TV + Series

Μάντεψε το φινάλε του Game of Thrones και κέρδισε ένα ταξίδι

Πόσο σίγουρος είσαι για το ποιος θα καθίσει στον Σιδερένιο Θρόνο;

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
got.jpg
© IMDB

Βρες ποιος θα καθίσει στον Σιδερένιο Θρόνο και κέρδισε ένα Game of Thrones ταξίδι στην Κροατία

Αν είσαι κι εσύ ανάμεσα στους πολλούς που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια παρακολουθώντας Game of Thrones, τότε σίγουρα θα έχεις σκεφτεί μία τουλάχιστον θεωρία για το πώς όλα θα τελειώσουν. Τι θα έλεγες, όμως, αν σου έλεγα ότι στην περίπτωση που η θεωρία σου είναι σωστή μπορείς να κερδίσεις πέραν από την προσωπική σου δικαίωση και ένα ταξίδι;

Μία ταξιδιωτική εταιρία, την οποία πιθανώς έχει κάποιος φαν του GoT, αποφάσισε με το πρώτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν να ξεκινήσει και έναν διαγωνισμό. Συγκεκριμένα, καλεί τους φαν της σειράς να γράψουν την θεωρία τους για το φινάλε του GoT και για το ποιος τελικά θα καθίσει στον Σιδερένιο Θρόνο. Όποιος πέσει μέσα θα κερδίσει (ή θα μπει σε κλήρωση για να νικήσει, ανάλογα το πόσοι θα βρουν το φινάλε) ένα ταξίδι στην Κροατία, στην χώρα που φιλοξένησε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές τοποθεσίες της σειράς, όπως το Braavos και το Qarth.

Αναλυτικά, ο νικητής θα κερδίσει μία εμπειρία Game of Thrones εφτά νυχτών, η οποία θα μοιραστεί στο Σπλιτ και το Ντουμπρόβνικ. Τον ερχόμενο Οκτώβρη, δεν θα μείνει μόνο σε πεντάστερα ξενοδοχεία των περιοχών, αλλά και θα κάνει τουρ σε όλες τις τοποθεσίες γυρισμάτων της σειράς, μαζί με έναν ειδικό σε αυτήν ξεναγό, και θα επισκεφτεί με ταχύπλοο τα νησιά Χβαρ και Βις.

Αν, λοιπόν, πιστεύεις ότι η δική σου θεωρεία για το πολυαναμενόμενο φινάλε της σειράς έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι η σωστή, μπες στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού μέχρι τις 5 Μαΐου, γράψε μέχρι 1.000 λέξεις το τέλος στο οποίο ποντάρεις και περίμενε μέχρι τις 19 Μαΐου για να δεις αν έπεσες μέσα και αν έχεις πιθανότητες να πας το ταξιδάκι σου στην Κροατία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ