Hotel Summer Stories: Εμπειρία ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης

The Stanley, στιγμές χαλάρωσης στο κέντρο με θέα όλη την Αθήνα

Με το ολοκαίνουριο Roof Garden του αποτελεί την ιδανική πρόταση για καφέ, ποτό και φαγητό

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δυο βήματα από τον σταθμό μετρό Μεταξουργείο δεσπόζει το ιστορικό 4* ξενοδοχείο “The Stanley” με Roof Garden ιδανικό για καφέ, ποτό και φαγητό.

Δυο βήματα στην κυριολεξία από τον σταθμό μετρό του Μεταξουργείου δεσπόζει το ιστορικό 4* ξενοδοχείο “The Stanley”, το οποίο με το ολοκαίνουριο Roof Garden του αποτελεί την ιδανική πρόταση για καφέ, ποτό και φαγητό. 

Το ξενοδοχείο προσφέρει τέλειες συνθήκες διαμονής σε κάποιο από τα 380 δωμάτιά του, με room service, πρωινό στο κρεβάτι και μια σειρά παροχών όπως γυμναστήριο & σάουνα, όμως αποτελεί και μια εξαιρετική πρόταση για οποιονδήποτε θέλει να κάνει μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα και μάλιστα στο κέντρο της πόλης. 

Να σας πούμε, λοιπόν, ότι στο μεγαλύτερο roof garden της Αθήνας, στον 9ο όροφο, με συνολική έκταση 1.500 m² και με υπέροχη θέα σε Ακρόπολη, Λυκαβηττό και Αργοσαρωνικό, μπορείτε να χαλαρώσετε δίπλα από την υπέροχη και μοναδική “blackpool” πισίνα  και, πιστέψτε μας, θα ξεχάσετε ότι είστε στο κέντρο της Αθήνας, ενώ το φοβερό Cloud 9 Roof Bar είναι η τέλεια πρόταση για ένα κοκτέιλ με θέα τη φωτισμένη πόλη. Παράλληλα, εξαιρετικό είναι και το εστιατόριο Sweet Basil, με μενού διεθνούς και μεσογειακής κουζίνας. 
Extra tip: Το ξενοδοχείο διαθέτει και φυλασσόμενο πάρκινγκ. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου