TV + Series

«Έτερος Εγώ»: Θα κυκλοφορήσει η ελληνική σειρά στο Netflix;

Σε περίπτωση που κλείσει η συμφωνία, η σειρά θα είναι η πρώτη ελληνική παραγωγή που θα προβληθεί σε διεθνές δίκτυο.

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Φήμες θέλουν την επιτυχημένη ελληνική σειρά «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια να κυκλοφορεί στο Netflix - Τι μας είπαν από την Cosmote TV.

Εδώ και λίγες ώρες, κυκλοφορεί η είδηση ότι η επιτυχημένη σειρά «Έτερος Εγώ» σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια («Κοινός παρονομαστής») και παραγωγή της Cosmote TV, θα προβληθεί σε δίκτυο του εξωτερικού και μάλιστα φημίζεται ότι είναι κοντά στην ένταξη της πλατφόρμας του Netflix. Σε περίπτωση που αυτό πραγματοποιηθεί, θα πρόκειται για την πρώτη ελληνική παραγωγή που θα κυκλοφορήσει στην δημοφιλή streaming πλατφόρμα και κάποιο διεθνές δίκτυο γενικότερα.

Σε επικοινωνία μας με την Cosmote TV, μάθαμε ότι δεν έχει κλείσει ακόμα η συμφωνία, καθώς το κανάλι είχε προτάσεις από διάφορα δίκτυα του εξωτερικού, όμως ακόμα είναι όλα ανοιχτά και δεν επιβεβαιώνεται το πού θα προβληθεί. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς με τίτλο «Έτερος Εγώ: Κάθαρσις» και οκτώ νέα επεισόδια, έκανε πρεμιέρα στα κανάλια της Cosmote στις 11 Δεκεμβρίου 2020. Ο πρώτος κύκλος με τίτλο «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» κυκλοφόρησε το 2019.