Τεχνολογια - Επιστημη

Ώρα για το δικό σου Xiaomi Black Friday

Μοναδικές τιμές για όλο το οικοσύστημα της Xiaomi

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ώρα για το δικό σου Xiaomi Black Friday

Xiaomi Black Friday τιμές και φέτος εδώ, με όλα τα προϊόντα της Xiaomi από όλο το οικοσύστημα έξυπνων συσκευών 

Τα κινητά μας έχουν γίνει, πλέον, η προέκταση του χεριού μας. Τα παίρνουμε παντού μαζί ακόμα και μέσα στο σπίτι, από τον καναπέ στην καφετιέρα κ.ο.κ., για αυτό και έχουμε αμέτρητες απαιτήσεις από αυτά. Τα θέλουμε να κινούνται αστραπιαία, με τους καλύτερους επεξεργαστές, με μπαταρία που να κρατάει οριακά όσο μια σειρά 8 επεισοδίων στο Netflix, επαγγελματική κάμερα και τεράστια οθόνη. Και αυτά είναι μόνο τα βασικά, οπότε όταν έχουμε το παραμικρό παράπονο θέλουμε ένα νέο. Το καλύτερο, το πιο εξελιγμένο, το πιο πρωτοποριακό. Υπάρχει όμως και ένας άλλος καταλυτικός παράγοντας, η τιμή. Για αυτό, όμως, υπάρχει η Xiaomi Black Friday, που φέρνει τα αγαπημένα μας προϊόντα σε τιμές-δώρο. Για μια ακόμα χρονιά πλησιάζει η ημέρα ορόσημο για αμέτρητα ψώνια στις καλύτερες τιμές και τα gadgets θα είναι από τις πρώτες μας επιλογές. Αν ψάχνετε απόλυτα μοντέρνο design, κορυφαίες επιδόσεις και προσιτές τιμές, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το mistore-greece.gr, για αγορές με υψηλές προσδοκίες.

Ώρα για το δικό σου Xiaomi Black Friday

Smartphones

Black Friday χωρίς τα αγαπημένα μας Xiaomi Smartphones δεν γίνεται! Γνωστά για τον ασυναγώνιστο συνδυασμό τιμής και χαρακτηριστικών, τα κινητά της Xiaomi είναι ήδη διαθέσιμα σε μοναδικές Black Friday τιμές.

Ώρα για το δικό σου Xiaomi Black Friday

Μεταξύ των προσφορών, θα βρείτε το πιο σύγχρονο μοντέλο της εταιρείας, Xiaomi 13T, που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία Leica και διαθέτει μία από τις καλύτερες κάμερες της αγοράς που καλύπτει το 100% DCI-P3 εύρος χρώματος. Στα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ανήκει και η οθόνη που φέρει ανάλυση άλλου επιπέδου. Τα νέα smartphones της Xiaomi έχουν οθόνη Crystal Res Display HDR10+ με υποστήριξη ως και 144 Hz refresh rate και 2712 x 1220 ανάλυση.

Ώρα για το δικό σου Xiaomi Black Friday

Όσον αφορά τη μπαταρία, τα νούμερα μιλούν από μόνα τους: 5000mAh, και με το 67W turbo charging, φορτίζεται πριν καλά καλά το καταλάβεις, σε μόλις 42 λεπτά για πλήρη φόρτηση! Με επεξεργαστή Mediatek Dimensity 8200 Ultra, δεν υπάρχει κίνδυνος να «κολλήσει», όσα βιντεάκια και να δείτε στο Tik Tok και όσα παιχνίδια και αν παίξετε.

Τιμή: 449 €

Ώρα για το δικό σου Xiaomi Black Friday

Αναμφισβήτητα άλλος ένας μεγάλος πρωταγωνιστής είναι το Redmi Note 12 Pro+ 5G. Διαθέτει πρωτοποριακή κάμερα 200MP πλήρως εξοπλισμένη με OIS, για ζωντανές λήψεις μέρα και νύχτα, ώστε να είστε αυτός που θα βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες σε όλη την παρέα. Η οθόνη του AMOLED 120Hz, είναι κατασκευασμένη από προηγμένα εύκαμπτα υλικά, ώστε να αυξάνεται η φωτεινότητα απεικονίζοντας μεγαλύτερη χρωματική γκάμα. Έτσι θα βλέπετε τις αγαπημένες σας σειρές σε τέλεια ανάλυση και όσο για την μπαταρία, δεν θα σας απασχολήσει γιατί με την ταχεία φόρτιση 120W, φτάνει στο 100% σε εξίσου μόλις 19 λεπτά. Θα το βρείτε σε χρώματα μπλε και γκρι.

Τιμή: 349,90 €

Ώρα για το δικό σου Xiaomi Black Friday

Το Redmi Note 12 Prο 5G από την άλλη, είναι και το λεπτότερο, με πάχος μόλις 7,98 χιλιοστά. Άλλο ένα ένα πολυεργαλείο με εξελιγμένα χαρακτηριστικά, όπως η 50MP κάμερα που είναι εξοπλισμένη με OIS για σταθερές λήψεις ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Στο σούπερ Note, οι ισχυροί αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα και την ταχύτητα της εικόνας, ζωντανεύοντας κάθε ανεκτίμητη στιγμή της ζωής σας. Θα το βρείτε σε τρία ξεχωριστά χρώματα: μπλε, γκρι και λευκό.

Τιμή: 269,90 

Ώρα για το δικό σου Xiaomi Black Friday

Το Redmi 12C είναι με διαφορά το πιο οικονομικό μοντέλο και απλώς «τα σπάει». Ενσωματώνει ισχυρή βασική διπλή κάμερα 50MP, με δυνατότητα ταχύτατης λήψης ακόμα και κινούμενων θεμάτων, λειτουργία HDR, πορτρέτου και νυχτερινής προβολής, αλλά και εμπρόσθια κάμερα 5MP για ζωντανές selfies. Πέραν από τις μοναδικές φωτογαρφίες που μπορείτε να τραβήξετε, διαθέτει μεγάλη μπαταρία, ισχυρό οχταπύρηνο επεξεργαστή και δυνατό ηχείο για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, podcasts και να βλέπετε βίντεο.  

Τιμή: 99,90 €

Προϊόντα οικοσυστήματος 

Ώρα για το δικό σου Xiaomi Black Friday

Μετά το Black Friday πλησιάζουν οι γιορτές, και μαζί τους έρχονται και τα εορταστικά τραπέζια, που σημαίνει περισσότερες δουλειές σπιτιού. Η Xiaomi έχει, όμως, τη λύση χάρη στις έξυπνες σκούπες - ρομπότ, όπως η νέα Xiaomi Robot Vacuum Χ10, που προσφέρει αναβαθμισμένο σκούπισμα και σφουγγάρισμα 2 σε 1, εύκολα και γρήγορα, μέσα από την εφαρμογή Xiaomi Home. Εξοπλισμένη με ισχύ 4000Pa, εγγυάται ισχυρή, συνεχή αναρρόφηση που καθαρίζει άριστα τα δάπεδα από τη σκόνη και τις τρίχες κατοικίδιων. Έτσι καθαρίζει εύκολα ακόμα και ένα μεγάλο σπίτι, χάρη στην εξαιρετικά μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας 180 λεπτών. Όσον αφορά τον κάδο, πείτε αντίο στο άδειασμα, καθώς ο σχεδιασμός συλλογής σκόνης διπλού καναλιού της βάσης με την ισχυρή αναρρόφηση 17000Pa αδειάζει αμέσως τον κάδο σκόνης. Η ενσωματωμένη σακούλα σκόνης μπορεί να συλλέξει και να αδειάσει τη σκόνη 60+ φορές και σφραγίζει αυτόματα όταν την σηκώνετε, ώστε να μην να μην λερώνετε τον εαυτό σας ή το περιβάλλον σας με σκόνη.

Τιμή: 399 €

Ώρα για το δικό σου Xiaomi Black Friday

Αντίστοιχα η εταιρία διαθέτει και τη Xiaomi Robot Vacuum E10, μια πιο οικονομική εκδοχή σκούπας - ρομπότ που διαθέτει 4 ρυθμιζόμενα επίπεδα αναρρόφησης για εύκολο καθαρισμό σκόνης και σκουπιδιών και απομάκρυνση μικροσκοπικών σωματιδίων σκόνης. Προσφέρει 110 λεπτά αυτονομία σε κανονική λειτουργία, σκούπα και σφουγγαρίστρα, χάρη στη χωρητικότητα της 2600mAh μπαταρίας της.

Τιμή: 149 

Ώρα για το δικό σου Xiaomi Black Friday

Όσο το σπίτι καθαρίζεται μόνο του, μπορεί και το φαγητό να μαγειρεύεται μόνο του, χάρη στο Mi Smart Air Fryer 4L, με το οποίο μπορείτε να προγραμματίσετε το ψήσιμο του γεύματός σας έως και 24 ώρες νωρίτερα. Η ιδανική για υγιεινό γρήγορο μαγείρεμα, ενσωματώνει ένα διαφανές παράθυρο για οπτική παρακολούθηση της κατάστασης μαγειρέματος. Έτσι δεν χρειάζεται να τραβήξετε το καλάθι της φριτέζας για να ελέγξετε τα τρόφιμα, ενώ μπορείτε να προσθέσετε συστατικά σε πραγματικό χρόνο.

Τιμή: 89,90 €

Wearables

Τέλος, δεν γίνεται να λείψουν τα αγαπημένα wearables της Xiaomi, για τον καθημερινό χρήστη, τον αθλητή, τον επαγγελματία αλλά και τον φαν της τεχνολογίας. Από τα έξυπνα ακουστικά, όπως τα καινούρια Xiaomi Buds 4 Lite, στα 19,90 ευρώ, με τον κρυστάλλινο ήχο και την άνετη χρήση τους, αλλά και τα έξυπνα ρολόγια, όπως τo μοναδικό Redmi Watch 3, με ελαφρύ σχεδιασμό που ζυγίζει μόνο 37 γραμμάρια για είναι πιο άνετο στον καρπό, στα 89,90 ευρώ.

Ώρα για το δικό σου Xiaomi Black Friday

Συγκεκριμένα το smartwatch, ειδικά σχεδιασμένα για τον σύγχρονο επαγγελματία, διαθέτει οθόνη AMOLED 1,75"  και έχει αναλογία οθόνης προς σώμα 70%, επιτρέποντάς σας να βλέπετε τα πάντα με μια ματιά. 

Ώρα για το δικό σου Xiaomi Black Friday

Ανακαλύψτε τις μοναδικές Xiaomi Black Friday τιμές στα Xiaomi Store σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο mistore-greece.gr και σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ