Τεχνολογια - Επιστημη

Πώς τα gadget τεχνολογίας μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου

Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5, οι σύμμαχοί σου στο απαιτητικό 24ωρο

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Galaxy Z Flip 5
Galaxy Z Flip 5

Samsung Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5, οι σύμμαχοί σου στην καθημερινότητα.

Δεν είμαι πρωινός τύπος. Σε καμία περίπτωση. Πιστεύω πώς οι πρωινοί τύποι ανήκουν σε μία ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπων με υπερδυνάμεις αφού μπορούν να σηκωθούν με ευκολία από το άνετο και μαλακό τους κρεβάτι. Τους θαυμάζω στο σημείο αυτό, να τα λέμε κι αυτά. Το δύσκολο είναι όμως, ότι αυτή την περίοδο πρέπει να ακολουθήσω και εγώ τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Το ξυπνητήρι χτυπάει επτά ακριβώς. Πίνω μια γουλιά από τον γαλλικό καφέ μου, ντύνομαι και ετοιμάζομαι για το πρωινό μάθημα του μεταπτυχιακού μου. Πανεπιστήμιο και μετά γραφείο. Challenge accepted σκέφτομαι!

Ένα από τα πράγματα που μπορούν σίγουρα να κάνουν πιο εύκολη, και πιο ασφαλή τη ζωή μου αυτή την περίοδο, είναι η τεχνολογία. Ακόμα και στις απαιτητικές στιγμές της καθημερινότητας μου, κάνει τα δύσκολα, εύκολα και τα χρονοβόρα, ζήτημα δευτερολέπτων. Έχω αργήσει στο γραφείο; Έστειλα την εργασία που έπρεπε; Tο μικροσκοπικό μου foldable smartphone δονείται πάνω στην ώρα. Βγάζω από την τσέπη μου το Galaxy Z Flip5 της Samsung αφού διακρίνω ήδη από το Flex Window ότι έχει έρθει email ακύρωσης. Ουφ, το είδα έγκαιρα!

Galaxy Z Flip5
Galaxy Z Flip5

Το νέο Galaxy Z Flip5 που ανήκει στη σειρά της Samsung, "Z Series"

Ευτυχώς, εξαιτίας του compact μεγέθους του, διπλώνει εύκολα και χωράει παντού, για να μπορώ να το έχω πάντα μαζί, στην τσέπη μου. Κομψό, λεπτό, ελαφρύ, εντυπωσιακό από κάθε γωνία του, έχει το αγαπημένο μου χρώμα Mint και διαθέτει πολλά widget, ταπετσαρίες βίντεο, καντράν ρολογιού και στιλ με τα οποία πειραματίζομαι και ανάλογα με την διάθεσή μου τα αλλάζω. Αυτό το smartphone είναι ευέλικτο και προσφέρει ισχυρές επιδόσεις ενώ δεν ξεμένω από μπαταρία μέσα στην ημέρα μου. Έχει εκπληκτική διάρκεια που αντέχει έως και 20 ώρες, συνεπώς όσο και αν το χρησιμοποιώ στη σχολή και στην δουλειά μου δεν αγχώνομαι καθόλου.

Galaxy Z Flip5
Galaxy Z Flip5
Galaxy Z Flip5
Galaxy Z Flip5

Αυτό που απολαμβάνω όμως, στην καθημερινότητά μου περισσότερο στο Galaxy Z Flip5 είναι που ακόμα και διπλωμένο μου επιτρέπει να έχω πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές. Μόλις το ανοίξω βλέπω στην οθόνη ότι το email για το νέο μου άρθρο έχει σταλεί, έχω απαντήσει στο SMS της μαμάς με το πληκτρολόγιο QWERTY, τσέκαρα ό,τι χρειάζομαι σχετικά με την απόδοση της βραδινής μου προπόνησης και κοίταξα τον καιρό για να αποφασίσω αν θα πάρω πατίνι ή μετρό. Όλα μέσα από το μεγάλο, φωτεινό Flex Window του. 

Galaxy Z Flip5
Galaxy Z Flip5

Σειρά τώρα έχει το ανέβασμα του τελευταίου post στις social media πλατφόρμες μου, λίγο πριν φτάσω στο γραφείο. Eκείνη την ομαδική selfie που τραβήξαμε με τις φίλες μου από την πεζοπορία μας το Σαββατοκύριακο στην Δρακόλιμνη Τύμφης με την κύρια κάμερα του κινητού. Τόσο χάρη στην οθόνη Flex Window 3,4 ιντσών του αναδιπλούμενου smartphone, όσο και στη FlexCam που επέτρεπε φωτογραφίες από διαφορετικές γωνίες, ήταν όλες οι λήψεις μας υψηλής ποιότητας και κατάλληλες για ανέβασμα. Οι Super Clear φακοί του, πάλι, διατήρησαν καθαρές τις φωτογραφίες μας. Στη συνέχεια, τραβήξαμε βίντεο από τοπία και το βράδυ μας στο καταφύγιο για να κάνουμε όταν επιστρέψουμε ένα reel που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα αντίστοιχα που κάνουν οι expert bloggers. Σε αυτό, βοηθός μας ήταν το 4K Nightography στα 60 fps που έκανε τη λήψη γρήγορη. Επίσης, δεν υπήρχε καμία ανησυχία μήπως βραχεί το smartphone, μιας και χάρη στην προστατευτική σχεδίαση του, διαθέτει ανθεκτικότητα στο γλυκό νερό*. Κι αν έπεφτε καταλάθος δεν ανησυχούσα, διότι είναι εξαιρετικά ανθεκτικό χάρη στο πλαίσιο - Armor Aluminum του.

To Galaxy Z Fold5 διευκολύνει την καθημερινότητά μου στο γραφείο και στο σπίτι

Αφού ολοκληρώσω την δουλειά και την βόλτα στο Πάρκο σκύλων της γειτονιάς με την Ίρις, αράζουμε στον καναπέ του σπιτιού. Έχω να τελειώσω ένα μίνι project στην δουλειά οπότε προτιμώ να ανοίξω το Galaxy Z Fold5 που μοιάζει με tablet. Mου δίνει τη δυνατότητα να διατηρώ έως και τρία παράθυρα σε μία οθόνη, ώστε να απολαμβάνω streaming της αγαπημένη μου τηλεοπτικής εκπομπής, να κάνω τις αγορές μου και να εμπλουτίζω με το S Pen τις σημειώσεις μου. Η διαδικασία γίνεται παιχνιδάκι και καθόλου χρονοβόρα. 

Galaxy Z Fold5
Galaxy Z Fold5

Κι όταν έρθει η ώρα της βραδινής μου χαλάρωσης, η μεγάλη οθόνη των 7,6 ιντσών μου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσω την αγαπημένη μου ταινία. Το Galaxy Z Fold5 που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις τεχνολογικές εξελίξεις, εκπέμπει φωτεινότητα έως και 1750 nit, συνεπώς από όπου και αν παρακολουθήσω η ποιότητα είναι καλή. Διαθέτει και ισχυρό επεξεργαστή οπότε η μπαταρία 4400 mAh (τυπική) είναι αποτελεσματική, ώστε να μπορώ να παίζω το αγαπημένο μου παιχνίδι πριν κοιμηθώ. Αν αποφασίσω να χαθώ για λίγο στο gaming η διαδικασία γίνεται κι εκεί άκρως απολαυστική αφού χάρη στα γραφικά, και τη χρήση ΑΙ αισθάνομαι ότι βρίσκομαι ανα πάσα στιγμή μέσα στο παιχνίδι.

Galaxy Z Fold5
Galaxy Z Fold5
Galaxy Z Fold5
Galaxy Z Fold5
Galaxy Z Fold5
Galaxy Z Fold5

Χαϊδεύω την Ίρις και ετοιμαζόμαστε για ύπνο, λίγο πριν όμως την τραβάω μια φωτογραφία με τον σύντροφο μου με την κύρια κάμερα του Galaxy Z Fold5 που είναι πλούσια σε χρώματα και λεπτομέρειες. Ξεδιπλώνω το Galaxy Z Fold5 για να τους δείξω ακριβώς αυτό που βλέπουν στην προεπισκόπηση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να προσαρμόσουν την πόζα τους και να έχουμε το τέλειο κλικ. Φωτογράφιση τέλος, ρυθμίζω το ξυπνητήρι μου και πέφτω για ύπνο. Αύριο θα ξεκινήσει άλλη μια γεμάτη από προκλήσεις μέρα και νιώθω μεγαλύτερη σιγουριά ξέροντας ότι έχω τους κατάλληλους συμμάχους για να την απολαύσω με το παραπάνω, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι.

Με βάση εργαστηριακές συνθήκες για βύθιση σε γλυκό νερό έως 1,5 μέτρα και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Η προστασία από το γλυκό νερό της συσκευής δεν είναι μόνιμη και ενδέχεται να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου λόγω φυσιολογικής φθοράς. Η πιστοποίηση IPX8 δεν αφορά προστασία από τη σκόνη.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ