TV + Series

Αυτές είναι οι 10 δημοφιλέστερες ταινίες και σειρές του Netflix

Έρρικα Ρούσσου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με πρωτοπόρο το «Lucifer», το Netflix παρουσιάζει τις δέκα δημοφιλέστερες αυτήν τη στιγμή ταινίες και σειρές του στην Ελλάδα.

Η οθόνη στο κόκκινο - μαύρο και η ρουλέτα του scroll ξεκινάει αναζητώντας εκείνη τη σειρά ή την ταινία που θα σταματήσει την μπίλια της. Ή αλλιώς «καλωσήρθατε στον μαγικό κόσμο του Netflix». Όσο το «καλό υπόλοιπο καλοκαιριού» αρχίζει να φθίνει και η επιστροφή στην καθημερινότητα φαίνεται όλο και πιο κοντά, η αναζήτηση στην γνωστή κοκκινόμαυρη πλατφόρμα έχει πάρει φωτιά και όχι άδικα. 

Η αλήθεια όμως είναι ότι στην πράξη, δεν χρειάζεται να «καούμε» ψάχνοντας. Αφού υπάρχει η τυχερή δεκάδα ταινιών/σειρών που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των θεατών στην Ελλάδα μέχρι και χθες Τρίτη (25/08) και που δεν μπορεί, μια από τις δέκα κάτι θα μας κάνει. Οπότε ίσως αξίζει να της δώσουμε μια ευκαιρία. Ειδικά αν αυτή λέγεται «The Umbrella Academy» και μας αρέσουν οι ιστορίες υπερηρώων της διπλανής πόρτας. Εντάξει, αυτό ήταν ένα σπόιλερ από τους νικητές της λίστας που ακολουθεί γι αυτό ας «πέσει γρήγορα η καρτέλα παρακαλώ». 

Οι 10 δημοφιλέστερες ταινίες και σειρές του Netflix τώρα

Dark Desire (10)

Η παντρεμένη Άλμα περνά ένα μοιραίο σαββατοκύριακο εκτός σπιτιού που ξεχειλίζει με πάθος, έχει τραγικό τέλος και την κάνει να αναρωτηθεί ποιος πραγματικά είναι δίπλα της. Η Άλμα Σολάρες, μια διακεκριμένη δικηγόρος και καθηγήτρια πανεπιστημίου, επισκέπτεται την χωρισμένη κολλητή της με σκοπό να “διαχειριστούν τον πόνο της”. Τότε, η Άλμα γνωρίζει τον 23χρονο Ντάριο Γκέρα, με τον οποίο βγαίνει ένα ξέφρενο ερωτικό ραντεβού.

Επιστρέφοντας στον άντρα και την κόρη της, είναι αποφασισμένη να ξεχάσει μοιραίο περιστατικό, αλλά η ζωή της μετατρέπεται σε ζωντανό εφιάλτη. Αυτό που ξεκίνησε ως περιπέτεια γίνεται ανεξέλενκτο πάθος, το οποίο φέρνει στο φως κάποια μυστικά του παρελθόντος με τα όποια όλοι έχουν μια μοιραία σύνδεση.

What Men Want (9)

Όταν χάνει μια προαγωγή, μια φιλόδοξη γυναίκα χρησιμοποιεί τη νέα της ικανότητα να ακούει τις σκέψεις των ανδρών για να πετύχει σε μια ανδροκρατούμενη αθλητική εταιρεία.

Biohackers (8)

Μια φοιτήτρια Ιατρικής είναι σε μυστική αποστολή σε  ένα γερμανικό για την αποκάλυψη μιας συνωμοσίας που συνδέει μια τραγωδία με μια καθηγήτρια Βιολογίας.

The Umbrella Academy (7)

Όταν ξανασυναντιούνται λόγω του θανάτου του πατέρα τους, αδέρφια με υπερδυνάμεις αποκαλύπτουν οικογενειακά μυστικά και μια απειλή που κρέμεται πάνω από την ανθρωπότητα.

The Sleepover (6)

Τι κάνεις αν οι γονείς σου πέσουν θύματα απαγωγής μιας διεθνούς ομάδας ληστών; Ζεις μια ξέφρενη ολονύχτια περιπέτεια – με πλήρη κατασκοπευτικό εξοπλισμό.

An Easy Girl (5)

Μια έφηβη παρασύρεται στον ηδονιστικό τρόπο ζωής της ξαδέρφης της και μαθαίνει τον εαυτό της και τις δικές της αξίες όταν περνούν μαζί το καλοκαίρι στις Κάννες.

Locked Up (4)

Mια αφελής κοπέλα αφού πείθεται να καταχραστεί χρήματα για χάρη του φίλου της, καταλήγει στη φυλακή, όπου πρέπει να μάθει να επιβιώνει σε έναν νέο, σκληρό κόσμο.

High Score (3)

Σειρά ντοκιμαντέρ που καταγράφει την ιστορία των κλασικών βιντεοπαιχνιδιών, παρουσιάζοντας τους πρωτοπόρους που ζωντάνεψαν αυτούς τους κόσμους και τους χαρακτήρες.

Project Power (2)

Μπορεί να σε κάνει αδιαπέραστο ή ακόμα αόρατο. Ίσως εκραγείς. Ότι και αν συμβεί, αυτό το χάπι αλλάζει τα πάντα.

Lucifer (1)

Είμαστε στην τέταρτη σεζόν και ο Λούσιφερ παίζει με το θύμα μια δολοφονίας ενώ η Κλόι και η Μέιζ ερευνούν τον φόνο. Παράλληλα, ο Αμέναντιλ καθαρίζει το κλαμπ και η Λίντα φροντίζει μια ιδιοφυΐα.