TV + Series

Το «Ted Lasso» στον Λευκό Οίκο: Συναντά τον Τζο Μπάιντεν το καστ της σειράς

Η ανακοίνωση του Apple TV+ και το μήνυμα του Αμερικανού προέδρου

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Ted Lasso»: Στον Λευκό Οίκο το καστ της σειράς του Τζέισον Σουντέικις για την προώθηση της ψυχικής υγείας - Συνάντηση με τον πρόεδρο Μπάιντεν.

To «Ted Lasso» ξεπερνά τα όρια της τηλεοπτικής οθόνης για να ταξιδέψει στην Ουάσινγκτον. Και αυτό γιατί ο μυστακοφόρος προπονητής ποδοσφαίρου της μυθοπλαστικής ομάδας AFC Richmond πρόκειται να δώσει ορισμένες από τις επί χόρτου, αλλά και life-coaching οδηγίες του, στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Το καστ του «Ted Lasso», της δημοφιλούς σειράς του Apple TV+, θα επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο, σήμερα Δευτέρα, για να συμμετάσχει σε μια συζήτηση με τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την Πρώτη Κυρία Τζιλ Μπάιντεν.

Αντικείμενο της συζήτησης, «η σημασία της ψυχικής υγείας για την προώθηση της συνολικής ευημερίας». Η Apple ανακοίνωσε τη συνάντηση το απόγευμα της Κυριακής.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν έδωσε το δικό του μήνυμα για τη συνάντηση λίγα λεπτά πριν την επιβεβαίωση της Apple, δημοσιεύοντας μια αναφορά στην κωμωδία του Apple TV+, μέσα από τα γνωστά σλόγκαν των αποδυτηρίων του ποδοσφαιρικού συλλόγου που προπονεί ο Τζέισον Σουντέικις.

Το «Ted Lasso» είναι καλό για την ψυχική υγεία και ο Λευκός Οίκος το αναγνωρίζει

Το «Ted Lasso», η σειρά του Apple TV+ η οποία προτάθηκε για 20 βραβεία Emmy και χάρισε Χρυσή Σφαίρα στον εμπνευστή και πρωταγωνιστή της, Τζέισον Σουντέικις, αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας του streaming δικτύου.

«Το “Ted Lasso” έχει εμπνεύσει τον κόσμο μέσω των οικουμενικών θεμάτων του γύρω από την αισιοδοξία, την ευγένεια και την αποφασιστικότητα και τη φιλοσοφία του Lasso να “πιστεύεις”», αναφέρει η ανακοίνωση της Apple για τη συνάντηση στην Ουάσινγκτον.

Σημειώνεται πως ο Μπάιντεν έχει απευθύνει έκκληση στους νομοθέτες Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών να ενισχύσουν το κονδύλι για την αντιμετώπιση της «κρίσης ψυχικής υγείας» στη χώρα. 

Αποσπάσματα από την εκδήλωση θα δημοσιευτούν στα επίσημα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης του Λευκού Οίκου.

Η τρίτη σεζόν του «Ted Lasso» έκανε το ντεμπούτο της στο Apple TV+ στις 15 Μαρτίου, ξεκινώντας τον νέο κύκλο 12 επεισοδίων.

Το «Ted Lasso» προτάθηκε για 20 βραβεία Emmy και χάρισε Χρυσή Σφαίρα στον εμπνευστή και πρωταγωνιστή του, Τζέισον Σουντέικις © Apple TV+

Παραμένει αβέβαιο εάν μια τέταρτη σεζόν της σειράς θα εγκριθεί από τον δημιουργό και σταρ της σειράς Τζέισον Σουντέικις, ο οποίος έχει δηλώσει ότι ένα τέτοιο θέμα «θα υπαγορεύεται πάντα από τις ιστορίες».

Ο Σουντέικις ανέπτυξε το «Ted Lasso» μαζί με τους Μπιλ Λόρενς, Τζο Κέλι και Μπρένταν Χαντ, ενώ εκτός από πρωταγωνιστής είναι και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς.

(Με πληροφορίες του Variety)