Τεχνολογια - Επιστημη

Gaming κρεβάτι για να μην βγεις από το σπίτι

Τις ημέρες της πανδημίας του κορωνοϊού, μία εταιρία από την Ιαπωνία ίσως φρόντισε για όλους εμάς.

Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μία εταιρία από την Ιαπωνία κατασκεύασε το απόλυτο κρεβάτι για ατελείωτες ώρες gaming μέσα στο σπίτι αλλά και δουλειά εξ αποστάσεως.

Με την κρίση του κορωνοϊού να βρίσκεται σε φάση πανδημίας, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, οι συνήθειές μας θα αλλάξουν για ένα μικρό ή μεγάλο διάστημα. Ας τηρήσουμε όλοι μας ευλαβικά τις συμβουλές και τις εκκλήσεις των ειδικών και ας μείνουμε στο σπίτι για λίγες παραπάνω μέρες ή όσο χρειαστεί για να μπορέσουμε να καταπολεμήσουμε τον κορωνοϊό, αποκλείοντας την μετάδοσή του σε άλλους . Όσοι από εμάς μπορούμε να μεταφέρουμε τη δουλειά μας στο σπίτι, καλό είναι να το κάνουμε, αναλογιζόμενοι και τις όποιες δυσκολίες και μειονεκτήματα έχει αυτό (δεν έχει μόνο πλεονεκτήματα). Πχ, η σύνδεσή μου στο σπίτι είναι σαφέστατα πιο αργή από αυτή του γραφείου και άλλα ανάλογα παραδείγματα.

Gamind bed © Bauhutte


Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να «ελαφρύνουμε» ένα τόσο σοβαρό θέμα, αλλά ας ρίξουμε μία ματιά σε ένα gaming κρεβάτι (και όχι πολυθρόνα) που κατασκεύασε η ιαπωνική εταιρία Bauhutte. Ίσως, σε τέτοιες μέρες, μπορεί να μεταφερθεί και η δουλειά μας σε αυτό και να μην χρησιμοποιηθεί μόνο για gaming και entertainment. Το gaming κρεβάτι προσφέρει τα πάντα για τον φανατικό gamer ή κάποιον που θέλει να λιώσει στις σειρές. Ανυψωτικό μέσης και κεφαλιού, γραφείο, βάση για τάμπλετ, έπιπλο-ράφια για σνακ και βάση για ποτήρια, ακόμα και καρότσι για σνακ και αναψυκτικά σαν έξτρα. Φυσικά, μπορείτε να προσθέσετε και ότι άλλο θέλετε εσείς. Η αλήθεια είναι ότι ίσως θα μπορούσατε να το φτιάξετε και μόνοι σας, δεν είναι κάτι το τόσο δύσκολο, αρκεί να έχετε έξτρα χώρο, χρόνο και μεράκι.

Η τιμή του είναι γύρω στα 1.000 ευρώ (¥113,250 ιαπωνικά γεν), χωρίς σε αυτή να περιλαμβάνεται το κρεβάτι, οθόνες και κονσόλα. Σε αντίθεση με τα 14 χιλιάρικα που κοστίζει η εξωπραγματική gaming πολυθρόνα Predator Thronos (κανονικός θρόνος) της Acer που σου προσφέρει ακόμα και… μασάζ, εδώ έχουμε να κάνουμε μία πιο οικονομική και έξυπνη λύση, ειδικά αν είσαι άνθρωπος που καταπιάνεται και λίγο με τις custom κατασκευές.

Gamind bed © Bauhutte

Gamind bed © Bauhutte

Gamind bed © Bauhutte

Gamind bed © Bauhutte