TV + Series

Αεροκλωτσιά σε Youtube: Στο Netflix η 3η σεζόν του «Cobra Kai»

Η δημοφιλής σειρά του Youtube μεταφέρεται στην πλατφόρμα του Netflix και οι φαν ξεκίνησαν τις «διατάσεις» τους

Έρρικα Ρούσσου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το «Cobra Kai» βρίσκεται αυτήν την στιγμή πρώτο στη λίστα με τα shows του Netflix στην Αμερική και δεύτερο στην Ελλάδα.

Το Youtube αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του και ως Youtube Premium πλέον, σκέφτηκε ότι δεν θέλει να παράγει πλέον ορίτζιναλ περιεχόμενο μυθοπλασίας. Το αποτέλεσμα αυτής της -εντελώς άκυρης- απόφασής του ήταν να μην ενδιαφέρεται πια να προβάλει και να συνεχίσει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του: Το «Cobra Kai». Τη στιγμή της απόφασης αυτής, το Netflix ήταν εκεί για να κάνει το σωστό και να αναλάβει όχι μόνο τη διανομή του και την προβολή της τρίτης σεζόν του «Cobra Kai» αλλά να το αγοράσει με αποτέλεσμα οι επόμενες σεζόν της σειράς να μπουν στα Netflix Originals

Ενός λεπτού σιγή κάπου εδώ για να πούμε ότι όποιος έχει ήδη δει τις δύο πρώτες σεζόν του «Cobra Kai» το οποίο εμφανίστηκε το 2018 στη ζωή μας, τότε έχει ήδη αφήσει πίσω του το κομμάτι της νοσταλγίας του «Karate Kid» και το έχει αντικαταστήσει με τη χαρά, τη συγκίνηση, το γέλιο και σε κάποιες σκηνές και το κλάμα των ηρώων που βρίσκονται ενώπιόν του στη μικρή οθόνη.

Ο αγαπημένος της δεκαετίας του ‘80 Ντάνιελ Σαν, επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος για να συναντήσει τον πρώτο του αντίπαλο. Εκείνον που στο φινάλε της ταινίας ισοπέδωσε με την περίφημη αεροκλωτσιά του Γερανού που έμεινε στην ιστορία.

Η τρίτη σεζόν λόγω συνθηκών και πανδημίας δεν προβλήθηκε την άνοιξη όπως ήταν προγραμματισμένη και δεν προβλέπεται να βγει πριν το τέλος του 2020 αφού το Netflix δεν την έχει βάλει στον προγραμματισμό του.

Δείτε το τρέιλερ της 3ης σεζόν του «Cobra Kai» στο Netflix

Παρόλα αυτά, το tweet ενός εκ των δύο δημιουργών του «Cobra Kai» ότι «οι φαν θα τρελαθούν όταν παρακολουθήσουν τα τελευταία 90 δευτερόλεπτα του τρίτου κύκλου» προοικονομώντας μεταξύ άλλων και την ύπαρξη 4ης σεζόν. 

 

 

Μέχρι τότε, το «Cobra Kai» βρίσκεται ήδη στην πλατφόρμα του Netflix διαθέσιμο τόσο για αυτούς που δεν ήξεραν την ύπαρξή του (ή δεν της έδιναν σημασία) όσο και για εκείνους που ψήνονται για μια επανάληψη ώστε να φρεσκάρουν τα γεγονότα που μας οδήγησαν στην τρίτη σεζόν.