TV + Series

Η άνοιξη των ελληνικών σίριαλ - Οι σημερινές πρεμιέρες

Η μάχη της τηλεθέασης με όπλο τη μυθοπλασία

62224-137655.jpg
Newsroom
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
agria-gi-xaraktires-mikrofwno

Τηλεοπτικές σειρές: Ποιες κάνουν πρεμιέρα σήμερα.

Η μάχη της τηλεθέασης ξεκινάει από σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, με τις περισσότερες ελληνικές σειρές να κάνουν πρεμιέρα μέσα στην εβδομάδα. Μετά τις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές που κυκλοφόρησαν από τα τέλη του Αυγούστου, ήρθε η στιγμή τα κανάλια να παρουσιάσουν και τις σειρές μυθοπλασίας, που θα προβάλλονται από την απογευματινή και τη βραδινή ζώνη.

Οι ελληνικές σειρές που κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου

«Παγιδευμένοι» στις 22:00 στον AΝΤ1

Η δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού ενώνει τον δρόμο μιας δικηγόρου και ενός Εισαγγελέα. Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις με τα πρόσωπα που είναι γύρω τους. Αναζητώντας τον ένοχο και τα πραγματικά γεγονότα, όλοι παγιδεύονται μέσα στη δίνη μεγάλων μυστικών και έντονων συναισθημάτων. Κανείς δεν είναι αθώος, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ, Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Αθηνά Ροδίτου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Πορφύρη, Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ – Δευτέρα 19/09 στις 22:00

«Σασμός» στις 21:00 στον ALPHA

Ο απόλυτος νικητής της σεζόν 2021-2022, η σειρά που κέρδιζε καθημερινά την τηλεθέαση κρατώντας εκατομμύρια τηλεθεατές μπροστά από τους τηλεοπτικούς δέκτες, ο «Σασμός», έρχεται και φέτος.

Οι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι με τις εξελίξεις αλλά και τα συναισθήματά τους. Μία επιστροφή θέτει νέα δεδομένα και γκρεμίζει τις όποιες σταθερές. «Νεκρός» «ξεβράζεται» από τη θάλασσα και ζητά εκδίκηση. Μυστικός αστυνομικός, σε μυστική αποστολή, υπόσχεται μεγάλες αποκαλύψεις. Εισαγγελέας, που είχε στο παρελθόν σχέση με μέλος της οικογένειας Βρουλάκη, κρατάει στα χέρια του την τύχη του Μαθιού Σταματάκη. Φίλος του «νεκρού», μετά την αποφυλάκισή του για λαθρεμπόριο, ανοίγει μπαρ στο Ρέθυμνο. Ένας γάμος έμεινε «μετέωρος», ένας «ένοχος» αναζητείται, ο ήχος από το κλειδί που στριφογυρίζει στην φυλακή, φέρνει νέες εκπλήξεις.

Στη σειρά παίζουν οι Μαρία Τζομπανάκη, Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Γιώργος Αμούτζας, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Ευγενία Σαμαρά, Όλγα Δαμάνη, Μιχάλης Αεράκης, Στρατής Χατζησταματίου, Δανάη Παππά, Στάθης Μαντζώρος, Αλίνα Κωτσοβούλου, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Σπύρος Σαραφιανός, Ευφημία Καλογιάννη, Στέλλα Γκίκα, Βέρα Μακρομαρίδου, ενώ μπαίνει και ο Στέλιος Μάινας.

Σασμός | Σεζόν 2 | Επεισόδιο 1 | Sneak Preview 1

«Η Γη της Ελιάς» στις 21:00 στο MEGA

Ένα ερωτικό δράμα που εκτυλίσσεται στη Μάνη. Η πολύκροτη σύλληψη της Αθηνάς αναστατώνει την οικογένεια Βρεττάκου, προκαλώντας την κατακραυγή της μικρής κοινωνίας. Ο ερχομός της μικρής Αγγελικής στο σπίτι του Ισίδωρου και του Μάνου θα αναστατώσει την Αντιγόνη και θα δημιουργήσει μεγάλες συγκινήσεις. Ο Λυκούργος θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ιστορία του υποκόσμου με μυστηριώδεις εξαφανίσεις, φόνους και εκβιασμούς. Η ζωή στη γη της Μάνης όμως δεν έχει μόνο σκάνδαλα και μίση, αλλά και έρωτα. Ο Στάθης ζει την απόλυτη ευτυχία με την Εύα δίχως άγχη και περιορισμούς, νιώθοντας για πρώτη φορά ελεύθερος. Νέοι έρωτες θα ανθίσουν και κάποιοι άλλοι λήγουν. Το άλλο πρόσωπο της αγάπης αντικρίζει η Μυρτάλη, που ξαφνικά μπλέκει στη δίνη ενός παθιασμένου έρωτα που δεν ξέρει πως να διαχειριστεί και σιγά σιγά την οδηγεί σε σκοτεινά μονοπάτια.

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Λυδία Κονιόρδου, Άντζελα Γκερέκου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Παρτσαλάκης, Στέλα Φυρογένη, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Χρύσα Παπά, Μάξιμος Μουμούρης, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Βασίλης Μίχας, Κούλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Αστέριος Πελτέκης

Η Γη της Ελιάς - Β' Κύκλος  | Sneak Preview 19/9

«Γλυκάνισος» στις 21:00 στον ΣΚΑΪ

Η νέα δραματική σειρά με τίτλο «Γλυκάνισος», έρχεται στον ΣΚΑΪ και διηγείται τον έρωτα δύο ανθρώπων που ανήκουν σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Ενός Έλληνα χριστιανού και μίας Σύριας μουσουλμάνας, του Στρατή, γόνου εύπορης οικογένειας της Μυτιλήνης, και της Ραζάν, Σύριας πρόσφυγα. Ο καθένας κουβαλάει τη δική του κουλτούρα, τις δικές του αλήθειες, τα δικά του τραύματα. Θα παλέψουν να αντισταθούν στη δίνη του έρωτα, σε αυτό που νιώθουν. Ο Στρατής, άλλωστε, χρωστά τη ζωή του στο σύντροφο της Ραζάν.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου (Στρατής), Έλενα Πιερίδου (Ραζάν), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Τάνια Τρύπη (Ερμιόνη), Κώστας Αποστολάκης (Μενέλαος), Ευγενία Δημητροπούλου (Ελεάνα), Αιμιλιανός Σταματάκης (Έκτορας), Ραφίκα Σαουίς (Φάζια), Βασίλης Αθανασόπουλος (Άγγελος), Χάρης Ασημακόπουλος (Ευστρατίου), Αντρέας Κοντόπουλος (Θανάσης), Μαίρη Χήναρη (Σταθούλα), Αντώνης Γιαννακός (Ραφαήλ), Μπήλιω Μαρνέλη (Αλίκη), Αθηνά Αλεξοπούλου (Χρυσάνθη), Νίκος Κασάπης (Μιχάλης), Γιούλη Γεωργακοπούλου (Αναστασία), Βαγγέλης Στρατηγάκος (Νεφζάτ), Χρήστος Κοντογιώργης (Καρίμ), Φώτης Κάραλης (Φώτης), Δημήτρης Αποστολόπουλος (Πωλ), Κωνσταντίνος Μουταφτσής (Μπίλι), Θαλασσινή Μποσταντζόγλου (Μαργαρίτα), Κώστας Ζωγραφόπουλος (Θόδωρος). Στο ρόλο της Αριάδνης, η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Γλυκάνισος - Sneak Preview | Δύο τραγικά γεγονότα σηματοδοτούν μια νέα αρχή | 19/09/2022

«Ο Παράδεισος των κυριών» στις 20:00 στον ALPHA

Η σειρά μας ταξιδεύει στα 60s σε ένα υπέροχο πολυκατάστημα γυναικείων ειδών. Άνθρωποι χαμογελαστοί, άνθρωποι σκυθρωποί, μακιγιαρισμένοι, καθωσπρέπει. Ακίνητοι σαν κούκλες στη βιτρίνα. Η βιτρίνα φωτεινή, λαμπερή, πολύχρωμη. Αλλά τι κρύβει η πίσω όψη; Πόσα μυστικά σκεπάζει το φως; Τραπουλόχαρτα και χαρτονομίσματα αιωρούνται. Χρυσές λίρες πέφτουν από τα χέρια. Ένα όπλο γυαλίζει στο ημίφως. Δάκρυα κυλούν στα γυναικεία μάγουλα ανακατεμένα με μάσκαρα και ρίμελ. Το μυστήριο δεν λύνεται ούτε όταν τα φώτα ανοίξουν, ούτε όταν οι σκιές εξαφανιστούν.

Παίζουν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Ο Παράδεισος των κυριών | Πρεμιέρα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 20:00

«Εκτός υπηρεσίας» στις 21:00 στον AΝΤ1

Ένα νησί με μηδενική εγκληματικότητα. Ένα αστυνομικό τμήμα που απειλείται να κλείσει λόγω αδράνειας. Εξαιτίας, όμως, της μηδενικής εγκληματικότητας έρχεται ειδοποίηση από τα κεντρικά ότι το Αστυνομικό Τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω αδράνειας και οι αστυνομικοί του θα μετατεθούν σε άλλες περιοχές. Έκπληκτοι και σε απόγνωση, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τολμούν να δώσουν μια ανορθόδοξη λύση για να κρατήσουν το τμήμα ανοιχτό: να σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι!

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Πάνος Βλάχος, Βασιλική Ανδρίτσου, Άνδρη Θεοδότου, Νίκος Ορφανός, Κώστας Φιλίππογλου, Αλέξης Βιδαλάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Τζαβάρας, Γιάννης Κοκιασμένος, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Αννέτα Κορτσαρίδου, Γιάννης Γιαννούλης, Σωσώ Χατζημανώλη, Θοδωρής Σκυφτούλης, Θανάσης Ζερίτης, Χαριτίνη Ηλιάδου, Μαριλένα Γερμανού, Μαρία Κυρώζη, Άννα Κλάδη.

ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ – Δευτέρα 19/09 στις 21:00 Στον Ant1 TV

«Άγρια Γη» στις 18:50 στον ΣΚΑΪ

Ένας άντρας επιστρέφει στη γη που γεννήθηκε και που έζησε, στη γη που ήταν δική του αλλά δεν του ανήκει πια. Μυρίζει το χώμα, το νιώθει εύφορο και βαρύ στα δάχτυλά του, όπως και πριν χρόνια, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δυο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντας τον να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτότητα. Ο Άρης πολεμά και επιβιώνει αλλά ποτέ δεν ξεχνά, τι του στέρησαν.

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα (Όλγα Γρίβα), Στέφανος Μιχαήλ (Άρης Μάρκου), Παναγιώτα Βιτετζάκη (Ελπίδα Γρίβα), Ορέστης Τζιόβας (Γιώργος Χαρίσης), Θανάσης Πατριαρχέας (Μάνος Πεταλάς), Λήδα Ματσάγγου (Ρόζα Γρίβα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Αντώνης Καράς), Κώστας Φαλελάκης (Μιχάλης Μάρκου), Νίκος Αρβανίτης (Γρηγόρης Φωτειάδης), Στράτος Τζώρτζογλου (Θωμάς Ζαφειρίου), Νικολέττα Βλαβιανού (Φιλιώ Μηλιώνη), Ελένη Μαρσίδου (Αθηνά Τσάμη), Έλενα Ασημακοπούλου (Ρένα Σερέτη), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αλέξης Καράς), Αλέξανδρος Δαβιλάς (Βαγγέλης Φωτειάδης), Πέτρος Σκαρμέας (Στέφανος Ζαφειρίου), Νικόλας Βασιλειάδης (Λουκάς Κεχαγιάς), Άννα Μαρία Ηλιάδου (Κατερίνα Χαρίση), κ.ά. Στο ρόλο της Μυρτώς, η Μαρία Ζορμπά και στο ρόλο της Αρετής, η Σόφη Ζαννίνου.

Άγρια Γη | Trailer | Πρεμιέρα στις 19/09


«Έρωτας φυγάς» στις 17:45 στο Open

Ο έρωτας του Μάρκου, ενός μηχανικού αυτοκινήτων και της Αλεξάνδρας, μιας ράφτρας, που αρχίζει στην Αθήνα το 1955 με τις πιο απλές, καθημερινές και ευοίωνες προοπτικές, φτάνει να γίνει η αιτία μιας τεράστιας αντιπαράθεσης κάπου στη Μεσσηνία, σε αγροτική περιοχή με μεγάλα τσιφλίκια. Όλη η περιοχή συγκλονίζεται από τον πόλεμο που ξεσπάει εξαιτίας αυτού του έρωτα.

Πρωταγωνιστούν: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Στον ρόλο του Στέφανου Παράσχου, ο Σταύρος Ζαλμάς, Στον ρόλο της γιαγιάς Αθηνάς, η Έφη Παπαθεοδώρου, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα.

Έρωτας φυγάς, πρεμιέρα Δευτέρα 19/09 και καθημερινά στις 17:45 | Trailer | OPEN TV

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ