TV + Series

Η Μέριλ Στριπ παίζει στην τρίτη σεζόν του «Only Murders in the Building»

Tι αποκάλυψε η Σελένα Γκόμεζ - Η ανάρτηση του Στιβ Μάρτιν

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μέριλ Στριπ: Θα παίξει στην τρίτη σεζόν του «Only Murders in the Building»

Μόλις τον περασμένο μήνα, η Σέλενα Γκόμεζ δήλωσε ότι η guest star των ονείρων για τη σειρά «Only Murders In The Building» θα ήταν η Μέριλ Στριπ.

Έτσι, η παρέα της δημοφιλούς και βραβευμένης σειράς της πλατφόρμας Hulu «Only Murders in the Building» μεγαλώνει. Στο καστ προστέθηκε και η μεγάλη ηθοποιός η οποία θα συμμετάσχει στην επερχόμενη τρίτη σεζόν. 

Η είδηση έγινε πρώτα γνωστή μέσα από ανάρτηση της πρωταγωνίστριας και παραγωγού της σειράς Σελίνα Γκόμεζ, στον λογαριασμό της στο Instagram. Στο βίντεο που δημοσίευσε, η ίδια κάθεται σε καναπέ μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Στιβ Μάρτιν και Μάρτιν Σορτ. Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν οι Τζάκι Χόφμαν και Πολ Ραντ. 

«Η παρέα επέστρεψε» λέει η Γκόμεζ. «Θα μπορούσε να γίνει καλύτερη;», απάντησε ο Ραντ και σε εκείνο το σημείο η Μέριλ Στριπ εμφανίστηκε πίσω από τον καναπέ όπου κάθονταν οι Γκόμεζ, Σορτ και Μάρτιν. Στη συνέχεια η –τρεις φορές βραβευμένη με Όσκαρ– ηθοποιός προσέφερε ένα μαξιλάρι στον Μάρτιν και τον ρώτησε αστειευόμενη αν χρειάζεται κάτι άλλο.

 

Η τελευταία φορά που παρακολουθήσαμε την Στριπ σε τηλεοπτικό πρότζεκτ ήταν στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς του HBO, «Big Little Lies». Μάλιστα για την ερμηνεία της κέρδισε υποψηφιότητα Emmy.

Τι θα δούμε στην τρίτη σεζόν 

Η κωμική σειρά μυστηρίου του αμερικανικού δικτύου Hulu που στριμάρει στο Disney+, ακολουθεί τους γείτονες στο Upper West Side της Νέας Υόρκης, Στιβ Μάρτιν, Μάρτιν Σορτ και Σελένα Γκόμεζ.

Οι τρεις τους, καταλήγουν παραδόξως να δημιουργούν το δικό τους podcast, καθώς γύρω τους συμβαίνουν μυστηριώδεις δολοφονίες. Στην πρώτη σεζόν του «Only Murders in the Building», αποκάλυψαν το δολοφόνο του γείτονά τους Τιμ Κόνο (Τζούλιαν Τσιτσι). Και στη δεύτερη σεζόν της σειράς όμως, έκαναν το ίδιο για την πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του κτιρίου, Μπάνι Φόλγκερ (Jayne Houdyshell), ενώ παράλληλα προσπαθούσαν να καθαρίσουν τα ονόματά τους, από κατηγορίες.

Στην πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν θα παρακολουθήσουμε για ακόμα μια φορά τους τρεις να ενώνουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να ανακαλύψουν ποιος σκότωσε τον Μπεν Γκλενρόι, στον ρόλο του οποίου θα δούμε ακόμα έναν χολιγουντιανό σταρ, τον Πολ Ραντ.