TV + Series

The Crown: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας σεζόν - O «πόλεμος» του Κάρολου με τη Νταϊάνα

Το ιστορικό δράμα του Netflix επιστρέφει τον Νοέμβριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Crown: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του 5ου κύκλου της σειράς του Netflix που επιστρέφει στις οθόνες στις 9 Νοεμβρίου.
Η Elizabeth Debicki στον ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο τρέιλερ του «The Crown» © Twitter / Discussing Film

The Crown: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του 5ου κύκλου της σειράς του Netflix που επιστρέφει στις οθόνες στις 9 Νοεμβρίου.

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την πέμπτη σεζόν του The Crown, που εστιάζει στην κόντρα ανάμεσα στον πρίγκιπα Κάρολο και τη πριγκίπισσα Νταϊάνα, την εποχή που αντιμετώπιζαν προβλήματα στον γάμο τους.

Η επόμενη σεζόν της δημοφιλούς σειράς διαδραματίζεται τη δεκαετία του '90 με τον Dominic West να υποδύεται τον τότε πρίγκιπα Κάρολο και την Elizabeth Debicki στον ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Το τρέιλερ παρουσιάστηκε στο event του Netflix, Tudum, όπου οι fans της σειράς μπόρεσαν να δουν σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τις πρώτες εικόνες από τον πέμπτο κύκλο, που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου.

«Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοινώνει: Με μεγάλη λύπη, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας παίρνουν διαζύγιο», ακούγεται στην αρχή του τρέιλερ που δείχνει κοντινά πλάνα του Κάρολου και της Νταϊάνα ενώ ετοιμάζονται να κάνουν δηλώσεις στην τηλεόραση.

H πέμπτη σεζόν του The Crown αναμένεται στο Netflix τον Νοέμβριο με δέκα επεισόδια. Tη σκυτάλη του ρόλου της Olivia Colman παίρνει η Imelda Staunton, (που έχει υποδυθεί την Ελισάβετ στη σειρά του ΒΒC «Οι κατάσκοποι του Κέμπριτζ» το 2003), ενώ τον Κάρολο υποδύεται ο Dominic West (γνωστός μας, μεταξύ πολλών άλλων, από το «The Affair»).

O βετεράνος Jonathan Pryce είναι ο Φίλιππος, η Lesley Manville η πριγκίπισσα Μάργκαρετ και η Αυστραλέζα Elizabeth Debicki, (την οποία είχαμε δει στον ρόλο της Τζόρνταν στον «Υπέροχο Γκάτσμπι»), είναι η Νταϊάνα στην τελευταία φάση της ζωής της.

O ίδιος ο Κάρολος φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να αναφέρθηκε στη σειρά του Netflix καθόλου κολακευτικά, λέγοντας ότι δεν έχει τίποτα κοινό με τον ρόλο. Ο Σκοτσέζος πολιτικός του Εργατικού Κόμματος Anas Sarwar, μετέφερε στην εφημερίδα «Daily Mail» ότι ο νέος βασιλιάς παραπονέθηκε ότι ο τρόπος με τον οποίον τον παρουσιάζουν οι σεναριογράφοι και ο ηθοποιός Josh O’Connor ―ο οποίος βραβεύτηκε το 2021 με Emmy― «είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα». 

Στα νέα επεισόδια του The Crown ήδη υπάρχουν προβλήματα σαν αυτά που υπονοεί ο Κάρολος: η Jemima Khan, φίλη της Νταϊάνα, που είχε προσληφθεί ως σύμβουλος σεναρίου αποχώρησε από την ομάδα θεωρώντας ότι ο τρόπος με τον οποίον παρουσιάζεται η ιστορία της πριγκίπισσας δεν είναι ο σωστός.

Αυτή την περίοδο συνεχίζονται τα γυρίσματα για τον έκτο κύκλο της σειράς, τα οποία είχαν σταματήσει για ένα διάστημα προς ένδειξη σεβασμού και πένθους μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ