TV + Series

Netflix: Αντιδράσεις για ταινία με 11χρονα κορίτσια (video)

Στο Twitter δημιουργήθηκε το hashtag #netflixpedofilia

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Υπερβολικά σεξουαλική εικόνα τεσσάρων 11χρονων κοριτσιών παρουσιάζει στη νέα του ταινία το Netflix με πολλούς να το κατηγορούν για προώθηση της παιδοφιλίας.

Στο φιλμ, το οποίο σκηνοθέτησε η Μαϊμουνά Ντουκουρέ, «η 11χρονη Αμί πάει κόντρα στις συντηρητικές συνήθειες της οικογένειάς της, όταν γοητεύεται από μια ομάδα χορευτών με προοδευτικές απόψεις».

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η νέα ταινία του Netflix με τίτλο «The Cuties» με πολλούς να κατηγορούν την πλατφόρμα για προώθηση της παιδοφιλίας.

Ειδικότερα, πολλοί χρήστες του Twitter επεσήμαναν πως η εικόνα των 11χρονων κοριτσιών είναι υπέρ το δέον σεξουαλική δεδομένου της ηλικίας τους.

​Ακόμα, στο Twitter δημιουργήθηκε το hashtag #netflixpedofilia.

​Εν τω μεταξύ, δημιουργήθηκε διαδικτυακό αίτημα στην πλατφόρμα change.org για αναστολή της πρεμιέρας της ταινίας μεγάλου μήκους, η οποία έχει ήδη συλλέξει 141.000 υπογραφές.

Συγγνώμη από το Netflix

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, εκπρόσωπος του Netflix απολογήθηκε για την καλλιτεχνική επιμέλεια της ταινίας και δήλωσε πως δεν είναι αντιπροσωπευτική του φιλμ.

Ειδικότερα, η εκπρόσωπος είπε στο «Daily Caller» το εξής:

«Λυπούμαστε βαθιά για την ακατάλληλη καλλιτεχνική επιμέλεια που χρησιμοποιήσαμε για την ταινία "Οι γλυκούλες". Δεν ήταν εντάξει, ούτε ήταν αντιπροσωπευτική αυτής της γαλλικής ταινίας που έκανε πρεμιέρα στο Sundance. Έχουμε πλέον ενημερώσει τις εικόνες και την περιγραφή».