TV + Series

«House of the Dragon»: Διέρρευσε το τέλος της πρώτης σεζόν

Δύο 24ωρα πριν από την προβολή του επεισοδίου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Το φινάλε στο «House of the Dragon» ανέβηκε σε παράνομα torrent πριν από την επίσημη προβολή στο HBO - Πώς έγινε η διαρροή

Είχε συμβεί πολλάκις στο Game of Thrones. Διαρροή του επεισοδίου πριν από την επίσημη προβολή στο HBO.

Πλέον, ήρθε η ώρα και για το «House of the Dragon». To δημοσίευμα στο Variety αναφέρει ότι το 10ο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς έχει κυκλοφορήσει σε torrent δύο ημέρες πριν προβληθεί στο ΗBO.

«Γνωρίζουμε ότι το δέκατο επεισόδιο του "House of the Dragon" έχει αναρτηθεί σε παράνομα torrent. Φαίνεται ότι προέρχεται από έναν συνεργάτη διανομής στην περιοχή EMEA (σ.σ. Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική)» επισημαίνει άνθρωπος της παραγωγής.

Και προσθέτει: «Το HBO παρακολουθεί και αποσύρει αυτά τα αντίγραφα από το Διαδίκτυο. Είμαστε απογοητευμένοι που αυτή η παράνομη ενέργεια έχει διαταράξει τους πιστούς θαυμαστές της σειράς, οι οποίοι θα δουν μια αρχική εκδοχή του επεισοδίου όταν θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στο HBO και το HBO Max, όπου θα προβάλλεται αποκλειστικά σε 4K».

Σημειώνεται ότι μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε σε τηλεθέαση, αποφασίστηκε να γυριστεί και η δεύτερη σεζόν του «House of the Dragon».