Τεχνολογια - Επιστημη

Πώς θα κάνετε το πλύσιμο των ρούχων σας παιχνιδάκι

Πλύσιμο και στέγνωμα με το πάτημα ενός κουμπιού

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η LG κάνει το πλύσιμο των ρούχων σας παιχνιδάκι

Τα πλυντήρια στεγνωτήρια ρούχων της LG αλλάζουν την καθημερινότητα.

Advertorial

Αγοράζεις ένα καινούριο κασμιρένιο πουλόβερ ή μια μάλλινη ζακέτα για τις γιορτές και εκεί που είσαι μέσα στον ενθουσιασμό να την φορέσεις και να φιγουράρεις στο ρεβεγιόν, το πλυντήριό σου έχει άλλα σχέδια. Η νέα αγαπημένη σου αγορά μένει μισή, αλλάζει χρώμα ή βγαίνει αναμαλλιασμένη. Απορείς, όμως, γιατί ακολούθησες πιστά τις οδηγίες στο ταμπελάκι και θα έπρεπε να έχει βγει από τον κάδο άθικτο. Ίσως τότε πρέπει να αναρωτηθείς μήπως ήρθε η στιγμή που το πλυντήριο σου σε αποχαιρετά και πρέπει να ψάξεις για καινούριο.

Το πλυντήριο ρούχων είναι μια σημαντική συσκευή για κάθε νοικοκυριό. Με πολυάριθμες μάρκες, μοντέλα και χαρακτηριστικά που διατίθενται στην αγορά, έχει σημασία να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Υπάρχουν πολλοί βασικοί παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψη κατά την αγορά ενός νέου πλυντηρίου ρούχων για μια συνετή επένδυση που θα απλοποιήσει τη ρουτίνα της πλύσης και θα σου εξοικονομήσει χρόνο. Η LG με μεγάλο εύρος επιλογών στο πλύσιμο των ρούχων μπορεί να σου λύσει τα χέρια και να κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη.

Η LG κάνει το πλύσιμο των ρούχων σας παιχνιδάκι

Η LG κάνει το πλύσιμο των ρούχων σας παιχνιδάκι

Με τη λύση του LG πλυντηρίου-στεγνωτηρίου γλιτώνεις χώρο και χρόνο στο σπίτι, αντικαθιστώντας τις δύο συσκευές με μία.  Επιπλέον απολαμβάνεις μεγάλη ευκολία καθώς έχεις πλύση και στέγνωμα με το πάτημα ενός κουμπιού και έτσι δεν χρειάζεται να περιμένεις από πάνω ευλαβικά πότε θα απλώσεις τα ρούχα, που μεταξύ μας είναι μια απόλυτα βαρετή διαδικασία.

Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG έχουν εύρος μοντέλων για να επιλέξεις ποιο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. Διακρίνονται για τη μεγάλη χωρητικότητα, όπως για παράδειγμα έως 13 κιλά για πλύση και έως 7 κιλά για στέγνωμα, που είναι ιδανικά για μία μεγάλη οικογένεια.

Πολλοί από εμάς δεν τα καταφέρνουμε και τόσο καλά με το πλύσιμο και τις δοσολογίες, γι' αυτό επιλεγμένα LG μοντέλα  διαθέτουν τεχνολογία ezDispense™. Αυτή καθορίζει αυτόματα τη δόση του απορρυπαντικού που απαιτείται για αποτελεσματικό καθαρισμό των ρούχων σου, μειώνοντας τον κίνδυνο παρουσίας υπολειμμάτων απορρυπαντικού μετά το ξέβγαλμα. Επιπλέον ξεγνοιάζεις και δεν χρειάζεται να προσθέτεις απορρυπαντικό σε κάθε πλύση ξεχωριστά. Είναι σαν να μαγειρεύεις και να προτίθεται πάντα από μόνη της η σωστή ποσότητα αλατιού. Τέλειο;

Η LG κάνει το πλύσιμο των ρούχων σας παιχνιδάκι

Αντίστοιχα, διαθέτει και την τεχνολογία LG Steam+™ & «Φροντίδα για τις ζάρες» που εξαλείφει υψηλό ποσοστό¹, των αλλεργιογόνων, όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης, ενώ παράλληλα μειώνονται οι ζάρες για γρηγορότερο και ευκολότερο σιδέρωμα. Έτσι, θα εξοικονομείς χρόνο από το σιδέρωμα! Αλλά η LG δεν έμεινε μόνο εκεί, γιατί θέλει να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού παιχνιδάκι. Δημιούργησε λοιπόν την τεχνολογία TurboWash™ 360°, που παρέχει ολοκληρωμένη πλύση που διαρκεί λιγότερο χρόνο από το συμβατικό, χωρίς να μειώνει την απόδοσή της. Πώς γίνεται αυτό; Πίδακες νερού και απορρυπαντικού εκτοξεύονται σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις για ακόμη πιο καθαρά ρούχα.

Επίσης, χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (ναι, καλά άκουσες, έχει AI το πλυντήριο), έχεις τον έλεγχο του κύκλου πλύσης, απολαμβάνοντας μεγαλύτερη ευκολία και άνεση. Βασισμένο σε έναν μεγάλο όγκο δεδομένων συσσωρευμένης εμπειρίας πλύσεων, το AI DD™² παρέχει την βέλτιστη κίνηση πλύσης για την καλύτερη φροντίδα των ρούχων σου, μειώνοντας ταυτόχρονα τις περιπτώσεις φθοράς τους. Το AI DD™ ανιχνεύει όχι μόνο το βάρος, αλλά και την απαλότητα του υφάσματος, και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για το ύφασμα. Έτσι, παρατείνεται η διάρκεια ζωής των αγαπημένων σας ρούχων. Τι λέγαμε πριν για το κασμιρένιο πουλόβερ; Από ό,τι φαίνεται θα το κρατήσεις για καιρό.

Η LG κάνει το πλύσιμο των ρούχων σας παιχνιδάκι

Από τον απομακρυσμένο χειρισμό πλύσης έως τη λήψη πρόσθετων προγραμμάτων πλύσης, το πλυντήριό σου είναι πιο έξυπνο χάρη στην τεχνολογία ThinQ™. Μπορείς να "επικοινωνήσεις" εύκολα με τη συσκευή και να έχεις πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες με σύνδεση Wi-Fi.

Τέλος, αν θες να βάλεις το πλυντήριο αλλά έχεις περιορισμένο χώρο, υπάρχει και η λύση του LG Slim Πλυντηρίου-Στεγνωτηρίου³. Δηλαδή μπορείς να έχεις μία συσκευή με μικρότερο βάθος, ώστε να χωράει σε πιο στενούς χώρους.

¹ Ο κύκλος για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών πιστοποιήθηκε από τον BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει έως και 99,9% τα αλλεργιογόνα όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης.

² Το AI DD™ είναι διαθέσιμο σε 3 κύκλους (Βαμβακερά, Μεικτά και Εύκολο Σιδέρωμα).

³ Διαστάσεις LG προϊόντος (Π-Β-Υ mm): 600x475x850

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ