Κινηματογραφος

Peaky Blinders: Μία spin - off ταινία επιβεβαιώθηκε από τον δημιουργό Στίβεν Νάιτ

Η έκτη και τελευταία σεζόν της σειράς είναι διαθέσιμη στο Netflix

Γιάννης Μπελεσιώτης
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Peaky Blinders: Ο δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς, Στίβεν Νάιτ, επιβεβαίωσε πως ετοιμάζεται ήδη μία spin - off ταινία με πολλά γνώριμα πρόσωπα στο cast. 

Η έκτη και τελευταία σεζόν της σειρά θρύλου του BBC, Peaky Blinders, είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή που μιλάμε στο Netflix και ήδη μεγάλο μέρος του κοινού στριμάρει για να την παρακολουθήσει. Οι κριτικές είναι καλές τόσο από τον κόσμο όσο και από κριτικούς, με την ιστορία των αδερφών Shelby να φαίνεται πως ολοκληρώνεται με τον τρόπο, που της αξίζει. 

Την ίδια ώρα, που συμβαίνουν όλα τα παραπάνω, ο Στίβεν Νάιτ ήλθε να βάλει φωτιά λέγοντας ξεκάθαρα, πως μία spin - off ταινία είναι ήδη στα σκαριά. Ο δημιουργός και σεναριογράφος των Peaky Blinders μίλησε στο μέσο Heart Breatfast και παραδέχτηκε ανοιχτά το συγκεκριμένο γεγονός. Η αλήθεια είναι, πως υπήρξαν και στο παρελθόν παρόμοιες αναφορές αλλά είναι η πρώτη φορά, που ένα πρόσωπο της παραγωγής το επιβεβαιώνει. 

«Μπορώ να σας πω, πως μία ταινία ετοιμάζεται ήδη και είμαι ο πρώτος  που το επιβαβαιώνει» ανέφερε ο Στίβεν Νάιτ και πρόσθεσε «Γράφω ήδη για την ταινία. Βασικά έχω ήδη ολοκληρώσει το γράψιμο και ετοιμαζόμαστε για τα γυρίσματα στην περιοχή Ντίγκμπεθ του Μπέρμιγχαμ». Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει πως στο cast θα βρίσκονται άγνωστα μαζί με πολύ γνωστά πρόσωπα στους φίλους της σειράς. 

Σχετικά με το χρονικό πλαίσιο, που θα λάβουν χώρα όλα αυτά ο Νάιτ αποκάλυψε ότι «Ελπίζουμε τα γυρίσματα να γίνουν μέσα σε 18 μήνες. Μετά από εκεί και πέρα μεγάλο ρόλσο θα παίξουν οι διανομείς». 

Η σειρά Peaky Blinders ακολουθεί την ιστορία των αδερφών Shelby με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Thomas στην Αγγλία και το βιομηχανικό Μπέρμιγχαμ. Αποτελείται από 6 κύκλους, που προβλήθηκαν μέσα στην περίοδο 2013 - 2022. η πλοκή είναι βασισμένη στην ωμόνυμη οικογένεια γκάνγκστερ, που ήταν ενεργή από το 1880 ως τα 1910's