TV + Series

William Zabka -Cobra Kai: Οι fans έχουν αγαπήσει τον Τζόνι Λόρενς

Ο διάσημος ηθοποιός μιλά για τον χαρακτήρα που έχει κάνει τη διαφορά στην τηλεοπτική σειρά του Neftlix

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O William Zabka ως Τζόνι Λόρενς στο Cobra Kai
O William Zabka ως Τζόνι Λόρενς στο Cobra Kai © Netflix

Ο William Zabka από το Cobra Kai παραδέχεται ότι είναι απίστευτο το πόσο πολύ οι fans έχουν αγαπήσει τον Τζόνι Λόρενς.

Ο William Zabka υποδύεται τον Τζόνι Λόρενς στο «Cobra Kai», την τηλεοπτική σειρά που συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία το κινηματογραφικό σύμπαν των ταινιών «Karate Kid».

Για δεκαετίες ο Johnny Lawrence ήταν ο κακός της υπόθεσης. Έκανε μπούλινγκ στον Ντάνιελ Λαρούσο (Ralph Macchio) εντός και εκτός σχολείου, ώσπου στο τέλος βρίσκει τον μάστορά του.

Να 'ναι καλά ο Μιγιάγκι (Pat Morita), που με τη σωστή καθοδήγηση, έδειξε τον δρόμο στον Daniel Son να βρει τη δύναμη μέσα του, να σηκωθεί από το έδαφος, να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να δώσει ένα τέλος με μια εντυπωσιακή κλοτσιά στον αέρα που έκανε τον Τζόνι Λόρενς να τα 'δει όλα και να χάσει το πρωτάθλημα στο All Valley Karate Tournament.

Μιλώντας στο Associated Press, ο William Zabka αναφέρθηκε στον χαρακτήρα που υποδύεται και δεν κρύβει τη χαρά του που ο κόσμος έχει αρχίσει να αγαπά τον Τζόνι Λόρενς, ο οποίος έχει εξελιχθεί πλέον σε έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των τηλεθεατών του Netflix, που παρακολουθούν το Cobra Kai.

«Για 35 και κάτι χρόνια μισούσαν τον Τζόνι Λόρενς, αγαπούσαν να μισούν τον Τζόνι Λόρενς» ανέφερε. Και πρόσθεσε ότι πλέον οι fans βλέπουν την «καλή πλευρά» του Τζόνι Λόρενς στο Cobra Kai. «Είναι κάτι απίστευτο» κατέληξε.

 

 

Η 3η σεζόν έρχεται να επιβεβαιώσει ότι το Cobra Και είναι μια από τις τηλεοπτικές σειρές του Netflix που ενδείκνυται για binge watching, καθώς η ουσιαστική εξέλιξη των χαρακτήρων, σε συνδυασμό με τα πολλαπλά «twist», έκαναν πολλούς να βλέπουν το ένα επεισόδιο μετά το άλλο, φθάνοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Και ο Τζόνι Λόρενς, που τον υποδύεται ο William Zabka, είναι ένας από τους λόγους...

Cobra Kai: Season 3 | Official Trailer | Netflix

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ