TV + Series

Netflix: Οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται τον Δεκέμβριο

Η τέταρτη σεζόν της μεγάλης επιτυχίας «Cobra Kai» επιστρέφει - Αναλυτικός τηλεοπτικός οδηγός

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
13’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγώνας καράτε μεταξύ γυναικών - σκηνή από την τηλεοπτική σειρά Cobra Kai
© Netflix

Μέσα σε χριστουγεννιάτικο κλίμα, όλες οι νέες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ που θα κάνουν την εμφάνισή τους τον Δεκέμβριο στο Netflix.

Ήρθε ο Δεκέμβριος και οι διακοπές των Χριστουγέννων μας περιμένουν καρτερικά στη γωνία. Το Netflix δεν γινόταν να απέχει από το κλίμα των επερχόμενων γιορτών και έχει για το κοινό του μερικές πολύ αξιόλογες χριστουγεννιάτικες παραγωγές. Μαζί με αυτές όμως, γνωστές τηλεοπτικές σειρές επιστρέφουν με νέους κύκλους και πολλά blockbusters σίγουρα θα ενθουσιάσουν όσους τα παρακολουθήσουν. Το δεύτερο μέρος του 5ου κύκλου του «La Casa De Papel» είναι στο επίκεντρο μαζί με την δεύτερη σεζόν του «Witcher». Ο μήνας θα κλείσει εντυπωσιακά με τa νέα επεισόδια της σειράς «Cobra Kai» και μεγάλες παραγωγές του Hollywood όπως τα «The Power of the Dog», «The Unforgivable» και «Don't Look Up» θα αποτελέσουν σίγουρες επιλογές για το διάστημα που έρχεται.

Σειρές του Netflix

1/12/2021

Χαμένοι στο διάστημα (Lost In Space)

Μία από τις πιο υποτιμημένες σειρές της πλατφόρμας, έρχεται τον Δεκέμβρη με την τελευταία της σεζόν. Το «Lost in Space» έχει καταφέρει να κερδίσει μεγάλο αριθμό ακόλουθων όλο το διάστημα που βρίσκεται στον αέρα. Πρόκειται για ένα όραμα επιστημονικής φαντασίας των δημιουργών Matt Sazama, Burk Sharpless και Irwin Allen, με τους δύο πρώτους να συνεργάζονται συχνά σε πρότζεκτ όπως τα «Gods of Egypt» και «Power Rangers».Το αεροσκάφος της οικογένειας Robinson κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο διάστημα, έπεσε σε έναν πλανήτη εξωγήινων και μας παρουσιάζονται οι προσπάθειες των μελών της για επιβίωση. Στην επική τελευταία σεζόν, το ένστικτο επιβίωσης των Robinson κυριαρχεί, καθώς αγωνίζονται να επανενωθούν και να προστατέψουν τον Άλφα Κενταύρου από την εισβολή ρομπότ. Οι Molly Parker (Deadwood) και Toby Stephens (Black Sails) συνθέτουν ένα εκπληκτικό πρωταγωνιστικό δίδυμο.

lost_in_space.jpg

2/12/2021

Κογιότ (Coyotes)

Η νέα σειρά της πλατφόρμας έρχεται ως μία παραγωγή από το Λουξεμβούργο και το Βέλγιο, δύο χώρες που δεν έχουν παράδοση στον χώρο. Μία ομάδα κατασκηνωτών ανακαλύπτει τυχαία διαμάντια σε ένα δάσος. Αυτή η εξέλιξη πυροδοτεί την έναρξη μιας συναρπαστικής περιπέτειεας, που θέτει τη φιλία τους σε κίνδυνο. Με φρέσκο νεανικό cast, αναμένεται να είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του μήνα που έρχεται. 

Coyotes: la nouvelle série belge maintenant sur Proximus Pickx

3/12/2021

Η Τέλεια Ληστεία: Μέρος 5, Τόμος 2 (La Casa de Papel: Part 5 Vol 2)   

Όταν κάποιος αναφέρεται σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών παγκοσμίως, τότε τα πολλά λόγια περιττεύουν. Η ισπανική παραγωγή που προκάλεσε φρενίτιδα σε όλο τον πλανήτη, επιστρέφει με το δεύτερο κομμάτι της πέμπτης σεζόν αυτόν τον μήνα. Η ομάδα του Profesor αντιμετωπίζει πλέον τέραστιο κίνδυνο και τα μέλη της συμμορίας του Νταλί, θα προσπαθήσουν να βγουν σώοι από την τράπεζα μαζί με τα χρήματα. Μέχρι πριν λίγο καιρό όλοι γνώριζαν πως ο 5ος κύκλος θα είναι ο τελευταίος, όμως άνθρωποι της παραγωγής διαρρέουν όλο και πιο συχνά ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα ένας. 

la_casa_de_papel.jpg

8/12/2021 

Τιτάνες (Titans)

Το γνωστό γκρουπ ηπερηρώων της DC επιστρέφει και πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά, ώστε να αναλάβει την προστασία της πόλης Gotham. Οι Titans με ηγετικά μέλη τους Dick Grayson (Brenton Twaites) Rachel Roth (Teagan Croft) εκτός από μία ομάδα που πολεμάει το κακό, είναι και οικογένεια. Στον τρίτο κύκλο που έρχεται τον μήνα Δεκέμβριο, οι Τιτάνες βασανίζονται από τον Red Hood, μία μυστηριώδη νέα απειλή που θέλει να καταστρέψει για πάντα τη Gotham City. Οι δημιουργοί του show, Greg Berlanti, Akiva Goldsman και Geoff Johns, έχουν μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο είδος με πολλές συμμετοχές σε superhero παραγωγές. Σίγουρα κάτι για το οποίο ανυπομονούν οι DC fans του Netflix. 

titans.jpg

15/12/2021

Ελίτ Ιστορίες: Φιλίπ, Κάγιε και Φελίπε (Elite Short Stories: Phillipe, Caye, Felipe)

H διάσημη σειρά «Elite», η οποία έκανε πάταγο ειδικότερα πέρυσι, επιστρέφει με σύντομες ιστορίες των πρωταγωνιστών που θα κάνουν πρεμιέρα τον Δεκέμβριο σε διάφορα μέρη. Τα σύντομα αυτά επεισόδια θα προετοιμάσουν το έδαφος για την τέταρτη και πέμπτη σεζόν. Στο πρώτο η Caye προσπαθεί να ξεπεράσει τον πρώην της, με τη βοήθεια του νέου της φίλου Phillipe, μέχρι που ένα πρόσωπο επανεμφανίζεται στη ζωή της.

Élite Historias Breves 2: Phillipe Caye Felipe | Tráiler | Netflix
    

17/12/2021

Ο Γητευτής (Witcher)

Για όσους ασχολούνται με τα video games, η χαρά ήταν τεράστια όταν ένας θρυλικός τίτλος για τις κονσόλες μεταφέρθηκε στην τηλεόραση και με πρωταγωνιστή τον Henry Cavill. Μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές της πλατφόρμας και με ένα ένα εξίσου μεγάλο μπάτζετ. Ο μοναχικός κυνηγός τεράτων, Geralt of Rivia, προσπαθεί να βρει τη θέση του στον κόσμο των ανθρώπων, όμως πολλές φορές εκείνοι προκύπτουν πιο μοχθηροί από τα τέρατα. Η Lauren Schmidt μετά το «Daredevil» είναι στην παραγωγή ακόμα μίας μεγάλεις σειράς και ο Henry Cavill έχει αποσπάσει τα αποθεωτικά σχόλια της gaming κοινότητας για τον τρόπο που ενσαρκώνει τον ρόλο του πρωταγωνιστή. 

the_witcher_2.jpg

19/12/2021

Συνέβη στο Όσλο (What happened in Oslo)

Βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και έχει φόντο τις Συμφωνίες του Όσλο που υπογράφηκαν το 1993. Στο επίκεντρο βρίσκεται ένα έγκλημα που επέφερε μεγάλες επιπτώσεις στους εμπλεκόμενους. Η Pia και δύο Ισραηλινοί φίλοι της πιάνονται αιχμάλωτοι στα χέρια τρομοκρατών και σε εκείνο το σημείο ξεκινούν διαπραγματεύσεις για την παράδοσή τους. Ενδιαφέρουσα παραγωγή με τα γυρίσματα να λαμβάνουν χώρα τόσο στο Ισραήλ όσο και στη Νορβηγία. 

what_happenned_in_oslo.png

20/12/2021

Ελίτ Ιστορίες: Σαμουέλ και Όμαρ (Elite Short Stories: Samuel, Omar)

Ένα ακόμα μέρος των σύντομων ιστοριών για τους χαρακτήρες της σειράς Elite στο Netflix. Σε αυτό πρωταγωνιστούν οι Samuel και Omar. Ο πρώτος απειλείται με έξωση από το πατρικό του, όμως ο φίλος του έχει μία πολύ καλή και δελεαστική ιδέα για να αποτρέψει αυτό το ενδεχόμενο. Για τους fans της σειράς πρόκειται για τους πιο διασκεδαστικούς και αστείους χαρακτήρες, οπότε σίγουρα αναμένεται από τους φίλους της σειράς.

Élite Historias Breves 2: Samuel Omar | Tráiler | Netflix

22/12/2021

Η Έμιλι στο Παρίσι (Emily in Paris)

Η γαλλική παραγωγή του Netflix που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με την πρώτη της σεζόν, επιστρέφει λίγο πριν τα Χριστούγεννα για τον δεύτερο κύκλο. Οι περιπέτειες της Emily Cooper στον χώρο εργασίας της είναι διασκεδαστικές και δείχνουν το πόσο δύσκολο είναι για μία Αμερικανίδα που ασχολείται με την μόδα να προσαρμοστεί στο κέντρο της, που δεν είναι άλλο από το Παρίσι. Το δεύτερο μέρος υπόσχεται περισσότερο γέλιο, περισσότερη μόδα και τα μαγευτικά παριζιάνικα στενά να κόβουν την ανάσα. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο η Lily Collins, που δείχνει ότι ο χαρακτήρας της ταιριάζει στο 100% και στο πλάι της η Philippine Leroy-Beaulieu από το «Call My Agent».

emily_in_paris.jpg

23/12/2021

Ελίτ Ιστορίες: Πάτρικ (Elite Short Stories: Patrick)

Το ταξίδι του Patrick σε ένα σπιτάκι σε δάσος για τα Χριστούγεννα, έχει απροσδόκητα αλλά σημαντικά αποτελέσματα. Θα είναι και το τελευταίο μέρος των short stories του Elite και οι fans το περιμένουν διότι θα είναι μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων.

29/12/2021

Άνθρωποι με Άγχος (Anxious People)

Είναι γνωστό πως οι Σκανδιναβικές παραγωγές πρωταγωνιστούν τον τελευταίο καιρό στην πλατφόρμα και το «Anxious People» έρχεται για τους θεατές από τη Σουηδία. Η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο του Fredrik Backman και πρόκειται για μία κωμωδία που φέρνει κοντά έναν επίδοξο ληστή, δύο εθισμένους στα προϊόντα IKEA, έναν μεσίτη, μία έγκυο, έναν δισεκατομμυριούχο με τάσεις αυτοκτονίας και ένα κουνέλι. Ενδιαφέρουσα επιλογή για την άδεια των Χριστουγέννων, με cast αποτελούμενο απο ηθοποιούς της Σουηδίας.

Anxious People | Official Teaser | Netflix

30/12/2021

Kitz

Άλλη μια ευρωπαϊκη παραγωγή με προοπτικές από τη Γερμανία. Μια 19χρονη σερβιτόρα μπαίνει στην παρέα μερικών πλούσιων εφήβων, ώστε να εκδικηθεί εκείνη που θεωρεί υπεύθυνη για τον θάνατο του αδερφού της. Γυρισμένο σε γερμανικά, χιονισμένα τοπία τα οποία σίγουρα θα τραβήξουν το μάτι σε όσους το παρακολουθήσουν. 

KITZ | Offizieller Teaser 2 | Netflix

31/12/2021

Fab 5: Σεζόν 6 (Queer Eye: Season 6)

Το διάσημο τηλεοπτικό show, με τους πολλούς πιστούς ακόλουθους, επιστρέφει για ακόμη μία σεζόν. Το Netflix αναβίωσε τη σειρά «Queer Eye» και αλλάζει τη ζωή πολλών ανθρώπων προς το καλύτερο. Το reality είναι βραβευμένο με Emmy και για ακόμη μία φορά θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να διαφοροποιήσουν αρκετά πράγματα στη γκαρνταρόμπα τους, στη δίαιτά τους, στα πιστεύω τους και τον τρόπο που βλέπουν τον κόσμο. Το σίγουρο είναι πως θα προσφέρει συγκινήσεις ξανά. 

31/12/2021

Ένοχο Παρελθόν (Stay Close)

Η σειρά του γνωστού στο είδος, Harlan Coben, ακολουθεί τη ζωή τριών ανθρώπων που στη καθημερινότητά τους φαίνεται να τα έχουν όλα. Μία εργαζόμενη μητέρα, ένας δημοσιογράφος και ένας ντετέκτιβ που αρνείται να αφήσει μία υπόθεση που δεν έχει κλείσει, δέχονται κάποια σοκαριστικά νέα που θα αλλάξουν τις ζωές του. Έντονο δράμα που υπόσχεται να σε κρατήσει από την αρχή ως το τέλος του. Η επιστροφή του Richard Armitagge, μετά τον ρόλο του ως Thorin στο πασίγνωστο φρανσάιζ «Hobbit». 

31/12/2021

Cobra Kai: Σεζόν 4  (Cobra Kai: Season 4)

Το Netflix άφησε το καλύτερο για την τελευταία μέρα του μήνα και κλείνει τον Δεκέμβριο άκρως εντυπωσιακά. Η σειρά που συνεχίζει τον μύθο του «Karate Kid», «Cobra Kai», έρχεται με τον τέταρτο κύκλο. Τραβάει μικρό και μεγάλο κοινό, προκαλώντας έντονα το αίσθημα της νοσταλγίας με την διαχρονική κόντρα των Daniel Larusso και Johnny Lawrence. Οι δύο άσπονδοι εχθροί καλούνται να συνεργαστούν, έχοντας έναν κοινό εχθρό. Η χημεία των Ralph Macchio και William Zabka είναι σίγουρα ένα από τα μυστικά της επιτυχίας, με τον νέο κύκλο να αποτελεί το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για όλους.

Cobra Kai: Season 4 | Date Announcement | Netflix

Ταινίες του Netflix

01/12/2021

Η Εξουσία του Σκύλου (The Power of the Dog)

Ο μήνας ξεκινάει με μία πολλά υποσχόμενη παραγωγή. Η επιστροφή στην οθόνη για τον Benedict Cumberbatch, σε ένα western που δεν μας έχει συνηθίσει. Ένας αυταρχικός και χαρισματικός ιδιοκτήτης ράντσου, εξαπολύει έναν πόλεμο εκφοβισμού στην νέα γυναίκα του αδερφού του και τον γιο της. Πάνω σε αυτό θα αποκαλυφθούν πολλά καλά κρυμμένα μυστικά. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα είναι η Kirsten Dust και ο Jesse Plemons. O βραβευμένος με Όσκαρ, Jane Campion, γράφει και σκηνοθετεί την ταινία, η οποία αποτελεί μία σίγουρη επιλογή για όλους. 

The Power of the Dog | Official Trailer | Netflix

02/12/2021

Εντελώς Single (Single All The Way)

Χριστούγεννα στο Netflix χωρίς ανάλογες θεματικές ταινίες, δεν γίνεται. Ο Peter προσπαθεί να αποφύγει με κάθε τρόπο την επίσκεψη στο πατρικό του για την περίοδο των γιορτών, καθώς για ακόμη μία φορά είναι ελεύθερος. Σε μία τελευταία προσπάθεια πείθει τον κολλητό του να παριστάνει το αγόρι του για να ξεφύγει από τα επικριτικά βλέμματα της οικογένειας.  Ένα τυφλό ραντεβού όμως που κανονίζει η μητέρα του τα αλλάζει όλα εξ΄ ολοκλήρου. Στον κεντρικό ρόλο ο Michael Urie από το «Ugly Betty» και στο cast θα μπορείτε να βρείτε και την Jennifer Coolidge (American Pie).

Single All The Way | Official Trailer | Netflix
 

03/12/2021

Mixtape

Η ταινία «Mixtape», ασορτί με τη μελαγχολία των γιορτών, μπορεί να ταξιδέψει τον θεατή στο παρελθόν. Το 1999 η 12χρονη Beverly βρίσκει μια χαλασμένη κασέτα με τραγούδια των γονιών της, που έχουν φύγει από τη ζωή και αποφασίζει να εντοπίσει όλα τα τραγούδια που εμπεριέχονται σε αυτή. Σύντομα ακολουθεί τα βήματα που έκαναν οι γονείς της όταν ήταν στην ηλικία της. Μια κωμωδία που αξίζει προσοχής, με ένα ενδιαφέρον cast. Στο ρόλο της Beverly βρίσκεται η Gemma Brooke Allen (Kate) και δίπλα της έχει τη Julie Bowen (Modern Family).

Mixtape | Official Trailer | Netflix

06/12/2021

Ο Ντάβιντ και τα Ξωτικά (David and the Elves)

Μία χριστουγεννιάτικη ταινία εξαιρετικά φτιαγμένη για τους μικρούς φίλους της πλατφόρμας. Ένα ξωτικό εξανλτημένο από τη δουλειά, βγαίνει στον έξω κόσμο για να τον γνωρίσει και προσπαθεί να ζήσει τη μαγεία των Χριστουγέννων με τη βοήθεια ενός φίλου. 

10/12/2021

Δύο (Two)

Μία ταινία θρίλερ που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς αποτελεί ισπανική παραγωγή. Ένας άνδρας και μία γυναίκα άγνωστοι μεταξύ τους, ξυπνούν σε ένα κρεβάτι και ανακαλύπτουν πως κάποιος τους έχει ράψει μαζί στην περιοχή της κοιλιάς. Αυτό που θα τους σοκάρει ακόμα περισσότερο, είναι το πρόσωπο που ευθύνεται γι΄αυτό. Στους πρωταγωνιστές ο θεατής θα βρεί τον Pablo Derqui, που συμμετείχε και στη πολύ επιτυχημένη horror ταινία «Los ojos de Julia». 

DOS (2021) Tráiler Oficial Español

Η ταινία «Still Out of My League» έρχεται από την Ιταλία και παρουσιάζει ένα φρέσκο story. Η Marta και ο Arturo έχουν πια χωρίσει, έτσι εκείνη κάνει μια σχέση με τον Gabrielle. Η Marta αντιμετωπίζει ένα πολύ επικίνδυνο χρόνιο πρόβλημα υγείας και όλα θα αλλάξουν τη στιγμή που θα βρεθεί συμβατός δότης για μεταμόσχευση, ικανός να της σώσει τη ζωή. Αποτελεί sequel της ταινίας «Out of My League» του 2020, το οποίο κέρδισε το κοινό της πλατφόρμας της περσινής χρονιάς. 

Ancora più Bello - Nuovo Trailer ufficiale esteso. Dal 16 settembre al cinema

10/12/2021

Επιστροφή στη Φύση (Back to the Outback)

Μία ταινία animation που είναι σε θέση να συναρπάσει τους νεότερους θεατές της πλατφόρμας. Τρία από τα επικίνδυνα ζώα της Αυστραλίας είναι κλεισμένα σε ένα κλυβί για ερπετά στον ζωολογικό κήπο. Στεναχωρημένοι από τους ανθρώπους που πάντα τους αντιμετωπίζουν ως τέρατα, αποφασίζουν να δραπετεύσουν και να επιστρέψουν στη φύση. Ο Harry Pigs μετά το «The Dry», κάνει τη δοκιμή του και πάνω στις ταινίες κινουμένων σχεδίων. 

10/12/2021

Ασυγχώρητη  (The Unforgivable)    

Η κινηματογραφική επιστροφή της Sandra Bullock με μία ταινία που μπορεί να αποτελέσει ένα από τα κρυφά διαμάντια του Netflix γι΄αυτό τον μήνα. Μία γυναίκα που πέρασε ένα μεγάλο διάστημα της ζωής της στη φυλακή, τελικά αποφυλακίζεται. Αποτυπώνεται η προσπάθεια της να επανενταχθεί σε μία κοινωνία που αρνείται να συγχωρέσει και να ξεχάσει το παρελθόν της. Δυνατό cast καθώς στους κεντρικούς ρόλους μπορείς να δεις τους Viola Davis (Fences, Help), John Bernthal ( The Walking Dead, The Punisher) και Vincent D' Onofrio (Full Metal Jacket, Jurassic World). Η ταινία αποτελεί remake εκείνης του 2009. 

The Unforgivable | Sandra Bullock | Official Trailer | Netflix
 

15/12/2021

The Hand of God

Η ταινία μας μεταφέρει στο 1980 και την πόλη της Νάπολη στην Ιταλία. Εκεί ο νεαρός Fabbieto ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο, μένοντας μαζί με τους γονείς του. Η ζωή του θα αλλάξει δραστικά, όταν μία οικογενειακή τραγωδία θα τον στιγματίσει. Εκεί θα ανακαλύψει κομμάτια του χαρακτήρα του που δεν γνώριζε ότι κατέχει. Η νέα ταινία του Paolo Sorrentino (La Grande Belezza) αναμένεται να συγκλονίσει, έχοντας ήδη αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια. 

The Hand of God | Official Trailer | Netflix

16/12/2021

Χριστούγεννα στην Καλιφόρνια: Τα Φώτα της Πόλης (A California Christmas: City Lights)   

Η ταινία «California Christmas» που έκανε πρεμιέρα το 2020 απέσπασε πολύ καλά σχόλια από όσους την παρακολούθησαν. Τον Δεκέμβριο έρχεται στο Netflix το sequel και διαδραματίζεται έναν χρόνο μετά αφού οι Callie και Joseph ερωτεύτηκαν. Τώρα οι δυο τους τρέχουν μαζί ένα μαγαζί με γαλακτοκομικά προϊόντα και κρασί, όμως όλα μπαίνουν σε κίνδυνο όταν ο Joseph θα χρειαστεί να γυρίσει στη πόλη για κάποιες υποχρεώσεις. Μια οικογενειακή κωμωδία, που αποτελεί μια ωραία επιλογή για τις χαλαρές μέρες των γιορτών. 

A California Christmas 2: City Lights Official Teaser Trailer (Netflix Original)

24/12/2021

Η Βικτόρια και το Μυστήριο (Vicky and Her Mystery)    

Μια αληθινή ιστορία ξεδιπλώνεται στις οθόνες των χρηστών της πλατφόρμας και αναμένεται να τους συγκινήσει. Ύστερα από τον θάνατο της μητέρας, ένα κορίτσι και ο μπαμπάς της μετακομίζουν στο άγριο μα συνάμα όμορφο Κάνταλ. Εκεί η μικρή θα γνωρίσει ένα ξεχωριστό πλάσμα, που είναι ικανό να θεραπεύσει την πληγωμένη ψυχή της. 

24/12/2021

1.000 Χιλιόμετρα ως τα Χριστούγεννα  (1000 Miles from Christmas)

Μια ισπανική κωμωδία στην καρδιά των γιορτών με την ιστορία ενός 30χρονου άνδρα, ο οποίος παρασύρεται από το πνεύμα των Χριστουγέννων. Ρομαντική ταινία με πρωταγωνιστή τον Tamar Novas, που έχει συμπρωταγωνιστήσει με τον Javier Bardem στις ταινίες «The Sea Inside» και «Goya's Ghost». 

24/12/2021

Μην Κοιτάτε Πάνω (Don't Look Up)

Μία από τις πιο συζητήσιμες και πολυαναμενόμενες παραγωγές του Δεκεμβρίου στο Netflix. Πως να γίνει και διαφορετικά όταν βρίσκονται μαζί ο Leonardo Di Caprio και η Jennifer Lawrence, οι οποίοι έχουν στο πλούσιο παλμαρέ τους αγαλματίδια Όσκαρ. Δύο αστρονόμοι κάνουν εκστρατεία στον τύπο της χώρας, ώστε να τους προειδοποιήσουν για ένα κομήτη που πλησειάζει απειλητικά τον πλανήτη. Αποτελεί μια δουλειά του Adam McKay, ο οποίος είχε δοκιμάσει να τη γυρίσει και στο παρελθόν μέσω της Paramount χωρίς επιτυχία. Το cast είναι πλούσιο με αστέρες του Hollywood, καθώς πρωταγωνιστούν Meryl Streep, Timothee Chalamet, Jonah Hill, Ron Pearlman και Kate Blanchet

DON'T LOOK UP | Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence | Official Trailer | Netflix

30/12/2021

Η Χίλντα και ο Βασιλιάς του Βουνού (Hilda and the Mountain King)

Ακόμα μία animation σειρά της πλατφόρμας τον Δεκέμβρη θα είναι διαθέσιμη για μικρούς και μεγάλους φίλους. Η Hilda ξυπνάει μέσα στο σώμα ενός τρολ και πρέπει να δείξει θαραλλέα για να μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι της. Σκοπός της είναι να ξαναγίνει άνθρωπος και να σώσει την πόλη Τρόλ - Μπεργκ. 

31/12/2021

Ατρόμητες Φώκιες (Seal Team)

Ο Δεκέμβριος θα κλείσει με ένα ακόμα animation. Η ταινία «Seal Team» μιλάει για μία ατρόμητη φώκια. Ο Quin επιδιώκει να φτιάξει μία ομάδα από αουτσάιντερ, ώστε να πάρουν πίσω τη θάλασσα από τους αδίστακτους καρχαρίες. Ο πολύ γνωστός ηθοποιός, J. K. Simmons, δίνει τη φωνή του σε έναν από τους χαρακτήρες.

SEAL TEAM - Official Trailer (2022)

Νέα ντοκιμαντέρ του Netflix

06/12/2021

Voir: Η Ματιά του Δημιουργού (Voir)    

Ένα ντοκιμαντέρ αποκλειστικά φτιαγμένο για τους λάτρεις του κινηματογράφου. Μέσα σε αυτό θα μπορεί να βρει κάποιος ανθρώπους που αγαπάνε το σινεμά να μιλάνε για σκηνές που τους ενθουσίασαν ή εντυπωσίασαν. Ενδιαφέρον πρότζεκτ που φανερώνει τι χρειάζεται για να δημιουργηθεί μία πραγματικά καλή ταινία. 

From David Fincher and David Prior | VOIR | Netflix
 

16/12/2021

Puff: Θαύματα του Κοραλλιογενούς Υφάλου (Puff: Wonders of the Reef)

Τα ντοκιμαντέρ που δείχνουν με ωραίο τρόπο τον βυθό της θάλασσας, πάντα έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Οι περιπέτειες του μπαλονόψαρου, Puff, ξεκινούν όταν αρχίζει το ταξίδι του στον θαυμαστό κόσμο του ωεκανού. Μια σειρά από μικροσκοπικά και φανταστικά πλάσματα έρχονται στην οθόνη, στην προσπάθεια του Puff να βρει ένα νέο σπίτι στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο. 

Puff: Wonders of the Reef | Official Trailer | Netflix

25/12/2021
 

Ιστορίες μιας Γενιάς με τον Πάπα Φραγκίσκο: Σειρά μίας σεζόν (Stories of a Generation - with Pope Francis) 

Ένα από τα πολυαναμενόνα ντοκιμαντέρ που έχει παρουσιάσει η πλατφόρμα του Netflix στο κοινό της. Γνωστοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τα 70 έτη, λένε τις ιστορίες τους με βασικό πρωταγωνιστή τον Πάπα Φραγκίσκο. Μέσα από αυτή την προσπάθεια το ντοκιμαντέρ θέλει να αναδείξει το πως οι νεότεροι οφείλουν να δέιχνουν σεβασμό στους μεγαλύτερους. Το πηγαίο χιούμορ του Πάπα κλέβει την παράσταση.

Stories Of A Generation with Pope Francis | Official Trailer | Netflix
 

29/12/2021

Στη Σκηνή του Εγκλήματος: Ο Δολοφόνος της Times Square (Crime Scene: The Times Square Killer)

Το κοινό του Netflix ακολουθεί πιστά τα crime documentaries της πλατφόρμας, έτσι τον Δεκέμβριο φέρνει άλλο ένα. Η συγκεκριμένη σειρά ντοκιμαντέρ μας μεταφέρει σε στοιχειωμένες και ανατριχιαστικές τοποθεσίες, εξαιτίας των βίαιων εγκλημάτων που έχουν διαπραχθεί σε αυτά.  

Παδικές ταινίες και σειρές του Netflix

03/12/2021

Jurassic World: Το Κρητιδικό Καμπ: Σεζόν 4 (Jurassic World Camp Cretaceous: Season 4)   

Οι κατασκηνωτές αφήνουν πίσω τους τη νήσο Νούμπλαρ, αλλά ξεβράζονται σε μια νέα παράξενη περιοχή που είναι γεμάτη απειλές — και καλά κρυμμένα μυστικά.

03/12/2021

Σον, το Πρόβατο: Η Πτήση πριν απ' τα Χριστούγεννα (Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas)    

Όταν η προσπάθεια του Shawn να βρει μια μεγαλύτερη κάλτσα πάει στραβά, όλη η φάρμα ξεκινάει μια ξέφρενη χριστουγεννιάτικη περιπέτεια – και μάλιστα με έλκηθρο!

07/12/2021

Ο Κόσμος των Κενταύρων: Σεζόν 2 (Centaurworld: Season 2)

Η Horse ξεκινάει να φτιάχνει στρατό για να πολεμήσει τον Βασιλιά του Πουθενά. Δεν θα 'ναι εύκολο, αλλά έχει την αγέλη στο πλευρό της — κι η Καβαλάρισσα επέστρεψε.    

07/12/2021

Πάμε, Σκυλάκια. Πάμε!: Σεζόν 2 (Go Dog Go: Season 2)    

Τα σκυλάκια Tag και Schooch την περιπέτεια και πάνε παντού σε αυτήν τη σεζόν, από συναρπαστικά μέρη σε όλο το Γαβγούβ μέχρι τη μεγαλούπολη με τα εντυπωσιακά φώτα!

17/12/2021

Μαχητές των Δρόμων: Σπιντάτοι Κατάσκοποι: Σεζόν 6: Επιστροφή στο σπίτι  (Fast & Furious Spy Racers: Season 6: Homecoming)    

Στην τελευταία σεζόν, οι Σπιντάτοι Κατάσκοποι πηγαίνουν σε όλο τον κόσμο –από τις Άλπεις στην Αρκτική και πίσω στο Λος Άντζελες– σε μια μάχη με τον πιο αμείλικτο εχθρό!

28/12/2021

Παιχνίδια με Μαθηματικά (Word Party Presents: Math!)    

Μετρήστε, συγκρίνετε σχήματα και βρείτε μοτίβα με τα ζωάκια Franny, Bayle, Kip, Lule και Tillie που λύνουν προβλήματα με τη βοήθεια των μαθηματικών και του τραγουδιού.

Μη χάσετε επίσης 

1/12/2021

Zodiac 

zodiac.jpg
   
 

1/12/2021

Παγκόσμιος Πόλεμος Z (World War Z)

world_war_z.jpg

15/12/2021

Άγρυπνος στο Σιάτλ (Sleepless in Seattle)

sleepless_in_seattle.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ