TV + Series

Τι παίζει στην τηλεόραση αυτή την εβδομάδα | 29 Απριλίου-5 Μαΐου

Οι τηλεοπτικές σειρές, οι ταινίες κι οι εκπομπές που θα μας καθηλώσουν

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 782
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Eλίζαμπεθ Μος στο «The Handmaid’s Tale»
H Eλίζαμπεθ Μος στο «The Handmaid’s Tale»

Τι θα δούμε στην τηλεόραση την εβδομάδα 29 Απριλίου - 5 Μαΐου - Οι καλύτερες σειρές, ταινίες και εκπομπές.

  «The Handmaid’s Tale» Ο νέος 4ος κύκλος της δραματικής σειράς με την Eλίζαμπεθ Μος, Τζόζεφ Φάινς, βρίσκεται από σήμερα στη Nova. Διαθέσιμοι στην υπηρεσία Nova On Demand είναι και οι τρεις προηγούμενοι κύκλοι της σειράς. Στο Γιλεάδ, μια διεστραμμένη δράκα ανθρώπων εφαρμόζουν με θρησκευτική ευλάβεια αποσπάσματα της Βίβλου και αντιμετωπίζουν τις γυναίκες ως ιδιοκτησία του κράτους για να αντιμετωπιστεί η υπογεννητικότητα και η καταστροφή του περιβάλλοντος.


«Ώρα για φαγητό με τη Νάντια» Η Νάντια Χουσέιν σερβίρει εύκολες και νόστιμες λύσεις με απλά υλικά και γρήγορες συνταγές. Ό,τι πρέπει για οικογένειες που δεν έχουν χρόνο. Από σήμερα στο Netflix.

«Ώρα για φαγητό με τη Νάντια» στο Netflix


«McDonald & Dodds» Το αταίριαστο ντουέτο ντετέκτιβ της υπαστυνόμου McDonald και του βετεράνου λοχία Dodds επιστρέφει αύριο M. Παρασκευή στις 21:15 στο Cosmote Series Marathon HD με νέες περιπέτειες, με τη 2η σεζόν. Οι νέες υποθέσεις που παρουσιάζονται, αποτελούν ακόμα μία αφορμή για να ξεπεράσουν και πάλι τις διαφορές τους και να συνειδητοποιήσουν εκ νέου ότι οι εκ διαμέτρου αντίθετες προσωπικότητές τους, είναι αυτό που τους κάνει τόσο επιτυχημένους στη δουλειά τους.

«McDonald & Dodds»


«American Hangman» Πρεμιέρα για το θρίλερ με τον Ντόναλντ Σάδερλαντ και τον  Βίνσεντ Καρτάιζερ το Μ. Σάββατο 1η Μαΐου στο Novacinema1HD στις 22:00. Ένας δικαστής απάγεται από έναν βίαιο άνδρα, ο οποίος στήνει ένα λαϊκό δικαστήριο που μεταδίδεται ζωντανά στα κοινωνικά δίκτυα και τον δικάζει για μια υπόθεση του παρελθόντος.

American Hangman


«Intergalactic» Πρεμιέρα για τη σειρά δράσης επιστημονικής φαντασίας την 1η Μαΐου στο Cosmote Series Marathon HD στις 18:00 με τη μετάδοση των 8 επεισοδίων 24 ώρες μετά την Αγγλία. Σε ένα δυστοπικό μέλλον, μια ομάδα θαρραλέων γυναικών κρατουμένων καταφέρνει να δραπετεύσει και αποτολμά ένα ριψοκίνδυνο διαστρικό ταξίδι με στόχο την ελευθερία. Προορισμός, ένας μακρινός πλανήτης... και μια αβέβαιη μοίρα. Σε μια δραματικά αλλαγμένη Γη που κυβερνάται από μια παγκοσμιοποιημένη ενιαία αρχή, η σειρά παρακολουθεί το αγωνιώδες ταξίδι της επιστροφής, με τις κρατούμενες που μετατρέπονται σε θύτες και θύματα, ερωτεύονται, προδίδουν, και τελικά ανακαλύπτουν ποιες πραγματικά είναι. Πρωταγωνιστούν: Eleanor Tomlinson Natasha O’ Keeffe, Craig Parkinson.

«Intergalactic» στο Cosmote Series Marathon HD


«The Nevers» Το βικτωριανό Λονδίνο γεμίζει με «Touched» ανθρώπους –γυναίκες κατά κύριο λόγο– που αναπτύσσουν ασυνήθιστες ικανότητες. Ανάμεσά τους, η Amalia (Laura Donnelly) και η Penance (Ann Skelly) είναι οι «πρωταθλήτριες» των Touched, δημιουργώντας ένα σπίτι για όλους τους «διαφορετικούς» ανθρώπους, ενώ πολεμούν τις δυνάμεις του κακού, αλλά και όχι μόνο! Κάθε Δευτέρα νέο επεισόδιο στο Vodafone TV.

The Nevers


«Στο κάμπινγκ» Θες να δεις πώς ήταν «τα χρόνια ΠΑΣΟΚ» στη χώρα; Θες να τα ξαναθυμηθείς; Η κωμική σειρά της ΕΡΤ που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1989, σε σενάριο Κώστα Γκάτζιου και σκηνοθεσία Ανδρέα Θωμόπουλου είναι τώρα ξανά διαθέσιμη στο ERΤFLIX. Γυρισμένη σε κάμπινγκ της παραλίας Δρεπάνου στην Αργολίδα. Κεντρικά πρόσωπα είναι ο ιδιοκτήτης Τάκης και ο Μήτσος, που ήρθε απ’ το χωριό Αραχναίο για να αναλάβει τη φροντίδα των αλόγων  που νοίκιασε ο πατέρας του στον Τάκη για το καλοκαίρι. Ο Μήτσος θα ζήσει έναν έρωτα με τη Γερμανίδα Σαμάνθα, που θα τελειώσει μαζί με το καλοκαίρι. Παίζουν: Τάκης Μόσχος, Νίκος Καλογερόπουλος, Νίκος Χύτας, Ντίνος Αυγουστίδης, Βαγγέλης Καζάν, Τζούλια Ντε Ρος.

«Στο κάμπινγκ» ERΤFLIX

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ