TV + Series

Dahmer: Μητέρα θύματος του serial killer κατακεραυνώνει τη σειρά του Netflix

«Πώς είναι δυνατόν η τηλεόραση να κάνει κάτι τέτοιο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Tony Hughes» και «Jeffrey Dahmer» στη σειρά του Netflix για τον serial killer του Μιλγουόκι
«Tony Hughes» και «Jeffrey Dahmer» στη σειρά του Netflix για τον serial killer του Μιλγουόκι © Netflix

Αντιδράσεις για το «Dahmer», τη σειρά του Netflix για τον serial killer του Μιλγουόκι - Αιχμές από τη μητέρα θύματος

To Dahmer, η σειρά του Netflix, δεν σταματά να προκαλέσει αντιδράσεις για τον τρόπο που παρουσιάζει τον διαβόητο serial killer και τα θύματα που βρήκαν τραγικό θάνατο στα χέρια του.

Η μητέρα του επίδοξου μοντέλου Tony Hughes, το οποίο σκότωσε ο Jeffrey Dahmer, καταδίκασε την τηλεοπτική σειρά και αναρωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν η τηλεόραση να κάνει κάτι τέτοιο».

Σε δηλώσεις της στη βρετανική εφημερίδα «Guardian» η Shirley Hughes ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δει όλη τη σειρά «Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story».

Ο γιος της ήταν κωφός και 30 ετών, όταν τον σκότωσε ο serial killer το 1991. Γνώρισε τον δολοφόνο του σε βραδινή έξοδο και τον ακολούθησε στο σπίτι του, όπου ο Dahmer τον σκότωσε με ένα σφυρί. Στη συνέχεια ο serial killer μαγείρεψε και έφαγε το συκώτι του θύματός του.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς χρησιμοποιούν τα ονόματά μας και μας παρουσιάζουν έτσι» ανέφερε μεταξύ άλλων, επισημαίνοντας ότι τα πράγματα με τον γιο της δεν έγιναν ακριβώς όπως παρουσιάζονται στη σειρά του Netflix, στο επεισόδιο με τίτλο «Silenced».

Στα 85 της χρόνια η μητέρα του Tony Hughes ενώνει τη φωνή της με τους συγγενείς άλλων θυμάτων του παρανοϊκού serial killer που έδρασε στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ. Μπορεί η παραγωγή να επιμένει ότι οι ιστορίες των θυμάτων και των οικογενειών τους βρίσκονται στην «καρδιά» της σειράς του Netflix, ωστόσο οι συγγενείς ξεκαθαρίζουν ότι δεν τους ρώτησαν, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζουν τη δική τους οπτική γωνία και να μην καταλάβουν το έντονο συναισθηματικό φορτίο που κουβαλούν εδώ και δεκαετίες.

Η σειρά «Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story» έκανε πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου και έγινε Νο1 επιλογή στις τηλεοπτικές σειρές σε αρκετές χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Ο Jeffrey Dahmer καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη το 1992. Δύο χρόνια μετά βρέθηκε νεκρός στο κελί του με εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού.

DAHMER - Τέρας: Η ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ | Επίσημο τρέιλερ (Τρέιλερ 2) | Netflix

Με πληροφορίες από Guardian

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ