Τεχνολογια - Επιστημη

Νέα έκδοση διαθέσιμη στο Viber - Τι καινούριο φέρνει

Τόσο για iOS όσο και Android πλατφόρμες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
348161-722555.jpg

Τη νέα έκδοση 6.8 –η οποία είναι πλέον διαθέσιμη για iOS και Android πλατφόρμες– ανακοίνωσε η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας, Viber.

Ειδικότερα, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης, αποτελούν τα «αυτοκόλλητα για φωτογραφίες» (Stickers on Photos), μια νέα υπηρεσία που παρέχει στους χρήστες ένα νέο και διασκεδαστικό τρόπο για να μοιράζονται όλα τα αγαπημένα τους Viber αυτοκόλλητα με τις επαφές τους.

Πλέον, οι χρήστες μπορούν να τροποποιήσουν δημιουργικά τις φωτογραφίες τους. Η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει επίσης ένα νέο πακέτο αυτοκόλλητων που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την υπηρεσία «αυτοκόλλητα για φωτογραφίες» και περιλαμβάνει στοιχεία όπως καπέλα, γυαλιά, γενειάδες, και άλλα σχέδια με τα οποία οι χρήστες μπορούν να «ντύσουν» τις φωτογραφίες τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι χρήστες του Viber μοιράζονται πάνω από 40 δισεκατομμύρια αυτοκόλλητα σε όλο τον κόσμο. Το νέο χαρακτηριστικό του Viber δίνει τη δυνατότητα για ακόμα πιο εμπλουτισμένο περιεχόμενο μηνυμάτων, συνδυάζοντας φωτογραφίες και αυτοκόλλητα.

Με πληροφορίες από itspossible.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ