TV + Series

Bridgerton: Το Netflix ανακοίνωσε πότε έρχεται η δεύτερη σεζόν

Το teaser trailer - Τι αναφέρει σε επιστολή της η Lady Whistledown

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η σειρά «Bridgerton» έρχεται την άνοιξη με νέα επεισόδια, όπως ανακοίνωσε το Netflix, δίνοντας στη δημοσιότητα και teaser trailer για τη δεύτερη σεζόν.

To «Bridgerton» ήταν μια από τις τηλεοπτικές σειρές του Netflix που ξεχώρισαν. Οι τηλεθεατές παθιάστηκαν μαζί της, την ώρα που ο πρωταγωνιστής Rege-Jean Page έγινε το pin up αγόρι του Ιανουαρίου.

Βασισμένο σε σειρά βιβλίων με τον ομώνυμο τίτλο, το «Bridgerton» καθήλωσε εκατομμύρια συνδρομητές του Netflix σε όλο τον κόσμο. Πλέον, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη δεύτερη σεζόν.

Όπως ανακοίνωσε η πλατφόρμα, 63.000.000 νοικοκυριά παρακολούθησαν τη σειρά που μας μεταφέρει στη βικτωριανή εποχή, με ένα σενάριο γεμάτο σκανδαλιστικές λεπτομέρειες το οποίο όμως κρύβει και 9 αλήθειες. Συγγραφέας του «Bridgerton» (σ.σ. 8 βιβλία συνολικά) είναι η Τζούλιαν Κουίν. Στο επίκεντρο είναι η πολυμελής οικογένεια Bridgerton, η οποία ανήκει στην ανώτερη τάξη της εποχής. Τα πρώτα 8 επεισόδια στην πρώτη σεζόν αποτέλεσαν την ιδανική αφορμή για binge-watching.

Το Netflix ανακοίνωσε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 πότε να περιμένουμε τη δεύτερη σεζόν. Έδωσε, μάλιστα, και στη δημοσιότητα ένα teaser trailer, το οποίο άναψε φωτιές στους φανατικούς της σειράς.

 

«Bridgerton» - Το teaser trailer για τη δεύτερη σεζόν και η επιστολή της Lady Whistledown

Το teaser trailer είναι διάρκειας, 28 δευτερολέπτων, και σε αυτό πρωταγωνιστεί (ποιος άλλος) ο Rege-Jean Page, ο δούκας που σαγηνεύει τα πάντα στο πέρασμά του.

«Αγαπητοί αναγνώστες, είναι τιμή μου να μοιραστώ μαζί σας: Η σειρά Bridgerton θα επιστρέψει επίσημα για μια δεύτερη σεζόν. Ελπίζω να έχετε αποθηκεύσει ένα μπουκάλι ρατάφια για αυτήν τη χαρμόσυνη στιγμή» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Netflix. Η «επιστολή» από τη Lady Whistledown αποκαλύπτει επίσης ότι όλο το cast της τηλεοπτικής σειράς θα επιστρέψει, επισημαίνοντας ότι τα νεά επεισόδια της δεύτερης σεζόν έρχονται μέσα στην Άνοιξη.

Η πλοκή στη δεύτερη σεζόν στρέφεται στον λόρδο Άντονι Μπρίτζερτον.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις