλειο, ενηλικίωση. Το μόνο που μένει να διαπιστώσουμε είναι αν θα ξεχωρίσει. Δύο κολλητές φίλες ετοιμάζουν τα επικά μπατ μίτζβα τους, τα οποία στους Εβραίους είναι ένα πολύ μεγάλο κοινωνικό γεγονός. Κάπου εκεί ο ωραίος τύπος του σχολείου αναμένεται να τα χαλάσει όλα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους δεν γίνεται να προσπεράσεις το όνομα του Άνταμ Σάντλερ, οπότε η ταινία βάζει υποψηφίοτητα να είναι στις επιλογές μας στο τέλος του μήνα.

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah - Clip (Official) | Netflix

31/08/2023

Διάλεξε τον Έρωτα (Choose Love)

Η Cami είναι από τα άτομα που τα έχουν όλα. Δείχνει να έχει την τέλεια σχέση, μία καλή δουλειά, όμως αυτή αισθάνεται πως κάτι της λείπει. Όλα θα αλλάξουν όταν θα γνωρίσει τον Rex. Την ταινία υπογράφει σκηνοθετικά ο Στούαρτ ΜακΝτόναλντ από τα «Black – ish» και «Crazy Ex Girlfriend», ενώ στον ρόλο του Rex βρίσκεται ο Αβάν Χόγια (Zombielad: Double Tap, Shaft).

Choose Love (IX) | Official Trailer | Netflix

Ντοκιμαντέρ του Netflix

01/08/2023

Άγνωστες Πτυχές: Τόμος 3 (Untold: Volume 3)

Το ντοκιμαντέρ που έχει κλέψει την παράσταση τόσο σε αυτούς που αγαπάνε τον αθλητισμό όσο και σε εκείνουν που δεν ασχολούνται τόσο ένθερμα με αυτόν. Στην επιφάνεια έρχονται αθλητικές ιστορίες, οι οποίες έμειναν στις συνειδήσεις του κόσμου για το σκοτεινό τους παρασκήνιο. Κάθε μία αφορά και ένα διαφορετικό άθλημα ή διαφορετικά πρόσωπα. Η σειρά ντοκιμαντέρ μπαίνει στον τρίτο κύκλο της και έχει λάβει αποθεωτικές κριτικές, οπότε τον Αύγουστο είναι μία τέλεια επιλογή για να παρακολουθήσει κάποιος.

UNTOLD Vol. 3 | Jake Paul, Johnny Manziel, Gators | Official Trailer | Netflix

02/08/2023

Δηλητήριο: Η Βρόμικη Αλήθεια για το Φαγητό μας (Poisoned: The Dirty Truth About Your Food)

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ του Netflix πραγματεύεται ένα πολύ λεπτό θέμα που δεν είναι άλλο από τα νοσήματα, τα οποία δυνδέθηκαν με κάποιο είδος τρόφιμου στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Συγγενείς των θυμάτων στήνονται μπροστά στην κάμερα και ανοίγουν ένα πολύ μεγάλο ζήτημα, δίνοντας απάντήσεις. Υπεύθυνη για το τελικό απότελεσμα είναι η Στέφανε Σέγκετ (Tapped, The Devil We Know, Fed Up).

Poisoned: The Dirty Truth About Your Food | Official Trailer | Netflix

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

18/08/2023

Ο Βασιλιάς Πίθηκος (The Monkey King)

Ένας πίθηκος και το μαγικό του Κοντάρι συνεργάζονται σε μια επική αποστολή, πολεμώντας δαίμονες, δράκους, θεούς και τον μεγαλύτερο αντίπαλο όλων: τον εγωισμό του πιθήκου!

Μην χάσετε επίσης 

01/08/2023

Αυτό που Θέλουν οι Άντρες What Men Want

Σαχάρα Sahara

Everlasting Moments

Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση Mission: Impossible - Fallout

Επικίνδυνη Αποστολή - Πρωτόκολλο: Φάντασμα Mission: Impossible - Ghost Protocol

08/08/2023

El Greco

11/08/2023

Αρχηγός από Κούνια 2: Οικογενειακή Υπόθεση The Boss Baby: Family Business

15/08/2023

Kazantzakis

Ολέθρια Σύγκρουση Deep Impact

Η Νύχτα με τις Μάσκες 2 Halloween Kills

Sniper: Το Τέλος του Εκτελεστή Sniper: Assassin's End

Hostel 3 Hostel: Part III

16/08/2023

Ronaldo: Η Ταινία Ronaldo

Μονομάχος Gladiator

Τα Παιδιά των Ανθρώπων Children of Men

Αρχηγός από Κούνια The Boss Baby

Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε Jurassic World: Fallen Kingdom

Μαδαγασκάρη Madagascar

Μπάτε Σκύλοι Αλέστε The Secret Life of Pets

Καπετάν Βράκας Captain Underpants: The First Epic Movie

47 Ronin

Blackhat

Οι Ευχούληδες Trolls

Μετά τη Στροφή Curve

Μαθητευόμενος Μπάτσος 2 Ride Along 2

18/08/2023

Τι να Περιμένεις Όταν Είσαι Έγκυος What to Expect When You're Expecting

29/08/2023

Roza of Smyrna

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ