- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέες πτήσεις από Αθήνα για Ρόδο, Ντουμπρόβνικ και Στρασβούργο με τη Volotea
10 δρομολόγια και τρεις νέοi προορισμο;iς το 2019 για την Ισπανική low cost αεροπορική εταιρεία
Πτήσεις από Αθήνα προς Ρόδο, Ντουμπρόβνικ και Στρασβούργο, εγκαινιάζει από το καλοκαίρι του 2019 η ισπανική αεροπορική εταιρεία Volotea.
Επίσης, όπως επισήμαναν στελέχη της εταιρείας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπο την Τετάρτη, η εταιρεία ενισχύοντας περισσότερο την παρουσία της στην Αθήνα, θα έχει συνολικά 10 δρομολόγια και τρεις νέους προορισμούς , προχωρά για το 2019 στην στάθμευση και 2ου αεροσκάφους της στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, απόρροια των υψηλών πληροτήτων που κατέγραψε φέτος. Προς την Ρόδο θα εκτελούνται 4 πτήσεις εβδομαδιαίως, προς τον Ντουμπρόβνικ 2 εβδομαδιαίως και το Στρασβούργο μία φορά την εβδομάδα.
Αναφορικά με τα σχέδια του 2019 από την Αθήνα, στόχος είναι η πραγματοποίηση πάνω από 4.600 πτήσεων, με προσφερόμενες θέσεις 580.000, οι οποίες είναι αυξημένες κατά 23.000, σε σχέση με το 2018.
Παράλληλα, ο αερομεταφορέας ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη διακοπή του δρομολογίου που συνέδεε την Αθήνα με το Παλέρμο, εξαιτίας χαμηλών πληροτήτων, αντιθέτως σκοπεύει να ενισχύσει - μεταξύ άλλων - τις χειμερινές πτήσεις προς Σαντορίνη, Ηράκλειο και Βενετία.
Τέλος, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, που συνδέει την Ελλάδα με την Ιταλία, από το νέο έτος επεκτείνεται σε Κροατία και Γαλλία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εναλλακτικοί προορισμοί για μήνα του μέλιτος με εμπειρίες, χαρακτήρα και ουσία
Βόλτα στη γερμανική πρωτεύουσα με τα φιλμ της Berlinale
Η κοσμοπολίτικη Βηρυτός και το ασφαλές Σουλτανάτο του Ομάν
Η λογική πίσω από το «hack» είναι απλή
Reel στο Instagram με Παρθενώνα, Ψυρρή και θέα Ακρόπολης από ψηλά
Σε υψηλά επίπεδα οι πληρότητες σύμφωνα με την Aegean
Πού να πας και τι να κάνεις αυτό το τριήμερο
Μια οικογενειακή μονάδα στη Σαμοθράκη επενδύει στη βιώσιμη φιλοξενία
Όσα αξίζει να γνωρίζεις πριν ταξιδέψεις
Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφία, blogs και social media φιλοξενούν διαρκώς απόψεις για την «ορθή» θέση του σκιάστρου
Γιατί οι καλύτερες ιστορίες γράφονται καθ’ οδόν
Η εκπαίδευση λειτουργεί σαν αόρατη γέφυρα που ενώνει ανθρώπους, γενιές και προοπτικές.
Το φαινόμενο εντάσσεται σε αυτό που η τουριστική βιομηχανία αποκαλεί πλέον «set-jetting»
Η αμήχανη στιγμή που θέλετε να πάτε στο WC και η πόρτα του είναι οριακά κρυστάλλινα διάφανη
Γιατί στην Κένυα περπατούν όλοι, τα σαμαράκια έχουν όνομα και το Hotel είναι καφέ
Τα δύο ελληνικά νησιά κατέχουν τη δεύτερη θέση στη λίστα
Ανάμεσα στα μέρη του πλανήτη που παραμένουν αυθεντικά, ποιοτικά και αναλλοίωτα
Μιλήσαμε με τον Σταύρο Ιωαννίδη για την αποστολή στο Νεπάλ με την ομάδα του ΣΚΑΪ, και τη σειρά ντοκιμαντέρ Prime Time, που θα προβληθεί σήμερα, Τρίτη 20 Ιανουαρίου, στις 00.15
Τα στοιχεία προέρχονται από την τελευταία μελέτη (Ιανουάριος 2026) του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ)
Με πρώτη στην κατάταξη την Πάρο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.