Chillax
Ταξιδια

4 λόγοι για να κλείσεις διακοπές σε καταμαράν

Ο καλύτερος τρόπος να δημιουργήσεις μοναδικές αναμνήσεις
328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Chillax Yachting: Η εταιρεία που σου δίνει την ευκαιρία για τις πιο ήσυχες και ειδυλλιακές διακοπές μέσα σε ένα πολυτελές καταμαράν σκάφος.

Η στιγμή των καλοκαιρινών διακοπών πλησιάζει, επιτέλους θα αφήσεις για λίγο μακριά τα άγχη της καθημερινότητας και θα ψάξεις για το μέρος που θα περάσεις ξέγνοιαστες μέρες μακριά από όλους και όλα. Υπάρχουν ωστόσο καταστάσεις που μπορεί να «φέρνουν συννεφάκια» σε αυτό το χαλαρό mood και να σου δημιουργούν άγχος. Όπως ότι ακόμα και μια ολιγοήμερη διαμονή σε νησί χρειάζεται οργάνωση και προετοιμασία (να βρεις εισιτήρια, να ψάξεις για το καλύτερο κατάλυμα, να ελέγξεις τη διαθεσιμότητα, κτλ) τόσο από εσένα όσο και από την παρέα ή την οικογένειά σου. Αν σου έλεγαν πως αυτό το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα από όλα αυτά γιατί μπορείς να κάνεις τις διακοπές σου πάνω σε ένα πολυτελές καταμαράν, πόσο γρήγορα θα έκλεινες θέση;

Οι διακοπές με σκάφος είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου για το καλοκαίρι και ήρθε η ώρα να αφιερώσεις το χρόνο που χρειάζεται για να «φορτίσεις τις μπαταρίες σου». Καθώς το καταμαράν θα πλέει στα καταγάλανα νερά του ελληνικού πελάγους, εσύ θα απολαμβάνεις στιγμές ηρεμίας και αναζωογόνησης και θα αναρωτιέσαι γιατί δεν το έκανες εδώ και χρόνια. Η Chillax είναι η εταιρεία που μπορεί να κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Δες τους λόγους που θα σε ψήσουν να κάνεις κράτηση αύριο κιόλας…

Μπορείς να δεις μοναδικά μέρη

Είναι αμέτρητες οι φορές, που επισκέφθηκες κάποιο νησί και έμαθες ότι οι πιο μαγευτικές και όμορφες παραλίες με τα καταγάλανα νερά είναι προσβάσιμες μόνο μέσω σκάφους. Αντί να ψάχνεις αγωνιωδώς ένα εισιτήριο για τα καραβάκια που σε πάνε εκεί ή να σημειώνεις νοητά να νοικιάσεις βαρκα την επόμενη φορά, σκέψου πόσα μερη μπορείς να δεις και να επισκεφθείς ταξιδεύοντας με σκάφος. Το καταμαράν της Chillax μπορείς πλέον να τις δεις όλες και με το παραπάνω. Το σκάφος θα σε αφήσει κατευθείαν στην παραλία που θέλεις χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάς ξαπλώστρες, ομπρέλα και άλλα πράγματα πέρα από την καλή σου διάθεση και το χαμόγελό σου. Θα έχεις πρόσβαση σε περιοχές που δεν μπορούσες καν να φανταστείς, θα απολαύσεις τα πιο καθαρά νερά και θα ηρεμήσεις μακριά από ρακέτες, φωνές και πολυκοσμία. Φυσικά, μπορείς να κάνεις όσες στάσεις θες και να δεις τα νησιά που σε ενδιαφέρουν δοκιμάζοντας νέες τοπικές γεύσεις και βλέποντας τα αξιοθέατα του κάθε τόπου. Τα νησιά μας κρύβουν άλλωστε πολλούς θησαυρούς. Φτιάξε το δικό σου πρόγραμμα ή ακολούθησε μία από τις προτεινόμενες διαδρομες της Chillax σε Μύκονο, Σαντορίνη, Κίμωλο, Πάρο, Δονούσα και Ηρακλειά.

Είναι η καλύτερη επιλογή για διακοπές με φίλους

Μπορεί να νόμιζες ότι αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες και το Χόλιγουντ, όμως δεν είναι άπιαστο όνειρο οι διακοπές με φίλους πάνω σε σκάφος της Chillax. Η διασκέδαση δεν αρχίζει και τελειώνει στις παραλίες ή τα νησιά, που θα επισκεφθείς αλλά μπορείς να κάνεις και άλλα διασκεδαστικά πράγματα εν πλω. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, κάνοντας βουτιές από το σκάφος. Παράλληλα, η Chillax σου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσεις watersports, όπως την πλέον δημοφιλή σανίδα Sup που προσφέρει στιγμές γέλιου στην παρέα αλλά αποτελεί και πολύ καλή γυμναστική για τον κορμό.

Chillax

Όταν ο ουρανός βαφτεί με τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, μπορείς να απολαύσεις ένα aperitivo ή ένα κοκτέιλ χαλαρώνοντας μαζί με τους φίλους σου. Στο καταμαράν της Chillax μπορεί να προσφερθεί ένας μεγάλος κατάλογος με φαγητά και ποτά για όλες τις ώρες της ημέρας. Το μόνο που μένει, είναι να βάλετε τη μουσική της επιλογής σας και να κάνετε ένα μεγάλο πάρτι. Μάλιστα το σκάφος έχει δική του γεννήτρια αν αποφασίσεις να κρατήσεις ανοιχτά τα φώτα δημιουργώντας το εφέ ενός μοναδικού εν πλω μπαρ καταμεσής του πελάγους και να έχεις ηλεκτρικες παροχές για χρήση air condition και άλλων ανέσεων.

Αν πάλι θέλετε κάτι πιο ήσυχο, υπάρχει η δυνατότητα για προβολή ταινίας πάνω στο κατάστρωμα σαν θερινό σινεμά. Επίσης τα φώτα του σκάφους φωτίζουν το νερό τριγύρω δημιουργώντας ένα απόλυτα χαλαρό και ρομαντικό σκηνικό. Το πρωί μπορείς να δοκιμάσεις ένα πλούσιο πρωινό μαζί με τον καφέ σου, λίγο πριν ξεκινήσεις για νέες περιπέτειες.

Chillax

Είναι ο πιο χαλαρωτικός τρόπος να ταξιδεύεις

Οι διακοπές πάνω στο καταμαράν της Chillax είναι πάνω από όλα ένα τρόπος να ηρεμήσεις και να γεμίσεις μπαταρίες για τη σεζόν που έρχεται. Το ξύλινο deck σου δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας και οι μηχανισμοί αφαλάτωσης σου εξασφαλίζουν ένα άνετο μπάνιο μετά τις βουτιές στη θάλασσα. Ξέχασε εκείνη την καχυποψία όταν πρέπει να πλύνεις και να ξεβγάλεις το μακρύ μαλλί, ούτε θα χρειάζεται να ψάχνεις θέση στη μαρίνα να γεμίσεις νερό. Πατάει ο καπετάνιος ένα κουμπί και η μηχανή παίρνει θάλασσα και την κάνει γλυκό νερό.

Η ασφάλεια είναι ένα από τα βασικά κομμάτια των καταμαράν της Chillax, έτσι όλα τα σκάφη είναι πλήρως συντηρημένα στην καλύτερη κατάσταση και έτοιμα να υποδεχτούν εσένα και την παρέα ή την οικογένεια σου. Επίσης κατά την παροιμία «Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται» οι καπετάνιοι των καταμαράν είναι άριστα καταρτισμένοι και πιστοποιημένοι εκτός από την ναυτική τέχνη και σε αυτή των πρώτων βοηθειών αλλά ταυτόχρονα κάποιοι έχουν γνώσεις ψαρέματος, οπότε μία φρέσκια και καλή ψαριά δεν πρόκειται να λείψει από το μενού.

Είναι πιο οικονομικό απ’ ό,τι νομίζεις

Πολλοί συνδέουν τις διακοπές σε σκάφος με αυξημένες τιμές αλλά αυτό δεν ανταποκρίνεται ακριβώς στην πραγματικότητα. Υπολογίζοντας τα έξοδα που θα προέκυπταν από το κλείσιμο ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων, τη διαμονή σε ξενοδοχείο και την ενοικίαση αυτοκινήτου, θα διαπιστώσεις ότι το κόστος ενοικίασης του καταμαράν της Chillax είναι μια εξαιρετική επιλογή. Άλλωστε, η μεταφορά και η διαμονή είναι μέσα στη συνολική τιμή, συνδυάζοντας τα δύο πιο σημαντικά πράγματα των διακοπών μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ακόμα, μην ξεχνάς ότι φτιάχνεις το πρόγραμμα αποκλειστικά στα δικά σου μέτρα, «θέλω» και οικονομικές δυνατότητες.

Chillax

Το φετινό καλοκαίρι άλλαξε τους κανόνες και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να ξεφύγει από τα τετριμμένα. Ταξίδεψε στα ελληνικά πελάγη με την Chillax και εκμεταλλεύσου την αίσθηση ηρεμίας και ησυχίας που σου παρέχει. Η ζωή είναι πάντα λίγο καλύτερη ταξιδεύοντας με σκάφος στα κρυστάλλινα νερά των ελληνικών θαλασσών.

Δειτε περισσοτερα