Σεξ

Πρόωρη εκσπερμάτιση: Start up δίνει λύση με videogame (βίντεο)

Οι 8 πίστες στην οθόνη και η ειδική συσκευή για το πέος - Πώς λειτουργεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
start-up-video-game-ekpermatosi.jpg
© Pixabay

Με ένα βίντεοπαιχνίδι (video game) για την πρόωρη εκπερμάτιση ισπανική startup απομακρύνει το άμεσο game over στη σεξουαλική επαφή.

Αποτελεσματική λύση στην πρόωρη εκσπερμάτιση επιδιώκει να δώσει μια startup εταιρεία στην Ισπανία, αναπτύσσοντας ένα βίντεοπαιχνίδι (video game).

Με έδρα τη Σεβίλλη η Myhixel δημιούργησε το Myhixel Play, ένα video game app, το οποίο συνδέεται με μια συσκευή, η οποία προσαρμόζεται στο πέος, «αγκαλιάζοντάς» το.

Την ώρα που ο χρήστης προσπαθεί να περάσει μια πίστα στο βιντεοπαιχνίδι, το Myhixel Play αρχίζει να θερμαίνεται, παράγοντας απαλές και επαναλαμβανόμενες δονήσεις. Συνολικά, υπάρχουν 8 πίστες με τη δράση να εξελίσσεται σε 8 πλανήτες, σύμφωνα με δημοσίευμα στην ισπανική El Mundo.

«Η μέθοδος βασίζεται στα τελευταία ευρήματα σχετικά με τους μηχανισμούς που εμπλέκονται στην εκσπερμάτιση και που οδήγησαν σε μια επανάσταση στον τομέα της σεξουαλικής ιατρικής» τόνισε ο Jesús E. Rodriguez, επικεφαλής στο τμήμα Έρευνας της ισπανικής startup MYHIXEL και διευθυντής στο Ινστιτούτο Σεξολογίας στη Μούρθια.

Και διευκρινίσε ότι τα αποτελέσματα από τις τελευταίες κλινικές δοκιμές το 2019 είναι κάτι παραπάνω από «ενθαρρυντικά». Ειδικότερα, το βίντεοπαιχνίδι δοκιμάστηκε σε 800 άνδρες, οι οποίοι κατάφεραν να αυξήσουν τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής χωρίς τη χρήση φαρμακευτικών βοηθημάτων. Και προειδοποιεί ότι πρόκειται για ένα προϊόν, το οποίο δεν μπορεί να το βρει κάποιος σε δωρεάν πλατφόρμες, καθώς προτείνει μια νέα μέθοδο, η οποία έχει ελεχθεί από ειδικούς και η οποία έχει δοκιμαστεί από επιστήμονες.

Πρόωρη εκσπερμάτιση - Τι λέει η εταιρεία που στηρίζει το βίντεοπαιχνίδι Myhixel Play, το οποίο ανέπτυξε ισπανική startup

«Δεδομένου ότι μόνο το 20% των αντρών που πάσχουν από πρόωρη εκσπερμάτιση ζητούν επαγγελματική βοήθεια, πήραμε την απόφαση να προσεγγίσουμε το υπόλοιπο 80%» ανέφερε η Patricia López Trabajo, ιδρυτικό μέλος και CEO της εταιρείας Fleshlight, που δραστηριοποιείται στην αγορά των sex toys και στην οποία απευθύνθηκε η ισπανική startup.

Και εξηγεί: «Δημιουργήσαμε μία σοβαρή λύση, που δημιουργήθηκε από ειδικούς σεξουαλικής υγείας, για ένα σοβαρό πρόβλημα που δεν αφήνει τους άνδρες να απολαύσουν το σεξ. Και όλο αυτό προσπαθήσαμε να το προσεγγίσουμε με έναν παιχνιδιάρικο και χαλαρό τρόπο.Το άγχος εξάλλου δεν βοήθησε ποτέ κανέναν».

Σημειώνεται ότι εκτός από τις πίστες και τη «δοκιμασία» στην ειδική συσκευή, το βίντεοπαιχνίδι έχει διαθέσιμα εκπαιδευτικά βίντεο για το σεξ και τον αυνανισμό. Απώτερος σκοπός να μάθει ο χρήστης να διατηρεί τον έλεγχο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης τόσο στη στύση του όσο και στον οργασμό του.

What is MYHIXEL? The solution for climax control, discover here! (ENG)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ