Τεχνολογια - Επιστημη

«Πώς σας φαίνεται το Twitter;» - Η μίνι δημοσκόπηση του Έλον Μασκ

Η δημοφιλέστερη απάντηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλον Μασκ
Έλον Μασκ © EPA/ CHRISTIAN MARQUARDT

Ο Έλον Μασκ με νέα του ανάρτηση ζητά από του χρήστες να πουν τη γνώμη τους για το Twitter

Την άποψη των χρηστών για το «νέο Twitter» ζητά ο Έλον Μασκ, με μια δημοσκόπηση που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα.

Συγκεκριμένα, ο δισεκατομμυριούχος της Tesla ζητά από το κοινό να απαντήσει στο ερώτημα: «Το Twitter είναι…» με εναλλακτικές απαντήσεις να αποτελούν τις:

  • Λιγότερο διασκεδαστικό
  • Περισσότερο διασκεδαστικό
  • Ξεκαρδιστικό

Να σημειωθεί ότι έως το μεσημέρι του Σαββάτου (13:20) δημοφιλέστερη απάντηση (43,2%) αποτελούσε η τρίτη, ήτοι ότι το Twitter, μετά τις αλλαγές που ήρθαν, είναι «ξεκαρδιστικό».

Λίγα 24ωρα πριν ο Έλον Μασκ μίλησε ακόμα και για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Ο δισεκατομμυριούχος είπε στους εργαζόμενους του Twitter στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας ότι δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο μιας χρεοκοπίας.

Όπως μετέδωσε το Bloomberg News, η οικονομική κατάσταση της Twitter Inc είναι ασταθής, δύο εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς της από τον Μασκ έναντι τιμήματος 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων (43,26 δισεκατομμυρίων ευρώ).

Δύο στελέχη της διοίκησης του Twitter, ο Γιοελ Ροθ και η Ρόμπιν Χουίλερ, οι οποίοι συντόνισαν μία συζήτηση με τον Μασκ την Τετάρτη, σε μία προσπάθεια κατευνασμού των ανησυχιών που εκφράζουν οι διαφημιστές, έχουν ήδη παραιτηθεί, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Reuters μία πηγή που έχει λάβει σχετική ενημέρωση.

Πληροφορίες από ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ