Σεξ

Τι είναι τα party με live sex σε σπίτια της Αθήνας;

Δυνατή αισθησιακή μουσική, νέες γνωριμίες με άτομα κυρίως 25-55 ετών, ζευγάρια και μη, αγγίγματα, ποτά, σεξ, threesome (τρίο) αλλά και όργια

marianna_manolopoyloy_.jpg
Μαριάννα Μανωλοπούλου
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάρτυ με live sex σε σπίτια
© Unsplash

Party με live sex σε σπίτια της Αθήνας: Ο Μάριος Κ. διηγείται στην ATHENS VOICE την ιστορία του 

Ο Μάριος Κ.* δεν έχει καμία επαφή με το swinging και τα swingers club της Αθήνας. Προτιμά τα party σε «μυστικά» σπίτια με live sex μέχρι το ξημέρωμα ή και εκείνα που διαρκούν ολόκληρο Σαββατοκύριακο. Είναι λίγο πολύπλοκη η συμμετοχή σε τέτοια πάρτι, μας εξηγεί. Αφού πρώτα λάβεις την πρόσκληση σου σε φάκελο, στέλνεις μια ολόσωμη φωτογραφία σου στον διοργανωτή του party και αν πάρεις το οκ, τότε ξεκινάς για την «μυστική» τοποθεσία. Η ατμόσφαιρα είναι περίπου αυτή: Δυνατή αισθησιακή μουσική, νέες γνωριμίες με άτομα κυρίως 25-55 ετών, ζευγάρια και μη, αγγίγματα, ποτά, σεξ, threesome (τρίο) αλλά και όργια. Όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι κεφάλαιο της «Μυστικής Λέσχης Ιουλιέτα» της Σάσα Γκρέϊ αλλά είναι μέρος της ερωτικής του πραγματικότητας. Ο Mάριος, γνωστός γνωστών μου μού πρότεινε να τον ακολουθήσω λίγο μετά τη μία σε ανάλογο πάρτι προς Διόνυσο… αλλά δίστασα. 

Πάρτυ με live sex σε σπίτια
© Unsplash

Ο Μάριος είναι 30 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος και από τους άντρες που σίγουρα προσέχεις όταν τους δεις έξω. Καστανόξανθος, ψηλός, με σκούρα εκφραστικά μάτια, ιδιαίτερα αστείος –τις φορές που τον έχω πετύχει τουλάχιστον- αλλά και αρκετά ντροπαλός. Ξεκίνησε να πηγαίνει σε ανάλογα πάρτι από τα 25 του όταν τον είχε καλέσει πρώτη φορά ο φίλος του Αλέξης. «Είχα πειραματιστεί αρκετά στην ερωτική μου ζωή, απλά ποτέ δεν ήμουν τόσο open στον κόσμο. Aπό μικρός όμως ήξερα ότι θέλω να το ζήσω, θυμάμαι η πρώτη ταινία ερωτικού περιεχομένου που είχα δει ήταν ένα threesome μπροστά σε άλλους ανθρώπους. Μετά είδα με την τότε κοπέλα μου και μια παρέα τα “Μάτια Ερμητικά Κλειστά”. Όταν τελείωσε η ταινία συζητήσαμε για το θέμα. Τους είπα ότι θα μ’ έψηνε να υπήρχε τέτοιο πράγμα εδώ, κι η κοπέλα μου κάπως συμφώνησε. Την επόμενη μέρα ένας απ’ τους υπόλοιπους ρώτησε αν το εννοούσα. Του είπα ναι, πιο πολύ για να δω πού το πάει. Μου ζήτησε να πιούμε έναν καφέ και μου το πρότεινε. Αυτή ήταν η αρχή.

Προσωπικά μπορεί να με καλέσουν δυο με τρεις φορές τον χρόνο σε πάρτι αλλά συμβαίνουν πολύ συχνά τα ΠΣΚ. Μπορεί κάποιος που έχει εξοχικό σε νησί να διοργανώσει επίσης πάρτι εκεί ενώ γνωρίζω ότι συμβαίνουν και σε άλλες πόλεις. Στα πιο οpen πάρτι από 80 άτομα και πάνω που είναι και πιο απρόσωπα πληρώνεις ένα μικρό ποσό για να μπεις. Άλλωστε, δεν τα διοργανώνει ένας, υπάρχουν πολλοί και παντού και κάποια είναι "θεματικά". Πάντα όμως χρειάζεται να ξέρεις κάποιον, είτε τον διοργανωτή είτε άλλο καλεσμένο για να σε προτείνει, πρέπει να σε τσεκάρουν πρώτα αν είσαι εμφανίσιμος, αν ανταποκρίνεσαι στα κριτήρια τους για να ταιριάξεις με τους υπόλοιπους. Αν τους αρέσεις έρχεσαι, αλλιώς δεν μπαίνεις, είναι κάπως σαν “κλίκα”. 

Πάρτυ με live sex σε σπίτια
© Unsplash

Τα πάρτι που πάω, συνεχίζει ο Μάριος, είναι κάπως με κυριλέ αμφίεση αλλά υπάρχουν και λίγο πιο χύμα. Αφήνεις τα πράγματα σου σε ένα ειδικό δωμάτιο τύπου locker στον "υπεύθυνο" που τσεκάρει τα στοιχεία σου σαν να είναι ρεσεψιονίστ. Μετά περιφέρεσαι με το ποτό σου για να δεις ποιος θα σου κάνει το "κλικ". Το bonding γίνεται όπως σε κάθε πάρτι, κουβέντα και ποτό, απλώς εδώ ξέρεις με σιγουριά ότι αυτό κάπου θα οδηγήσει. Δεν έχει τύχει σε πάρτι να δω άτομο που δεν συμμετέχει, ίσως στην αρχή να υπάρχουν αναστολές αλλά κάπως προσαρμόζεσαι αυτόματα. Στην τηλεόραση παίζει κυρίως πορνό, μερικοί χώροι είναι κάπως πιο σκοτεινοί αλλά στους περισσότερους τα βλέπεις όλα μπροστά σου. Ο χώρος είναι συνήθως περιφραγμένος, αρκετά "ζευγάρια" χαϊδεύονται μέσα και καταλήγουν να κάνουν σεξ ακόμη και στην βεράντα ή την αυλή. Σε περίπτωση που χρειαστεί μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την ντουζιέρα ενώ στο σπίτι έχει διάφορες μικρές γωνίες που μπορείς να κάνεις σεξ στα όρθια, σε στρώματα στο πάτωμα ή σε κρεβάτια που βρίσκονται σε κοινή θέα(πχ στο σαλόνι). Με λίγα λόγια αλλάζει κάπως η διαρρύθμιση του σπιτιού αλλά όχι ακραία. Όλοι οι χώροι είναι για όλους. Οι περισσότεροι είναι γυμνοί ή ημίγυμνοι και αρκετοί πειραματίζονται στον στύλο του pole dancing που διαθέτουν κάποια από τα σπίτια.

Μερικοί έρχονται με τον/ην σύντροφο τους. Μια φορά το έκανα και εγώ αλλά δεν συνεχίστηκε για πολύ το ειδύλλιο, δεν είναι εύκολο να βρεις σύντροφο που να αποδεχτεί πραγματικά την φάση, μόνο αν έχετε τις ίδιες ανάγκες και φαντασιώσεις. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ κάτι παραπάνω για κοπέλα που έκανα σεξ μαζί της εκεί αλλά μου έχει τύχει να συμπαθήσω γυναίκες, άντρες και να γίνουμε φίλοι. Πάμε μέχρι και σήμερα για ποτά εκτός. 

Πάρτυ με live sex σε σπίτια
© Pexels

Το να πας σε τέτοιο πάρτι έχει να κάνει περισσότερο με την κοσμοθεωρία σου. Όταν ξεφεύγεις από αυτά τα στεγανά μπορείς να ζήσεις στην πραγματικότητα κάτι ιδιαίτερο σεξουαλικά ακόμη και με τον/ην σύντροφο σου». 

Στο μέλλον θα ήθελε να συμμετάσχει σε πάρτι που θα κρατούσε μια βδομάδα. Ίσως βγάλει και χρήματα αν αρχίσει να διοργανώνει δικά του. «Δεν υπάρχει κάτι να σου πω, παρά μόνο αυτό: σκέψου οτιδήποτε γουστάρεις. Σκέψου την πιο ακραία, την πιο "βρώμικη" φαντασίωση. Εκεί μπορείς να τη βιώσεις. Και να βρεις ανθρώπους που κι αυτοί γουστάρουν, να πάψεις να νιώθεις “περίεργος”. Είναι ένας χώρος που μπορείς να είσαι 100% ο εαυτός σου»

*Το όνομα έχει αλλάξει για ευνόητους λόγους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ