Τεχνολογια - Επιστημη

Το 5G σχεδιάστηκε για την μείωση του πληθυσμού;

H πρόσφατη τοποθέτηση του Παναγιώτη Τουλάτου σε σχετικό βίντεο ξεχωρίζει

360811-747246.jpg
Ellinika Hoaxes
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
18111901.jpg

Είναι αλήθεια πως το δίκτυο 5G, έχει σχεδιαστεί για τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού;

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ
Στο makeleio.grkatohika.gr,oxafies.grthesecretrealtruth.blogspot.comkalikantzaros.grcrete-news.gr κτλ, διαβάζουμε:

2.jpg

DIMITRI PLATANIAS - PAGLIACCI PROLOGO

Ενδιαφέρουσα θα λέγαμε και τη πρόσφατη τοποθέτηση του Παναγιώτη Τουλάτου σε σχετικό βίντεο με πάνω από 23 χιλιάδες προβολές στο Youtube.

"Όποιος λάβει την τεχνολογία 5G,έχει τελειώσει!"__Παναγιώτης Τουλάτος

Όπως επισημαίνει το Snopes, οι υποστηρικτές της τεχνολογίας 5G υπόσχονται ταχύτερους ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων μαζί με μειωμένο ενεργειακό και οικονομικό κόστος. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των βελτιώσεων θα προκύψει από τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων υψηλότερης συχνότητας και την ανάπτυξη πιο προηγμένων πύργων:

Μια νέα ασύρματη τεχνολογία (όπως η 5G), καταλαμβάνει υψηλότερες συχνότητες επειδή αυτές δεν χρησιμοποιούνται, ενώ έχουν την ιδιότητα να μεταφέρουν πληροφορίες με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. Το πρόβλημα είναι ότι τα σήματα υψηλότερης συχνότητας δεν έχουν την εμβέλεια των σημάτων χαμηλότερων συχνοτήτων, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητη η τοποθέτηση πολλαπλών κεραιών για την ενίσχυση του σήματος.

Στην Ευρώπη, η 5G θα χρησιμοποιήσει τρεις περιοχές συχνοτήτων: μια στα 700MHz χαμηλής συχνότητας, μια στα 3.4-3.8GHz που θα είναι και η πιο κοινή στη χρήση και μια υψηλότερη συχνότητα στα 24.25-27.5GHz. Το τελευταίο αυτό εύρος είναι περισσότερο θεωρητικό και δεν είναι αυτό που έχει δοκιμαστεί στην Ολλανδία μέχρι στιγμής, καθώς η μόνη γνωστή δοκιμή του 5G στη Χάγη χρησιμοποίησε τη ζώνη των 3,4-3,8 GHz. Σε κάθε περίπτωση, όλες αυτές οι συχνότητες εμπίπτουν σε ένα εύρος που θεωρείται ασφαλές από τη Διεθνή Επιτροπή Προστασίας από τις Μη Ιονίζουσες Ακτινοβολίες – ICNIRP (όπως έχει διατυπωθεί για πρώτη φορά το 1998 και πάλι το 2009).

Διαβάστε τη συνέχεια στα Ellinika Hoaxes.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ