TV + Series

Το ΗΒΟ Max έρχεται στην Ευρώπη τον Οκτώβριο

Με προγράμματα όπως Games of Thrones και Big Bang Theory

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το HBO Μax, η συνδρομητική πλατφόρμα της WarnerMedia, έρχεται στην Ευρώπη τον Οκτώβριο με Games of Thrones και Big Bang Theory.

Το HBO Μax, η συνδρομητική υπηρεσία streaming θα είναι διαθέσιμη σε έξι ευρωπαϊκές χώρες στις 26 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσει σε 14 επιπλέον περιοχές το επόμενο έτος, ανέφερε την Τετάρτη η ιδιοκτήτρια εταιρεία WarnerMedia. Η άφιξη του HBO Max έρχεται να επιβεβαιώσει τον έντονο ανταγωνισμό στη συνδρομητική τηλεόραση

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στην Ισπανία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, τη Δανία, τη Φινλανδία και την Ανδόρα και θα περιλαμβάνει ταινίες και σειρές όπως «Χάρι Πότερ», «Game of Thrones» και «The Big Bang Theory». Η εταιρεία θα ανακοινώσει τις τιμές και πρόσθετες λεπτομέρειες περιεχομένου τον Οκτώβριο.

Η Ευρώπη είναι το μέρος για την δεύτερη διεθνή παρουσίαση του HBO Max της WarnerMedia, η οποία έκανε πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες πέρυσι. Τον Ιούνιο ξεκίνησε σε 39 περιοχές στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική, όπου η εταιρεία παρέχει δύο προγράμματα συνδρομής, ξεκινώντας από 3 δολάρια το μήνα.

Προς τα «πάνω» οι εκτιμήσεις για τους νέους συνδρομητές του HBO Max

Μιλώντας με αναλυτές την ίδια ημέρα, η μητρική της WarnerMedia, AT&T, αναβάθμισε τις προβλέψεις της για τους παγκόσμιους συνδρομητές του HBO Max σε 70 εκατομμύρια έως 73 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του έτους. Προηγουμένως προέβλεπε 67 εκατομμύρια έως 70 εκατομμύρια συνδρομητές. 

Τον Ιούλιο, ο διευθύνων σύμβουλος της WarnerMedia, Τζέισον Κίλαρ, δήλωσε στο Reuters ότι η αύξηση των συνδρομητών του HBO Max στη Λατινική Αμερική θα ξεπεράσει τον απόλυτο αριθμό νέων συνδρομητών στην αμερικανική αγορά κατά το β’ εξάμηνο του τρέχοντος έτους και ότι «δεν θα εκπλαγεί» εάν η τάση αυτή επιμείνει έως το 2022. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ