Hotel Summer Stories: Εμπειρία ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης

AKS Porto Heli, κοσμοπολίτικες διακοπές στην ελληνική Ριβιέρα

Πλήρως ανακαινισμένο και με ανεπανάληπτη θέα στο ωραιότερο σημείο

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το AKS Porto Heli, μόλις δυόμισι ώρες από την Αθήνα, προσφέρει τον ορισμό των κοσμοπολίτικων διακοπών στο Πόρτο Χέλι

Πλήρως ανακαινισμένο και με ανεπανάληπτη θέα στο ωραιότερο σημείο της ελληνικής Ριβιέρας, το AKS Porto Heli, μόλις δυόμισι ώρες από την Αθήνα, προσφέρει τον ορισμό των κοσμοπολίτικων διακοπών στο Πόρτο Χέλι. Σε προνομιακή τοποθεσία στο κέντρο του Πόρτο Χελίου και μια ανάσα από τα καταγάλανα νερά, θα γίνει το καταφύγιό σας για απόλυτη ηρεμία αλλά και το ορμητήριό σας για να ανακαλύψετε τη γύρω πανέμορφη περιοχή.  

Τα ανανεωμένα δωμάτιά του ξεχωρίζουν για την εκλεπτυσμένη αισθητική και τη λιτή διακόσμηση, με τις σύγχρονες ανέσεις που προσφέρουν να υπόσχονται μια ξεχωριστή διαμονή για κάθε είδους επισκέπτη. 

Απολαύστε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης στην τεράστια πισίνα του ξενοδοχείου συνοδεία ενός δροσερού κοκτέιλ όσο το φιλικό προσωπικό φροντίζει για την εκπλήρωση κάθε επιθυμίας. Εναλλακτικά μια επίσκεψη στην πανέμορφη αμμουδιά που απλώνεται μπροστά από το AKS Porto Heli θα σας αποζημιώσει με βουτιές σε καταγάλανα νερά και παιχνίδια στη θάλασσα, ενώ το Almyra, το ειδικά διαμορφωμένο Τ2 Volkswagen van του ξενοδοχείου, μπορεί να σας «ταξιδέψει» σε μέρη εξωτικά. 

Για απόλυτη αναζωογόνηση μην παραλείψετε να γνωρίσετε τις θεραπείες προσώπου και σώματος του σπα του ξενοδοχείου, η έμπειρη ομάδα θα φροντίσει να σας προτείνει την κατάλληλη για εσάς. Η εμπειρία ολοκληρώνεται στα εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου, εδώ θα ανακαλύψετε μοναδικές γεύσεις και premium spirits. 

Το φετινό καλοκαίρι ανήκει στο AKS Porto Heli και ειδικά ο Αύγουστος, με τη μοναδική προσφορά του ξενοδοχείου όπου για 6 διανυκτερεύσεις προσφέρει μία ακόμη δώρο. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου