- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δείτε το ολοκαίνουργιο σποτ του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον ελληνικό τουρισμό (video)
«Επισκεφθείτε την όμορφη χώρα μου την Ελλάδα» είναι το σλόγκαν
Μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα το νέο σποτ του ΕΟΤ με πρωταγωνιστή τον Έλληνα σταρ του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το σλόγκαν του σποτ είναι: «Επισκεφθείτε την όμορφη χώρα μου την Ελλάδα» και ξεκινά με ένα κάρφωμα του Greek Freak.
Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά είχε προτείνει στον Αντετοκούνμπο να γίνει πρεσβευτής του Ελληνικού τουρισμού, ώστε να συμβάλλει στην παγκόσμια προώθηση της Ελλάδας και ο Γιάννης το αποδέχτηκε μετά χαράς. «Σε κάθε ευκαιρία μιλά για την Ελλάδα, την οποία έχει μέσα στη καρδιά του και την ψυχή του και την εκπροσωπεί επάξια με ήθος και σεβασμό», συγχαίροντας εν συνεχεία την οικογένεια το», είπε η υπουργός Τουρισμού για τον παίκτη των Μιλγουόκι Μπακς.
«Συγκινήθηκα με το πόσο πολύ αγαπά την πατρίδα μας. Είναι ένας άξιος πρεσβευτής της Ελλάδας και του ζήτησα να γίνει πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού και δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Μας κάνει πάρα πολύ υπερήφανους με τις επιτυχίες του και σε αυτή τη διεθνή πορεία έχει την Ελλάδα στην καρδιά του και την προβάλλει όπως μπορεί παντού σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.
Ο Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις του στην παρουσίαση του νέου σπου του ΕΟΤ δήλωσε :«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Υπουργό για την προσπάθεια που κάνει για να ενισχύσει την τουρισμό στην Ελλάδα. Από την πλευρά μου εγώ και η οικογένειά μου θα προσπαθήσουμε να προβάλλουμε όσο μπορούμε τις ομορφιές και την κουλτούρα της χώρας μας. Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στην Ελλάδα και γι αυτό θα τρέξουμε στις 7 Ιουλίου για να ενισχύσουμε την αλληλεγγύη στην Ελλάδα».
Στη συνέχεια μιλώντας και για την Εθνική ομάδα είπε: «Το δικό μου αγαπημένο μέρος είναι η Αθήνα. Εδώ είναι οι ανθρώπου στους οποίους μεγάλωσα. Χαίρομαι που η Εθνική έπαιξε τρομερά χθες και θεωρώ ότι του χρόνου θα έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα. Θα προσπαθήσω να είμαι στην Εθνική τον Σεπτέμβρη».
Τέλος ο Γιάννης αποκάλυψε ότι αν γύρναγε για να αγωνιστεί στην Ελλάδα θα το έκανε μόνο για τον Φιλαθλητικό.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αφιέρωμα στο νησί των Σποράδων
Εναλλακτικοί προορισμοί για μήνα του μέλιτος με εμπειρίες, χαρακτήρα και ουσία
Βόλτα στη γερμανική πρωτεύουσα με τα φιλμ της Berlinale
Η κοσμοπολίτικη Βηρυτός και το ασφαλές Σουλτανάτο του Ομάν
Η λογική πίσω από το «hack» είναι απλή
Reel στο Instagram με Παρθενώνα, Ψυρρή και θέα Ακρόπολης από ψηλά
Σε υψηλά επίπεδα οι πληρότητες σύμφωνα με την Aegean
Πού να πας και τι να κάνεις αυτό το τριήμερο
Μια οικογενειακή μονάδα στη Σαμοθράκη επενδύει στη βιώσιμη φιλοξενία
Όσα αξίζει να γνωρίζεις πριν ταξιδέψεις
Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφία, blogs και social media φιλοξενούν διαρκώς απόψεις για την «ορθή» θέση του σκιάστρου
Γιατί οι καλύτερες ιστορίες γράφονται καθ’ οδόν
Η εκπαίδευση λειτουργεί σαν αόρατη γέφυρα που ενώνει ανθρώπους, γενιές και προοπτικές.
Το φαινόμενο εντάσσεται σε αυτό που η τουριστική βιομηχανία αποκαλεί πλέον «set-jetting»
Η αμήχανη στιγμή που θέλετε να πάτε στο WC και η πόρτα του είναι οριακά κρυστάλλινα διάφανη
Γιατί στην Κένυα περπατούν όλοι, τα σαμαράκια έχουν όνομα και το Hotel είναι καφέ
Τα δύο ελληνικά νησιά κατέχουν τη δεύτερη θέση στη λίστα
Ανάμεσα στα μέρη του πλανήτη που παραμένουν αυθεντικά, ποιοτικά και αναλλοίωτα
Μιλήσαμε με τον Σταύρο Ιωαννίδη για την αποστολή στο Νεπάλ με την ομάδα του ΣΚΑΪ, και τη σειρά ντοκιμαντέρ Prime Time, που θα προβληθεί σήμερα, Τρίτη 20 Ιανουαρίου, στις 00.15
Τα στοιχεία προέρχονται από την τελευταία μελέτη (Ιανουάριος 2026) του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ)
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.