Τεχνολογια - Επιστημη

Αν έγινες Fitness Guru, το vivoactive 4/4s είναι το δώρο σου

Εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για μια διαφορετική εμπειρία fitness και όχι μόνο

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
vivoactive-central.jpg

Αν είσαι Fitness Guru, τότε το #beatyesterday, το σύνθημα της Garmin είναι για σένα. Όπως επίσης και το vivoactive 4/4s.

Η αθλητική ζωή ακόμη και αν δεν ήταν, φέτος έγινε αναγκαστικά το απόλυτο τρεντ. Τα πρώτα δείγματα της παραμονής στο σπίτι δεν ήταν ιδιαίτερα καλά, οπότε η η γυμναστική και η καλή κατάσταση έγιναν πολύ γρήγορα οι νέοι μας φίλοι. Με όποιον και αν το συζητήσεις, βλέπεις ότι ακόμα και εκείνοι που δεν ήταν ιδιαίτερα φαν, έχουν πειραματιστεί και δοκιμάσει νέες αθλητικές δραστηριότητες. Στο δικό μου παράδειγμα, αν και ξεκίνησα αρκετά νωθρά, μέσα σε λίγες εβδομάδες είχα αρχίσει να ψάχνω νέο εξοπλισμό για να απολαμβάνω μια διαφορετική εμπειρία fitness.

vivoactive-2.jpg

Μέσα σε ένα μήνα είχα ξεκινήσει τόσο συστηματικά το τρέξιμο, στέλνοντας ασταμάτητα το «6» στο 13033, όσο και διάφορες ασκήσεις στο σπίτι. Μέχρι να καταλήξω στο δικό μου προφίλ για γιόγκα και pilates. Άλλωστε είχα εκεί τον προσωπικό μου κόουτς, να με κατευθύνει! Θα καταλάβετε σε λίγο σε ποιον αναφέρομαι.

Το vivoactive 4/4s είναι το δώρο που έκανα αυτόν τον μήνα στον εαυτό μου και η αλήθεια είναι πως δεν το έχω μετανιώσει. Το νέο smartwatch της Garmin έχει ενσωματωμένα όλατα προγράμματα καταγραφής της εταιρίας, όμως πέρα από την υπέροχη εμφάνισή του, μου έχει αλλάξει την εμπειρία fitness και για μερικούς ακόμη λόγους.

Πρόκειται ένα ελαφρύ εύχρηστο smartwatch που είναι ιδανικό για όσους ακολουθούν ένα δραστήριο τρόπο ζωής δοκιμάζοντας πολλά διαφορετικά πράγματα προκειμένου να διατηρούν τη φυσική τους κατάσταση και το ενδιαφέρον τους για άσκηση! Διατίθεται σε δύο εκδόσεις και πολλά χρώματα.

vivoactive-fashion.jpg

Έχει οθόνη αφής που είναι ιδιαίτερα ευκρινής ακόμα και στον ήλιο. Υποστηρίζει περισσότερα από 20 αθλήματα τόσο για το γυμναστήριο όσο και για προπόνηση σε εξωτερικό χώρο. Για παράδειγμα, στο vivoactive 4 θα βρεις προφίλ για γιόγκα, pilates, ενδυνάμωση, αερόβια, ελλειπτικό, κωπηλατική, step, τρέξιμο, πισίνα, SUP ή σκι! Ειδικά για αθλήματα όπως ενδυνάμωση, γιόγκα ή Pilates μπορώ να περάσω ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στο ρολόι από την εφαρμογή Garmin Connect ή να φτιάξω ένα δικό μου για να το ακολουθώ, ενώ υποστηρίζει και ασκήσεις με κινούμενα γραφικά για να βλέπω ακριβώς την άσκηση που πρέπει να κάνω. Με το πρόγραμμα Garmin Coach μπορώ να λαμβάνω εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης για το τρέξιμο στο vivoactive 4 και να το ακολουθώ μόνο με το ρολόι μου.

vivoactive4_hr_5000.3.png

Εκτός από τα αθλήματα όμως, το vivoactive 4 καταγράφει όλες τις παραμέτρους υγείας και ευεξίας που υποστηρίζει η Garmin όπως λεπτομερή καταγραφή ύπνου, παρακολούθηση στρες και αποθεμάτων ενέργειας, ενυδάτωση, αναπνοές, παλμικό οξύμετρο αλλά και τον έμμηνο κύκλο ή την εγκυμοσύνη για τις γυναίκες. Εξυπακούεται ότι εμφανίζει ειδοποιήσεις για μηνύματα, κλήσεις, τηλέφωνα, social media και εφαρμογές από συμβατό smartphone και υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay.

Special Tip: Ακόμα και αν αυτός που θέλεις να το χαρίσεις αυτά τα Χριστούγεννα δεν είναι ακόμα Fitness Guru, ή για να είμαι ειλικρινής δεν γυμνάζεται καθόλου με αυτό το δώρο θα του δώσεις το κίνητρο για να ξεκινήσει. Γιατί όπως λέει και η Garmin το ζήτημα δεν είναι να ξεπεράσεις τους καλύτερους, αλλά τον προηγούμενο εαυτό σου #beatyesterday.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ