TV + Series

Τι παίζει στην τηλεόραση αυτή την εβδομάδα | 6-12 Μαΐου

Οι τηλεοπτικές σειρές, οι ταινίες κι οι εκπομπές που θα μας καθηλώσουν

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Traces

Τι θα δούμε στην τηλεόραση την εβδομάδα 6-12 Μαΐου - Οι καλύτερες σειρές, ταινίες και εκπομπές.

«Φανατικός Θαυμαστής» Ο Moose (John Travolta) είναι φανατικός θαυμαστής του διάσημου ηθοποιού Hunter Dunbar. Με τη βοήθεια ενός παπαράτσι θα καταφέρει να εντοπίσει το σπίτι του ειδώλου του και τότε ο εμμονικός Moose θα αρχίσει να παρακολουθεί στενά τον αγαπημένο του ηθοποιό, μέχρι που τα πράγματα θα πάρουν μια πιο σκοτεινή, περίεργη τροπή. Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Vodafone TV.

Ο John Travolta στην ταινία «Φανατικός Θαυμαστής» στο Vodafone TV.


«Jupiter’s Legacy: Τόμος 1» Είναι η πρώτη γενιά υπερηρώων. Όμως, δίνοντας τη σκυτάλη στα παιδιά τους, οι εντάσεις μεγαλώνουν – και οι παλιοί κανόνες δεν ισχύουν πια. Η σειρά κάνει πρεμιέρα 7 Μαΐου στο Netflix.

«Jupiter’s Legacy: Τόμος 1»


  «Law & Order: Organized Crime» Tο spin-off του εμβληματικού «Law & Order» –o Ντικ Γουλφ για ακόμα μία φορά πίσω από τη δημιουργία–, με την επιστροφή του Κρίστοφερ Μελόνι στο ρόλο του Έλιοτ Στέιμπλερ, συνεχίζει να είναι το σημείο αναφοράς για τις νέες αστυνομικές σειρές στην Cosmote TV.

«Law & Order: Organized Crime»


«Fortitude» Το Φόρτιτιουντ είναι ένα μέρος που δεν μοιάζει με κανένα άλλο στη Γη: μια εξελισσόμενη, αλλά απομονωμένη πόλη, στο άγριο και σκληρό τοπίο το Βορά. Ο Σερίφης Νταν Άντερσεν, πιστός στο νόμο και το καθήκον, καλείται να ερευνήσει τοn φόνο ενός εξέχοντος μέλους της κοινωνίας του Φόρτιτιουντ. Για τον σκοπό αυτό, αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον Γιουτζίν Μόρτον, έναν Άγγλο αστυνομικό ντετέκτιβ. Οι δύο αστυνομικοί δυσκολεύονται να εμπιστευτούν ο ένας τον άλλον και, καθώς το κυνήγι του δολοφόνου συνεχίζεται, τα πράγματα περιπλέκονται όλο και περισσότερο. Ο πρώτος και δεύτερος κύκλος της σειράς μυστηρίου 22 ωριαίων επεισοδίων παραγωγής SKY VISION/ PIVOT είναι διαθέσιμη στο ERTFLIX.

Fortitude


«The Upshaws» Μια οικογένεια Αφροαμερικανών της εργατικής τάξης στην Ιντιάνα παλεύει για μια καλύτερη ζωή, ενώ αντιμετωπίζει τα καθημερινά προβλήματα σε αυτή την κωμική σειρά. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από 12 Μαΐου.

«The Upshaws»


«Reprisal» Από τους παραγωγούς των «Fargο» και «The Handmaid’s Tale», η σειρά μυστηρίου επηρεασμένη από το σκηνοθετικό στιλ του «Pulp Fiction» και του neo-noir κινηματογράφου, είναι διαθέσιμη στην on demand υπηρεσία της Cosmote TV. Μια γυναίκα προδίδεται από τη συμμορία του αδερφού της και εγκαταλείπεται σχεδόν νεκρή, αλλά προς έκπληξη όλων επιβιώνει, υιοθετεί ψεύτικη ταυτότητα, αλλάζει όψη και επιδίδεται σε μια αδυσώπητη αποστολή εκδίκησης όσων την έβλαψαν.

Reprisal


«The Night Manager» Η νέα κατασκοπευτική σειρά δράσης μεταδίδεται κάθε Σάββατο βράδυ στο Novacinema4HD στις 22.00. Όταν σε μία ήπειρο ξεκινάει το χάος, τότε ανοίγουν ευκαιρίες για κάποιους.

«The Night Manager»


«Traces» Μέχρι 31 Μαΐου είναι διαθέσιμη στο ERTFLIX η δραματική σειρά μυστηρίου παραγωγής 2019 με μια φοιτήτρια εγκληματολογίας που αναζητάει τα ίχνη της νεκρής μητέρας της. Η εικοσιτριάχρονη πτυχιούχος χημείας, Έμα Χέτζις, προσλαμβάνεται στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής Επιστήμης και Ανατομίας της Σκωτίας. Ενθουσιασμένη και πρόθυμη να διευρύνει τις γνώσεις της, συμμετέχει σε διαδικτυακό μάθημα εγκληματολογίας. Ανακαλύπτει ότι η περίπτωση που μελετά, της είναι τελικά τρομακτικά οικεία. Πρόκειται για την ανεύρεση του πτώματος της μητέρας της πριν από 18 χρόνια. Επιτέλους είναι η ώρα να ανακαλύψει τι ακριβώς της είχε συμβεί.


«Ο Χορός των 41» Ένας γκέι βουλευτής, παντρεμένος με την κόρη του Μεξικανού προέδρου, διασκεδάζει με έναν νεαρό σε ένα μυστικό κλαμπ. Το σκάνδαλο ξεσπά. Η ταινία είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία και έρχεται στο Netflix στις 12 Μαΐου.

«Ο Χορός των 41»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ