TV + Series

Netflix: Όλες οι σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Αύγουστο

Τζέιμι Φοξ και Ντέιβ Φράκο πρωταγωνιστούν στο «Day Shift»

Γιάννης Μπελεσιώτης
20’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Netflix: Όλες οι πρωτότυπες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ που έρχονται στην πλατφόρμα τον Αύγουστο.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η πλατφόρμα του Netflix δεν φέρνει μία πληθώρα από παραγωγές για όλα τα γούστα και τις ηλικίες. Αυτόν τον μήνα ξεχωρίζουν με βεβαιότητα η πρεμιέρα της σειράς «The Sandman», η νέα γερμανική παραγωγή Kleo, οι χουλιγουντιανές παραγωγές «Day Shift» με τον Τζέιμι Φοξ και «Me Time» με τον Κέβιν Χάρτ και τα ντοκιμαντέρ «Untold: Volume 2» και «Trainwreck: Woodstock '99».

Σειρές του Netflix

05/8/2022

The Sandman

Πρεμιέρα στις σειρές του Netflix για τον Αύγουστο με το Sandman. Μετά από πολυετή φυλάκιση ο Dream, ένας θνητός μάγος ξεκινάει ένα ταξίδι στο άγνωστο. Στην προσπάθεια αυτή προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να πάρει πίσω ό,τι του έχουν στερήσει. Αποτελεί ιδέα παρμένη από κόμικ του Νιλ Γκάιλαμ, ο οποίος είναι ένας από τους δημιουργούς μαζί με τους Ντέβιντ Γκόγιερ (The Dark Knight, Batman Begins) και Άλαν Χάινμπεργκ (Wonder Woman, Grey’s Anatomy). Στον πρωταγνιστικό ρόλο θα βρούμε τον Τομ Στάριτζ (Irma Werp, Sweetbitter, 3 Way Junction) και τους Μπόιντ Χόλμπρο (Logan, The Predator) και Τζίνα Κόλμαν (Victoria).

 10/8/2022

Locke & Key: Σεζόν 3

Το επιτυχημένο Locke & Key συνεχίζεται με την τρίτη σεζόν του αυτό το καλοκαίρι. Αυτό θα αποτελεί και το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, το οποίο αναμένεται να δώσει τέλος και σε μία σειρά από ερωτήματα. Η οικογένεια Locke αντιμετωπίζει ακόμα μία είδους μαγεία, καθώς αντιμετωπίζει έναν νέο δαιμονικό εχθρό. Ο τελευταίος κύκλος φέρνει για ακόμη μία φορά στην οθόνη το πρωταγωνιστικό cast των Ντάρμπι Στάνσφιλντ, Κόνορ Τζέσουπ και Εμίλια Τζόουνς, με ένα κλείσιμο που σίγουρα παρουσιάζει ενδιαφέρον.

© Netflix

 12/8/2022

Εγώ Ποτέ: Σεζόν 3 (Never Have I Ever: Season 3)

Μετά από δύο σεζόν, που έκαναν αίσθηση στους φανς του είδους, έρχεται η καινούργια αυτόν τον μήνα στην πλατφόρμα. Στα επεισόδια παρουσιάζεται η πολύπλοκη ζωή μιας νεαρής Ινδής, η οποία μένει και πηγαίνει σχολείο στις ΗΠΑ. Η Μίντα Κάλινγκ είναι μία από τους δημιουργούς, από τη ζωή της οποίας δημιουργήθηκε και το σόου. Η Μέτρι Ραμακρίσαν πρωταγωνιστεί στον πρώτο μεγάλο ρόλο της καριέρας της και στη νέα σεζόν η Devi μαζί με τα φίλες της ψάχνουν τρόπους για να πάψουν να είναι μόνες, μαθαίνοντας πως οι σχέσεις πάνε μαζί με αυτογνωσία και πολύ δράμα.

© Netflix

19/8/2022

Echoes

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές του Netflix για τον Αύγουστο. Η Leni και η Gina είναι δύο  δίδυμες αδερφές, οι οποίες αποφασίζουν να αλλάξουν ζωές. Όλα όμως αλλάζουν όταν η μία από τις δυο τους εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Πρωταγωνιστούν οι Τάινερ Ράσινγκ (The Terminal List, Under the Banner of Heaven, Stranger Things), Ντέχα Ντι (Queen, Sugar, Star, What Men Want) και Αζάϊα Στράτον  (Ozark, Queen of the South).

19/8/22

Κλίο (Kleo)

Όσοι αγαπάνε τις σειρές κατασκοπείας και δράσης, σίγουρα πρέπει να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη σειρά Kleo. Η γερμανική παραγωγή της πλατφόρμας φέρνει στην οθόνη μία πρώην κατάσκοπο της Ανατολικής Γερμανίας, που μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου ψάχνει να εντοπίσει ποιος την πρόδωσε, αναζητώντας εκδίκηση. Η ερμηνεία της Τζέλα Χαας είναι ένα από τα δυνατά σημεία της νέας σειράς, η οποία αναμένεται να βρίσκεται στα κρυφά διαμάντια γι΄αυτόν τον μήνα.

 19/8/2022

Το Κορίτσι στον Καθρέφτη (The Girl in the Mirror)

Δεν γίνεται να υπάρξει μήνας στην πλατφόρμα χωρίς μία παραγωγή από την Ισπανία. Οι Ίβηρες έχουν ξεκινήσει τη δική τους παράδοση και δεν λένε να σταματήσουν. Η σειρά «Το Κορίτσι στον Καθρέφτη»  ή αλλιώς Alma βρίσκει μία μαθήτρια να προσπαθεί να θυμηθεί τι ήταν αυτό που σκότωσε όλους τους συμμαθητές και την έκανε να χάσει τη μνήμη της.

 23/8/2022

Τσαντ και Τζέι Τι: Στα Βαθιά (Chad and JT Go Deep)

Η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί μία τελείως εναλλακτική επιλογή για τον Αύγουστο. Η ιστορία αφορά δύο αδέρφια, που με φάρσες προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για την προστασία του περιβάλλοντος. 

 

© Netflix

24/8/2022

Lost Ollie: Σειρά μίας σεζόν (Lost Ollie)

Το ενδιαφέρον για τη σειρά Lost Ollie είναι πως θέλει να συνδυάσει το animation με την υπόλοιπη ιστορία Ένα χαμένο παιχνίδι γυρίζει ολόκληρη την εξοχή για να βρει τον ιδιοκτήτη του, που το έχασε. Η σειρά είναι της Σάνον Τιντλ, με μία μεγάλη καριέρα πάνω στο είδος και είναι για όλη την οικογένεια.  

24/8/2022

Mo

Η σειρά αυτή έρχεται να θίξει ένα από τα πια καυτά ζητήματα της ανθρωπότητας αυτή τη στιγμή, που δεν είναι άλλο από το μεταναστευτικό. Ο Μο από την Παλαιστίνη προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε δύο κουλτούρες, τρεις διαφορετικές γλώσεις και αμέτρητους, που θα μπούνε στον δρόμο του. Στόχος του είναι να πάρει την υπηκόοτητα και μαζί για άσυλο για να μπορεί να παραμείνει στην Αμερική. Πρωταγωνιστεί και δημιουργεί τη  σειρά ο Μοχάμεντ Αμέρ, που θα τον δούμε και στην ταινία Black Adam με τον The Rock, ενώ στο πλάι του έχει την Τερέζα Ρουίς (The Marksman, Father Stu) και Ομάρ Έλμπα (Intelligence).  

© Netflix

24/8/2022

Αποστολή Πυρός (Under Fire)

Η παραγωγή αυτή έρχεται από το Βέλγιο και φέρνει στην οθόνη μια κλειστή ομάδα πυροσβεστών, η οποία προσπαθεί μέρα με την ημέρα να διαχειριστεί αυτή την τόσο αγχωτική δουλειά. Οι δύο δημιουργοί, Τουν Άντονι και Κάρλ Πλέισιερ, έχουν δουλέψει ξανά μαζί στο παρελθόν και προσπαθούν να φτιάξουν κάτι καλό και διαφορετικό για τον θεατή.

© Netflix

 31/8/2022

Οικογενειακά Μυστικά (Family Secrets)

Όταν ένα μικρό αεροπλάνο συντρίβεται στην άγρια φύση του Καναδά, μια γυναίκα πρέπει να παλέψει με τα καιρικά φαινόμενα και με τα προσωπικά της τραύματα για να επιβιώσει.

Ταινίες του Netflix

03/8/2022

Μπούμπα (Buba)

Μπορεί οι μεγάλες χουλιγουντιανές παραγωγές να μην είναι πολλές αυτόν τον μήνα από την πλατφόρμα, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν υπάρχουν ενδιαφέροουσες επιλογές σε ό,τι έχει να κάνει με τις ταινίες. Μέσα σε αυτές είναι η ταινία Buba από τη Γερμανία του Άρνε Φελντούσεν, η οποία είναι μία συνέχεια του How to Sell Drugs Online. Πρωταγωνιστεί ο Μπιάρνε Μάντελ, που θα τον βρεις και στους ρόλους της σειράς ως ο ντίλερ Buba και μαζί με τους Τζόρτζ Φρίντριχ και Ανίτα Βελούσικα συνθέτουν το πρωταγωνιστικό τρίο.

04/8/2022

Η Εποχή των Γάμων (Wedding Season)

Στην αρχή του μήνα κάνει πρεμιέρα και το Wedding Season. Η εμφάνιση στην ταινία του πολύ γνωστού Σουρά Σουρμά από τις γνωστές παραγωγές Life of Pi, Million Dollar Arm, Happy Death Day 2 και How I Met Your Father μας προδιαθέτει για κάτι καλό. Μετά από πίεση των γονιών τους να βρούνε συζύγους, η Asha και ο Ravi προσποιούνται ότι είναι μαζί μέχρι που ερωτεύονται. Σκηνοθετεί ο Τομ Ντίνι (Failure to Launch, Showtime) και συμπρωταγωνιστεί η Παλάβι Σάρντα.

05/8/2022

Χελωνονιντζάκια - Η Άνοδος: Η Ταινία (Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie)

Είχαμε καιρό να δούμε μία ταινία για τα αγαπημένα μας Χελωνονιντζάκια, όμως τώρα μπορούμε να απολαύσουμε μία καινούργια στο Netflix σε animation μορφή. Σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα πρότζεκτ του φρανσάιζ, αυτή τη φορά οι ήρωες είναι από διαφορετικά είδη χελώνας και αυτό από μόνο του έχει ένα ενδιαφέρον. Οι μετρ του είδους, Άντι Σοριάνο και Αντ Γουόρντ, επιμελούνται την ιδεά και στις φωνές μπορείς να εντοπίσεις τον γνωστό Μπράντον Σουάρτζ (Sonic the Hedgehog, Parks and Recreation, The Afterparty).

08/8/2022

Κωδικό Όνομα: Αυτοκράτορας

(Code Name: Emperor)

Η ισπανική ταινία έρχεται χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες αλλά αναμένεται να κάνει την έκπληξη τον Αύγουστο. Ένας πράκτορας των Ειδικών Υπηρεσίων προσπαθεί να ενοχοποιήσει για ένα έγκλημα έναν άμεμτο πολιτικό και παραμένει το ερώτημα αν υπάρχεο κάποιος ηθικός φραγμός, που μπορεί να τον σταματήσει. Πρωταγωνιστεί ο Λουίς Τοσάρ, που μπορεί να γεμίζει το μάτι στην αρχή αλλά είναι αυτός από το Celda 211.

10/8/2022

Αγάπη Μου (Heartsong)

Μετά την επιτυχία της τούρκικης σειράς The Club, πολλές παραγωγές από τη γειτονική χώρα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix. Η ταινία Heartsong ή Gonul αφορά έναν μουσικό, που ερωτεύεται τη νύφη σε έναν γάμο που διαλύεται. Ο Σόνερ Κανέρ σκηνοθετεί και γράφει το σενάριο.

12/8/2022

13: Το Μιούζικαλ (13: The Musical)

Καιρό είχαμε να δούμε στην πλατφόρμα κάποιου είδους μιούζικαλ αλλά η ταινία 13 θα αποζημιώσει τους φίλους του είδους. Μετά τον χωρισμό των γονιών του, ο Evan Goldman, μετακομίζει από νέα Υόρκη σε μία πόλη της Ιντιάνα. Τα 13α του γενέθλια πλησιάζουν και έτσι οι φίλοι του θέλουν να μετατρέψουν το  Bar Mitzvah του στο μεγαλύτερο πάρτι. Η ιδεά αποτυπώνεται από την Τάμρα Ντέιβις, ενώ συμμετέχουν ο Τζος Πεκ (Drake and Josh), Ρία Πέρλμαν (Matilda) και Πίτερ Χέρμαν (Edge of Darkness).

12/8/2022

Day Shift

Στα μέσα του μήνα έρχεται και η πρώτη μεγάλη παραγωγή της πλατφόρμας τον Αύγουστο με το Day Shift. Ο ενθουσιασμός γι΄αυτή την ταινία είναι μεγάλος, καθώς είναι η επιστροφή του συμπαθή Τζέιμι Φοξ στην οθόνη. Ένας κυνηγός βαμπίρ στο Λος Άντζελες έχει μάι εβδομάδα για να μαζέψει αρκετά χρήματα για τα σιδεράκια του παιδιού του. Αυτή είναι η πρώτη δουλειά στη σκηνοθεσία του Τζέι Πέρι, καθώς σε παραγωγές όπως John Wick 2, The Fate of the Furious, Warrior και Rundown ήταν υπεύθυνος για τους κασκαντέρ. Μαζί με τον Φοξ έρχονται οι Ντέιβ Φράνκο και Snoop Dog.

17/82022

Δύο Ζωές (Look Both Ways)

Η νέα ταινία του Netflix, φέρνει και ένα κόνσεπτ, που έχουμε ξαναδει στο σινεμά. Η ζωή της Natalie χωρίζεται σε δύο παράλληλες πραγματικότητες, όταν το βράδυ της αποφοίτησης κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Στον ρόλο της πρωταγωνίστριας είναι η Λίλι Ράινχαρτ από το Riverdale και στο πλάι της βρίσκονται ο γνωστός Λουκ Γουίλσον και ο Ντέιβιντ Κόρνερσουετ (We Own This City). 

17/8/2022

Royalteen

Αυτόν τον μήνα στη λίστα με τις νέες προσθήκες, υπάρχει και μία ταινία από τη Νορβηγία. Μία έφηβη προσπαθεί να κρύψει το σκανδαλώδες παρελθόν της, αφού κάνει σχέση με έναν πρίγκιπα. Οι δύο τους θα δουν ότι ο δεσμός τους μπορεί να φέρει πολλά προβλήματα και στους δύο, την ώρα που εκείνος κρατά στις πλάτες του ένα ολόκληρο έθνος.

24/8/2022

Τον Νου σας και σας Φάγαμε (Watch Out, We're Mad)

Η ιταλική παραγωγή αποτελεί ριμέικ της ομώνυμης ταινίας από το μακρινό 1974. Μετά από 25 ολόκληρα χρόνια, δύο αδέρφια έρχονται ξανά κοντά και τα βάζουν με μία ομάδα μηχανόβιων, ώστε να πάρουν πίσω το θρυλικό μπάγκι του πατέρα τους. Ελπίζουμε ότι αυτή η κωμωδία δεν θα απογοητεύσει.

25/8/2022

Τι Είναι Αγάπη; (That's Amor)

Η Sofia πρέπει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, όταν η δουλειά της και η σχέση της διαλύθηκαν. Τότε θα γνωρίσει έναν εντυπωσιακό σεφ από την Ισπανία, ο οποίος είναι το συστατικό που αναζητούσε. Σκηνοθετεί ο Σον Πολ Πιτσίνο (American Fighter, Wheels of Fortune, A California Christmas) με πρωταγωνίστρια του τη γνωστή του από το παρελθόν Ράιλι Ντάντι.

26/8/2022

Ευτυχισμένοι Ενήλικες (Loving Adults)

Ακόμα μία επιλογή από τη Σκανδιναβία αλλά αυτή τη φορά από τη Δανία. Μάλιστα είναι η πρώτη παραγωγή του Netflix από τη συγκεκριμένη χώρα. Η Leonora ανακαλύπτει ότι ο άνδρας της έχει κρυφό δεσμό και έτσι εκείνη αρνείται να γίνει μία γυναίκα στο περιθώριο.

26/8/2022

Χρόνος για Μένα (Me Time)

Με την ταινία Me Time ο Κέβιν Χαρτ επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ο διάσημος κωμικός ενσαρκώνει έναν οικογενειάρχη, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια έχει μπροστά του μία ολόκληρη εβδομάδα μακριά από υποχρεώσεις. Στον δρόμο όμως θα συναντήσει έναν παλιό του φίλο, που του αρέσουν οι πιο ξέφρενες στιγμές και θα τον βάλουν σε μπελάδες. Στο πλευρό του Χάρτ είναι Μάρκ Γουόλμπεργκ, με τον Τζον Χάμπουργκ (Why Him, I Love You Man) να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και το γράψιμο.

29/8/2022

Υπό τον Έλεγχό της (Under Her Control)

Ένα από τα κρυφά διαμάντια του Αυγούστου σε ό,τι αφορά τις ταινίες του Netflix είναι το ισπανικό Under her Control. Μία νεαρή εργαζόμενη κάνει μία παράξενη συμφωνία με το αφεντικό της στη δουλειά. Όταν καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να κάνει πίσω, τότε προσπαθεί να βρει εναγωνιώς τρόπους να απεμπλακεί.

31/8/2022

Έτυχε να Περνάω (I Came By)

Ο μήνας κλείνει δυναμικά με την ταινία I Came By. Ένας γκραφιτάς βάζει στο στόχαστρο για τις δημιουργίες του τα σπίτια των πλουσίων, μέχρι που ανακαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό, που θα βάλει εκείνον και τους αγαπημένους του σε κίνδυνο. Πρωταγωνιστεί ο πολύ γνωστός από την επική ταινία 1917,Τζόρτζ Μακέι, μαζί με τους Κέλι Μακντόναλντ (No Country for Old Men) και Χιου Μπονβιλ (Notting Hill, Iris).

Σειρές του Netflix

05/8/2022

Ντοκιμαντέρ του Netflix

03/8/2022

Το Απόλυτο Φιάσκο: Woodstock '99 (Trainwreck: Woodstock '99)

Το 1969 και ως διαμαρτυρία για τον πόλεμο στο Βιετνάμ, διοργανώθηκε ίσως το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικής όλων των εποχών στην περιοχή Γούντστοκ. Εκεί μαζεύτηκε πλήθος από διάσημους και θρυλικούς μουσικούς της εποχής, οι οποίοι μοίρασαν μηνύματα για ειρήνη και φιλική συνύρπαξη όλων των λαών. Στην επέτειο 30 χρόνων αποφασίστηκε ένα δεύτερο μεγάλο φεστιβάλ στην περιοχή με καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο να κάνουν ζωτνανές εμφανίσεις μπροστά σε χιλιάδες κόσμο. Η κατάσταση όμως ξέφυγε από τις πρώτες ώρες και στη διοργάνωση επικράτησε χάος. Το ντοκιμαντέρ φανερώνει τους λόγους και εξηγεί για ποιον λόγο ένα εγχείρημα σαν το Γούντστοκ είναι αδύνατο να συμβεί σήμερα. 

11/8/2022

Πάνω στη Σανίδα: Η Ιστορία του Λίο Μπέικερ (Stay on Board: The Leo Baker Story)

Ο Λίο Μπέικερ είναι αδιαμφησβήτητα μία από τους μεγαλύτερους σκέιτερ όλων των εποχών και μέσω ενός ντοκιμαντέρ ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές της ζωής της. Δεν ήτα όλα όμως ρόδινα και εύκολα στην καριέρα της, καθώς μαζί με την επιτυχία της δέχθηκε πολύ μεγάλη πίεση για την αποάκλυψη του φύλου της. Οι Νίκολα Μάρς (The Innocent Man) και Τζιοβάνι Ρέδα, ο οποίος έχει αναλάβει παρόμοια πρότζεκτ στο παρελθόν, λένε την ιστορία της Μπέικερ σε ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ.

 

16/8/2022

Άγνωστες Πτυχές: Μέρος 2  (Νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα από τις 16/8) (Untold: Volume 2)

Το Netflix έχει δμμιουργήσει τη δική του παράδοση με πολύ επιτυχημένα ντοκιμάντερ, ειδικότερα από τον χώρο του αθλητισμού. Το Untold είναι σίγουρα μέσα σε αυτά και έρχεται για να πει κρυφές ιστορίες από γνωστά αθλητικά γεγονότα και ζητήματα. Ο Μάντι Τέ΄ο μετά από μια πολύ καλή θητεία στο κολλέγιο Νοτρ Νταμ ετοιμαζόταν να κατακτήσει και το NFL. Μία διαδικτυακή κρυφή σχέση όμως αναστάτωσε τη ζωή και την καριέρα του. 

18/8/2022

Στο Μυαλό μιας Γάτας (Inside the Mind of a Cat)

Οι γάτες είναι από τα πιο συνηθισμένα κατοικίδοια, που μπορεί να εντοπίσει κανείς σε ένα σπίτι. Οι δυνατότητες τους όμως είναι πολλές και πάντα καταφέρνουν να συναρπάζουν με όλα αυτά που μπορούν να κάνουν. Επιστήμονες και ειδικοί ζωολόγοι στήνονται στην κάμερα και αναλύουν τι μπορεί να σκέφτονται τα διάφορα αιλουροειδή. Υπεύθυνος για την παραγωγή είναι ο Άντι Μίτσελ, ο οποίος έχει μεγάλη παράδοση με το National Geographic και τα ντοκιμαντέρ με ζώα.

© Netflix

24/8/2022

Τζον ΜακΆφι: Ευφυής, Αντισυμβατικός και Φυγάς (Running with the Devil: The Wild World of John McAfee)

 Όλοι σίγουρα έχουμε έρθει σε επαφή με το γνωστό Antivirus McAfee έστω και μια φορά στη ζωή μας, το οποίο είναι δημιούργημα του Τζον ΜακΆφι. Μέσα από αποκαλυπτικό υλικό και συνεντεύξεις του φυγά αλλά και πρωτοπόρου ΜακΆφι μαζεμένες από τον σκηνοθέτη, Τσάρλι Ράσελ, ξετυλίγεται το κουβάρι της έντονης ζωής και της φυγής του.

25/8/2022

Ιστορία 101: Σεζόν 2 (History 101: Season 2)

Το ντοκιμαντέρ History 101 δίνει την ευκαιρία σε πολλούς να έχουν πρόσβαση σε σημαντικά ιστορικά γεγονότα με επεξήγηση στην πιο απλοϊκή τους μορφή. Μέσα από ενδιαφέροντα σχεδιαγράμματα και πληροφορίες ο θεατής έρχεται σε επαφή με την ιστορία, με τρόπο που σίγουρα κεντρίζει το ενδιαφέρον. Μέσα μπορείς να βρεις τις Φράνκι Κόρσο (The Terminal List, Better Things) και Νάταλι Σίλβερμαν (The Easy Bit).

 30/8/2022

ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ: Σεζόν 3 (I AM A KILLER: Season 3)

Την ώρα που διάφοροι κρατούμενοι εκτίουν τις ποινές τους σε φυλακές υψίστης ασφαλείας για σοβαρά εγκλήματα, εκεί μπαίνει η κάμερα και έρχονται αντιμέτωποι με την αλήθεια. Τις ζωές που κατέστρεψαν μαζί με τη δική τους και μαζί τις σκέψεις, που έχουν μετά το συμβάν. Αυτή είναι η Τρίτη σεζόν της πολύ επιτυχημένης σειράς ντοκιμαντέρ, η οποία κέρδισε πολλούς θεατές με τις δύο πρώτες.

 

Παιδικές ταινίες και σειρές του Netflix

01/8/2022

Δεντρόπολη (Big Tree City)

Μια ομάδα από ζωάκια-ήρωες με ειδικές ικανότητες και γρήγορα οχήματα συνεργάζονται για να προστατέψουν τη Δεντρόπολη και να λύσουν τα πιο δύσκολα προβλήματα της πόλης.

04/8/2022

Γιγάντια Ρομποαδέρφια (Super Giant Robot Brothers)

Μετά τους καβγάδες, ξεκινούν οι μάχες! Τα ρομπότ αδέλφια, Σάινι και Κεραυνός, κι η έξυπνη εφευρέτριά τους υπερασπίζονται τη Γη από τέρατα που επιτίθενται από το διάστημα.

08/8/2022

Μυστική Ομάδα Zenko Go: Σεζόν 2 (Team Zenko Go: Season 2)

Ρομπο-σκύλοι δραπέτες, θείοι υπνοβάτες και ενοχλητικά νήπια! Αυτοί οι κρυφοί μικροί ήρωες βρίσκουν όλο και περισσότερους τρόπους για να βοηθήσουν το Άρμονι Χάρμπορ.

15/8/2022

Ντίπα και Ανούπ (Deepa & Anoop)

Μαζί με το κατοικίδιο ελεφαντάκι του που αλλάζει χρώματα, ένα χαρούμενο κοριτσάκι συνθέτει μουσική, σκορπίζει χαρά και κάνει σκανταλιές στο ξενοδοχείο των γονιών της.

18/8/2022

Χ-Μαν και οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Σεζόν 3 (He-Man and the Masters of the Universe: Season 3)

Καθώς ο Σκέλετορ έχει βάλει σκοπό να ελέγξει το σύμπαν, ο Χ-Μαν και η ηρωική ομάδα του πρέπει να εκπληρώσουν ό,τι επιφυλάσσει η μοίρα τους. Η επική μάχη ξεκινά!


19/8/2022

Το Σόου του Κάπχεντ!: Σεζόν 2 (The Cuphead Show!: Part 2)

Παρακολουθήστε τους μπελάδες του παρορμητικού Κάπχεντ και του ευκολόπιστου αδερφού του, Μάγκμαν, στη σειρά κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στο πετυχημένο βιντεοπαιχνίδι.!

25/8/2022

Angry Birds: Καλοκαιρινή Τρέλα: Σεζόν 3

Angry Birds: Summer Madness: Season 3

Τα έφηβα πουλιά Ρεντ, Τσακ, Μπομπ και Στέλλα πηγαίνουν στην Κατασκήνωση Σπλίντεργουντ παρέα με άλλους φτερωτούς κατασκηνωτές για ένα καλοκαίρι ουράνιας διασκέδασης!

29/8/2022

Mighty Express: Σεζόν 7 (Mighty Express: Season 7)

Ο Νέιτ, ο Φλίκερ και τα υπόλοιπα τρένα ανεβαίνουν στις ράγες για μερικές ακόμα συναρπαστικές παραδόσεις, ειδικές αποστολές και τρυφερά μαθήματα.

Μην χάσετε επίσης

01/8/2022

Τοπ Γκαν (Top Gun)

Επικίνδυνη Αποστολή (Mission: Impossible)

Επικίνδυνη Αποστολή 2 (Mission: Impossible II)

Επικίνδυνη Αποστολή 3 (Mission: Impossible III)

Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος (Mission: Impossible - Rogue Nation)

Επικίνδυνη Αποστολή - Πρωτόκολλο: Φάντασμα (Mission: Impossible - Ghost Protocol)

Τα Κακά Κορίτσια (Mean Girls)

Ένας Χωρισμός (Separation)

03/8/2022

Endless Night 

13/8/2022

Brooklyn Nine-Nine (Brooklyn Nine-Nine: Season 8)