Τεχνολογια - Επιστημη

«Γοητευμένος» από την Ιλιάδα ο Έλον Μασκ - Η νέα του ανάρτηση

Ποιος είναι ο αγαπημένος του χαρακτήρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Έλον Μασκ
Ο Έλον Μασκ © EPA/Ludovic Marin

Έλον Μασκ: Η ανάρτηση θαυμασμού του για την Ιλιάδα - Ποιος είναι ο αγαπημένος του χαρακτήρας

Έναν ακόμα... φίλο φαίνεται πως απέκτησε η Ιλιάδα, με τον Έλον Μασκ να εμφανίζεται άκρως «γοητευμένος» από την ιστορία του έπους του Ομήρου.

Ο ιδιοκτήτης των Twitter, SpaceX και Tesla πραγματοποίησε δύο ακόμη αναρτήσεις μέσα σε μερικές μέρες για το ομηρικό έπος, ενώ αποκάλυψε και τον αγαπημένο του χαρακτήρα.

«Η απίστευτα συναρπαστική ιστορία της Ιλιάδας δημιουργήθηκε για να απαγγέλλεται, επομένως ακούστε την» έγραψε ο Έλον Μασκ και επανέλαβε την προτροπή στους ακολούθους του να προτιμήσουν το audiobook.

Στη νεότερη ανάρτησή του, ο Έλον Μασκ συμπεριέλαβε ένα απόσπασμα από την ταινία «Τροία» σε σκηνοθεσία Βόλφγκανγκ Πέτερσεν και σενάριο του Ντέιβιντ Μπένιοφ, στο οποίο φαίνεται ο «Πρίαμος να ικετεύει τον Αχιλλέα να του επιστρέψει τη σορό του αγαπημένου του γιου» όπως γράφει στη λεζάντα ο Μασκ.

Να σημειωθεί, δε, πως ο Έλον Μασκ απάντησε σε ερώτηση follower του αποκαλύπτοντας πως ο αγαπημένος του χαρακτήρας από την Ιλιάδα είναι ο Οδυσσέας. Μάλιστα, ο μεγιστάνας χαρακτήρισε την Ιλιάδα ως «την καλύτερη ιστορία που δημιουργήθηκε ποτέ».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ