- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εξασέλιδο ειδικό αφιέρωμα για τη Νάξο και τις ποδηλατικές διαδρομές της από την «βίβλο» του ηλεκτρικού ποδηλατικού τουρισμού στη Γερμανία, E-bike Touren Magazin.
«Σαν τους θεούς!» είναι ο εμβληματικός τίτλος που σηματοδοτεί την αρχή του εξασέλιδου ειδικού αφιερώματος για τη Νάξο και τις ποδηλατικές διαδρομές της από την «βίβλο» του ηλεκτρικού ποδηλατικού τουρισμού στη Γερμανία, E-bike Touren Magazin. Τα αρχαία μνημεία που συναντάει κανείς στη διαδρομή του, η μυθολογία που «συνοδεύει» τον ποδηλάτη σε κάθε του στάση, η άγρια φυσική ομορφιά και οι γαλαζοπράσινες ακτές που λειτουργούν ως «σειρήνες» για τον ποδηλάτη, είναι μερικά από τα στοιχεία που καθιστούν τη Νάξο έναν ιδανικό προορισμό για τους Γερμανούς ταξιδιώτες, λάτρεις των δραστηριοτήτων.
Το περιοδικό καταγράφει και αποτυπώνει σε χάρτη εναλλακτικές διαδρομές, περιγράφει τα βασικά χαρακτηριστικά τους και παρακινεί τους Γερμανούς να βάλουν στο «χάρτη των προτιμήσεων τους» το νησί των θεών που μπορούν να επισκεφτούν, είτε νωρίς πριν το καλοκαίρι, είτε ακόμη και μετά το τέλος της σεζόν προς το φθινόπωρο.
Οι δημοσιογράφοι που επισκέφτηκαν το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων έπειτα από πρόσκληση του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων πέρυσι το καλοκαίρι σε συνεννόηση με εξειδικευμένους συμβούλους, εξυμνούν την ποιότητα των υπηρεσιών του προορισμού σε επίπεδο διαμονής, εστίασης, αναψυχής αλλά και κουλτούρας.
Στο πλαίσιο της ίδιας συνεργασίας θα ακολουθήσουν νέα σχετικά άρθρα για τη στόχευση μίας πολύ σημαντικής ομάδας ταξιδιωτών. «Η τακτική μας ως Δήμος είναι να συμβάλουμε στην επιμήκυνση της σεζόν ειδικά για το φετινό δύσκολο καλοκαίρι και παράλληλα να στοχεύσουμε σε ομάδες ειδικού ενδιαφέροντος που με κίνητρο τους το πάθος για τα hobby τους και τις αθλητικές δραστηριότητες που προσφέρουμε σε συνδυασμό με τη αυθεντική φιλοξενία μας, να νοιώσουν τη Νάξο ως το νέο τους σπίτι!» δήλωσε ο αντιδήμαρχος τουρισμού Βαγγέλης Κατσαράς.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εναλλακτικοί προορισμοί για μήνα του μέλιτος με εμπειρίες, χαρακτήρα και ουσία
Βόλτα στη γερμανική πρωτεύουσα με τα φιλμ της Berlinale
Η κοσμοπολίτικη Βηρυτός και το ασφαλές Σουλτανάτο του Ομάν
Η λογική πίσω από το «hack» είναι απλή
Reel στο Instagram με Παρθενώνα, Ψυρρή και θέα Ακρόπολης από ψηλά
Σε υψηλά επίπεδα οι πληρότητες σύμφωνα με την Aegean
Πού να πας και τι να κάνεις αυτό το τριήμερο
Μια οικογενειακή μονάδα στη Σαμοθράκη επενδύει στη βιώσιμη φιλοξενία
Όσα αξίζει να γνωρίζεις πριν ταξιδέψεις
Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφία, blogs και social media φιλοξενούν διαρκώς απόψεις για την «ορθή» θέση του σκιάστρου
Γιατί οι καλύτερες ιστορίες γράφονται καθ’ οδόν
Η εκπαίδευση λειτουργεί σαν αόρατη γέφυρα που ενώνει ανθρώπους, γενιές και προοπτικές.
Το φαινόμενο εντάσσεται σε αυτό που η τουριστική βιομηχανία αποκαλεί πλέον «set-jetting»
Η αμήχανη στιγμή που θέλετε να πάτε στο WC και η πόρτα του είναι οριακά κρυστάλλινα διάφανη
Γιατί στην Κένυα περπατούν όλοι, τα σαμαράκια έχουν όνομα και το Hotel είναι καφέ
Τα δύο ελληνικά νησιά κατέχουν τη δεύτερη θέση στη λίστα
Ανάμεσα στα μέρη του πλανήτη που παραμένουν αυθεντικά, ποιοτικά και αναλλοίωτα
Μιλήσαμε με τον Σταύρο Ιωαννίδη για την αποστολή στο Νεπάλ με την ομάδα του ΣΚΑΪ, και τη σειρά ντοκιμαντέρ Prime Time, που θα προβληθεί σήμερα, Τρίτη 20 Ιανουαρίου, στις 00.15
Τα στοιχεία προέρχονται από την τελευταία μελέτη (Ιανουάριος 2026) του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ)
Με πρώτη στην κατάταξη την Πάρο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.