TV + Series

«The Crown»: Τι θα γίνει με τη σειρά του Netflix μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Oι παραγωγοί «έχουν προνοήσει» όπως φαίνεται εδώ και καιρό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Crown: Τέλος στα γυρίσματα του Netfix ως ένδειξη σεβασμού στη βασίλισσα Ελισάβετ
The Crown © ΕPA Pool

The Crown: Διακοπή στα γυρίσματα του Netfix ως ένδειξη σεβασμού στη βασίλισσα Ελισάβετ - Τι θα συμβεί. 

Ο συγγραφέας της δραματικής σειράς του Netflix «The Crown», Πίτερ Μόργκαν, αναμένει ότι τα γυρίσματα θα σταματήσουν από σεβασμό μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β'. Η σειρά, ως γνωστόν, αποτελεί μια ενδοσκόπηση της ζωής των μοναρχών της Μεγάλης Βρετανίας και η πιθανότητα να πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ πριν ολοκληρωθεί η σειρά είχε ήδη απασχολήσει το Netflix. Έτσι, οι υπεύθυνοι είχαν κινηθεί με τη φιλοσοφία «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν».

«Έχουμε τη δική μας βερσιόν της “Γέφυρας του Λονδίνου”. Είναι εξαιρετικά εύστοχη αν βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα θα σταματήσουν αμέσως αν είμαστε σε περίοδο παραγωγής, για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις για το πότε θα τα ξεκινήσουμε πάλι» είχε δηλώσει άτομο από την παραγωγή του «The Crown».

Ο σεναριογράφος, ο οποίος έγραψε επίσης την ταινία του 2006 «The Queen», περιέγραψε τη σειρά του Netflix The Crown ως «ένα γράμμα αγάπης προς εκείνη» μετά την είδηση ​​του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ. Σύμφωνα με το Deadline, έγραψε σε ένα email: «Το Στέμμα είναι ένα γράμμα αγάπης για εκείνη και δεν έχω τίποτα να προσθέσω προς το παρόν, μόνο σιωπή και σεβασμό. Περιμένω ότι θα σταματήσουμε τα γυρίσματα και από σεβασμό».

Όταν πρωτοκυκλοφόρησε στην παραγωγή, ο Stephen Daldry, ο οποίος σκηνοθέτησε μερικά από τα πρώτα επεισόδια της πρώτης σειράς, είπε ότι θα σταματήσει την παραγωγή για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα. Όπως έχει αναφέρει:«Κανείς από εμάς δεν ξέρει πότε θα έρθει εκείνη η ώρα, αλλά θα ήταν σωστό και σωστό να δείξουμε σεβασμό στη βασίλισσα. Θα ήταν ένας απλός φόρος τιμής και ένδειξη σεβασμού. Είναι μια παγκόσμια φιγούρα και αυτό πρέπει να κάνουμε».

Η 5η σεζόν της σειράς πρόκειται να προβληθεί τον Νοέμβριο, με τους νέους ηθοποιούς να αναλαμβάνουν τους χαρακτήρες. Σε αυτό τον κύκλο, πρόκειται να παρακολουθήσουμε την απομάκρυνση της πριγκίπισσας Νταϊάνα από τον πρίγκιπα Κάρολο και άλλα σημαντικά γεγονότα που έλαβαν χώρα τη δεκαετία του '90.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ